2012-08-24
 13:55:45

En dag kvar - nervöst!

En dag kvar, helt galet. Över 100dagars väntan, månader, veckor och dagar av ned räkning är det nu timmar kvar. Ska åka iväg en vecka med pojkvännen & hans familj till Turkiet. Lilly ska vara hemma med sin mormor men även fast jag vet att hon har världens bästa barnvakt så känns det väldigt tungt just nu. Kommer nog kännas lättare när vi väl är där men jag kommer sakna henne så otroligt mycket så jag har lite ångest över att åka.

Det kommer bli otroligt kul men jag hoppas nervositeten släpper en aning över flygningen och att åka ifrån varandra.. Turkiet, snart kommer vi!:-)

2012-08-22
 23:46:49

♡ L Y C K A !

♡ En ny känsla som aldrig känts tidigare . Känner mig så oerhört lyckligt lottad som har er två i mitt liv. Att ha någon som behandlar min dyrbaraste skatt som om hon vore hans egen är obeskrivligt, mer än man kunnat begära. Jag älskar er, nu & för alltid!

2012-08-22
 23:37:10

♡Stolt!

♡ älskade dotter vad jag är stolt över att få vara just din mamma!

2012-08-15
 09:15:53

Nya skor!

Köpte dessa härligheter på stan igår! Aldrig tyckt om denna modell förut men den var riktigt snygg på och äntligen slapp jag en glipa vid vristen som jag brukar få då skorna oftast är för stora upp till. :-) Härligt, äntligen något som passar mina små, smala fötter!

2012-08-11
 14:33:28

Hjälper mamma!

Stor & duktig Lilly som gärna hjälper till om hon kan(hon försöker). "Mamma måli" hat hon sagt när jag stått o målat så nu fick hon måla lite med en egen pensel & vatten på kartongen(den blev ju mörk av vattnet). Hon har även hjälpt mig tvätta, laga mat, skura golv & damsuga!:-) vilken liten hjälpreda man har, stora tjejen!

Tänkte lägga upp bilder på altanen vi renoverat i sommar & som JAG har målat! Nu ska vi bygga med lego och byta en stor skit blöja om det inte är fel på mitt luktsinne ;-) kram

2012-08-06
 00:08:16

Lilly-Lee ♥ på så kort tid..

 
Lilly-Lee, Molly, Christina, Vera, Wahlsten -  älskade busfrö!
 
Hej igen alla läsare! Kul att se att det är så många som fortfarande kikar in här på bloggen men tyvärr blivit besviken med att bara kunna kika på gamla inlägg.. ska bli bättre, äntligen känns det som texten rinner ner i fingrarna igen efter någon månads uppehåll.
 
Lilly har lärt sig så mycket nytt på så kort tid så det känns helt sjukt! Hon är så framåt och gud vad hon pratar, även om man bara förstår vissa saker så är det så kul att höra på henne då hon vandrar omkring och pratar för sig själv. Tänkte jag skulle lägga upp ett inlägg med några videos på Lilly där hon pratar och grejar så ni får se vilken skillnad det är nu ifrån tidigare.
 
Här kommer en bild ifrån idag, Lilly är ute och går uinvirad i filten för att slippa bli biten av myggen. Ajaj, mygga säger hon hon vevar med armarna.. Det är så kul att hon säger i stort sätt alla ord som man säger, att hon faktiskt klarar av att säga det trots att hon bara hört ordet en eller två gånger tidigare.
 
Inlägg om nya saker kommer inom kort, kramisar!
#