2011-02-02
 18:00:00

♣ Tävling nummer tre!

Hej på er!

Nu startar jag min 3 Tävling här på bloggen! ..

Saknar ditt hår volym och behöver puffas upp?
Var då med och tävla om DUST IT pulvret. Passar Killar som tjejer!

Dust It är en professionell hårprodukt i pulverform!
Pulvret puffar upp ett platt livlöst hår samt mattar ner fet hårbotten och ger volym.
slå lite lätt ut pulvret i hårbottnen och se resultat(det krävs inte mycket).
Värde ca 180kr

Dessa få Regler krävs för att delta:

♣Skriv en kommentar och motivera om varför just du ska vinna!

♣ Skriv din E-mejl adress så jag kan kontakta dig om du blir den lyckliga vinnaren!

♣Du behöver inte ha en blogg för att delta, dock har ni med blogg större chans att vinna igenom att ni gör detta nedanstående! ..

Lägg in den nedre bilden(som visar min header) på er blogg, samt skriv vad ni är med och tävlar & lägg in en länk till min blogg.

♣Tävlingen avslutas 14/2 kl 21.00
LYCKA TILL!
Josse

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har råd med en egen och skulle väldigt gärna vilja testa,

fin blogg och gulligt barn! :)

2011-02-02, 18:12:41

jezzica

Alltid trött på mitt hår för att det ofta ligger platt och oftast heller inte en massa tid att hålla på att fixa med håret, så ngt medel skulle vara perfekt så slipper det ligga platt tycker det ser så tråkigt ut när man har samma frisyr varje dag, men som sagt inte alltid jag hinner med att platta och hålla på när jag är en sådan morgontrött person, men skulle vara bra och slippa platta och ba kunna puffa till det så det blir volym på håret :)

2011-02-02, 18:41:47 | URL: http://jezzicak.blogg.se/

Amanda Eek

Jag är med!Jag tycker att jag borde vinna för att mitt hår blir så jäääävla lätt fettigt och smutsigt, jag måste tvätta det nästan varje dag. Plus, det ha NOLL volym. Jag har inte råd med en volumemaster, och just nu finns det inte ens plats för en "dust-it" i min budget... Därför hade det varit perfekt att vinna denna! PuuuuuussMåste även säga att du har väldigt fint namn (A) haha :)2011-02-02, 21:16:31 | URL: http://nohero.devote.se

Elinor

2011-02-02, 22:21:44

Elinor

Hej!

Jag vill vinna för att mitt hår är spikrakt och jätte platt. Om jag lockar, fönar eller tupperar underhåret åker det ut efter 5 min. Har provat det mesta men inte volympulver.

2011-02-02, 22:25:33

Anja - 17 & mamma!

Här har jag länkat i min blogg. http://anjahakanson.blogspot.com/2011/02/tavling.htmlMin motivering: Lika som du har jag nyss fått barn, och du kanske själv har märkt att håret blir tråkigt och livlöst efter förlossningen? Därför skulle den här produkten vara helt super för att liva upp mitt hår lite, jag skulle jättegärna vilja vinna!

2011-02-02, 23:32:46 | URL: http://anjahakanson.blogspot.com

Amanda

Mitt hår är alltid jätteplatt och jag kan inte fixa de för de bara lägger sig så de skulle vara jättebra med Dust it tror jag faktiskt, jag har provat de en gång förut och då vart de faktiskt bättre! :)

Jag vill vara med och tävla!

2011-02-03, 11:48:08 | URL: http://amanndiz.blogg.se/

Elin

Hejhej, jag är gärna med och tävlar :)

Anledningen till att jag ska vinna är för att jag har sådana oehörda problem med mitt hår, det är jättet fettigt och tvättar jag det tar det ca en timme sen är det fettigt igen, luggen är värst...Det är riktigt jobbigt och jag har provat allt känns det som. Kram på er

2011-02-03, 16:37:22

cornelia

hej amanda! kul med tävling! jag skulle vilja vinna en osis dust it för mitt hår är alltid helt platt och det går inte att fluffa upp det alls, och så har jag länge velat ha en, men varit lite för snål :)

2011-02-03, 22:11:07

Maria Larsson

Hej Amanda! Vilken fin blogg du har. :) Jag vill vinna för att jag blev tokkär i din dotter. Helt underbar va hon. Kram och ta hand om er. // Maria (Elins syrra)

2011-02-04, 15:10:18 | URL: http://blog.st.nu/marialarsson/

Maria Larsson

Hej Amanda! Vilken fin blogg du har. :) Jag vill vinna för att jag blev tokkär i din dotter. Helt underbar va hon. Kram och ta hand om er. // Maria (Elins syrra)

2011-02-04, 15:11:00 | URL: http://blog.st.nu/marialarsson/

hanna andersson

haha oj, tycker att det är väldigt svårt att skriva en anledning eftersom att det på nåt sätt alltid verkar påhittat så att man ska tycka synd om personen som har skrivit ;)

men nu kör vi, har velat haft det där ganska länge nu men har alltid tyckt att det har varit lite dyrt :(

2011-02-04, 16:59:52 | URL: http://hannaandrsson.blogg.se/?tmp=24191857

madde

hej!

jag skulle vinna för jag har alltid viljat testa den. Har en sjukdom som tar väldigt lång tid på morgonen och blir trött jävligt lätt och då skulle det vara skönt att ha ngt som var lätt som man får ork att fixa håret lite iaf. tycker att du e väligt stark som klarar av att vara mamma redan nu och din dotter e såsjukt fin! kram

2011-02-04, 21:27:38

Nenne

Heej! Jag har ingen riktigt bra anledning till varför jag borde vinna, men det har väl ingen i en sån här tävling? Jag har platt hår och i fleeera år har jag velat ha lockigt. Jag har alltid tjatat på min mamma och min frisör om att jag vill permanenta mitt hår, men båda vägrar för att det skadar håret för mycket och plus att det är fult med permanentning vilket jag själv har insett nu. Så det blir bäst med locktång, men det är tråkigt med lite lockar i ett hår som saknar volym och dessutom kan man med produkten rufsa till håret även när man har platt hår och det är riktigt snyggt också. Jag har väldigt långt hår, men tråkigt. Jag älskar att fixa hår, haha jag har velat bli frisör i flera år! Kram

2011-02-06, 22:31:29

Nenne

Oj! Glömde att skriva E-postadress!

2011-02-06, 22:33:14

Elin

jag är med!Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är så tråkigt, det bara hänger, och jag har inte råd att köpa någonting till mig själv, eftersom jag måste köpa saker till mina hundar, försäkring, mat , leksaker, kurser. Ja, pengarna försvinner snabbt med hundar! Men jag skulle bli överlycklig om jag vann för jag har letat efter något billigt som livar upp håret men aldrig hittat något, och detta verkar perfekt! Så jag skulle bli jätteglad om jag vann! =D

2011-02-10, 14:48:40 | URL: http://zackoochdexie.blogg.se/

Emelie

Hej!

Skulle vara skit kul att vinna dels för känslan då man vinner något är underbart. Men sen också för att jag mer än gärna skulle vilja testa en produkt som många säger är bra. Vill kunna få bra volym på mitt hår, volym som håller hela dagen :)

Kram

2011-02-10, 19:08:06

Andrea

Dust it är förmodligen värdlens bästa hårprodukt. Mitt hår är väldigt tråkigt, bråkigt, bångstyrigt och framför allt platt, inte ens frisörer brukar kunna få ordning på det. Döm då min förvåning när frisören på mitt senaste besök tog fram den lilla röda mirakelburken dust it.. Jag har aldrig känt mig så snygg i håret som när jag kom ut från frisören. Tyvärr är föräldrapenningen tajt och tillåter inga utsvävningar, så nu är mitt hår återigen vad det var... platt och trist. Jag vill bli snygg, jag vill ha en liten ny mirakelburk! Var min räddande ängel :) Tack för en trevlig blogg!Här är min länk: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/utkast-feb-10-2011.htmlHoppas ha turen på min sida :)


Alexandra

Har nog samma anledningar som alla andra. Mitt hår behöver lite hjälp på traven för att få volym. Fick testa den där produkten för några år sedan på frisören och har velat ha den enda sen dess.Plus att det vore skojigt att vinna något ;)

2011-02-10, 20:02:02 | URL: http://henrystories.blogg.se/

Astrid

Hej!

skulle vilja vinna för att mitt hår för de mesta inte har någon volym alls, fick prova det av en kompis och de funkade superbra! jag sparar till ganska mycket, anledningen till att jag inte har köpt de..

Kram

2011-02-11, 14:52:14

MALIN

Tjulahopp.

Mitt hår är verkligen hopplöst att fixa med, även om jag tuperar och använder hårspray eller vad jag än gör så ligger det platt igen efter några minuter. Jag har absolut inte 200:- över att lägga på dust it då den enda inkomsten jag har är barnbidraget och då måste jag köpa andra saker som jag behöver så mycket mer, och dust it är inte "nödvändigt nog" för att min mamma ska köpa det åt mig. :)

2011-02-11, 19:23:53 | URL: http://piecesofmm.blogg.se/


#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P