2012-10-15
 00:25:39

Lilly-bus!

Busunge vad mamma älskar dig!

2012-10-11
 20:04:48

Styrka och smärta!

Älskade unge va du gör mig stark! Fram och tillbaka till sjukhuset och imorgon väntas åter ett besök. Fick reda på att ja hade lungsäcksinflammation i tisdags och varit på lungröntgen idag utan resultat. Imorgon blir det ultraljud av magen, ytterligare prover i dom sönder stuckna armarna och hoppas att dom hittar felet. Lederna jävlas och är som stela pinnar, cirkulationen försvinner och mina händer och fötter tappar känsel och blir vita. Musklerna i vänster benet värker och jag är trött på att ha ont. Sköldkörtel värdet brukar ligga kring 0,4 och nu är det uppe i 14. Känns som jag satt något i halsen och har en galen huvudvärk som vägrar försvinna trots starka värktabletter...
Trött på att vara sjuk, glad att jag har en dotter som stärker och en mamma samt pojkvän och bror som hjälper och ställer upp. Hoppas ni andra mår aningen bättre, kram!

2012-10-04
 17:27:31

binka lilla särna däj huja undjaj vaj du" och "Lilla nigel atta dej atta dej!

 
Finfina Lilly va jag är stolt över dig!
 
Det var ett bra tag sedan sist. Känner väl att huvudet är så fullt med annat att bloggen hamnat på isen ettag men nu är det bestämt, jag ska skriva mer här för att ha kvar för våran skull sedan. Kikar man tillbaka i bloggen så inser jag hur långt jag kommit med mig själv som person men också som mamma, en bra mamma!
 
Vissa dagar känner jag att orken inte finns där, fantasi lös over att ens hitta på något men ju större Lilly blir desto roligare känns saker och ting(det mesta av det iaf). Nu när Lilly kan sätta sig ensam och kika på bompa på morgonen så jag kan göra mig i ordning i lugn och ro(nästan) eller att hon kan vara med och baka trots att det kanske blir aningen mer klet och kladd runt om i köket men det är det värt. Det krävs oftast inte jätte mycket för att göra denna buse glad men fantasi, det krävs det ska ni veta!
 
Dagarna rullar på, jag går i skolan blandat med hemstudier medans Lilly går på dagis. Otroligt kul att fröknarna på dagis säger att Lilly är så framåt, Blir nog lätt så att det låter som man sitter och skryter men okej, det gör jag eller så är det för att jag är så förbaskat stolt över att Lilly kan så mycket och att hon utvecklas allt mer i det hon gör.. 
 
Det här kommer kanske låta totalt galet men bara de senaste veckorna har Lilly börjat på att
Sjunga en bit av blinka lilla stjärna & Lilla snigel akta dig och kan säga att det kom som en chock!
"binka lilla särna däj huja undjaj vaj du" och  "Lilla nigel atta dej atta dej!" går hon runt och sjunger och trallar på lite då och då..
 
Vissa saker är såklart tydligare än andra men det är så skönt att hon börjat prata på ett sätt så man förstår vad hon säger och vill ha, det underlättar och gör många saker betydligt enklare!
 
Det var väll allt för nu.. Sitter föresten med en dunder förkylning och urinvägsinfektion! Lillys förkylning börjar äntligen avta men hennes förbaskade prickar runt munnen vägrar försvinna! Trodde det var nå svinkoppor men enligt VC så icke utan snarare tecken att hon reagerar på något hon får i sig. Har fått i uppdrag av VC & BVC att nu skriva matdagbok vad Lilly stoppar i sig och om det blir värre av någon viss mat så vi får väl se. 
 
Ha det gott, kramar!
 
2012-10-01
 22:36:00

Barnloppis!

En söt Pippi tröja, söta blusar i nyskick, en söt blommig klänning och en massa annat. 35plagg, en overall, 2jackor, 2täckbyxor, några böcker, tre filmer, en docka, ett par skor, vantar & lite annat skoj för ca 1000kr! Hade man handlat detta nytt hade det gått på minst det dubbla! Älskar dessa barnloppisar & perfekt att fynda saker till dagis om man inte vill ha det man är mest rädd om där(men så klart att ha hemma med).
NÖJD EFTER HELGENS FYND!

2012-10-01
 22:25:00

F Y N D A !

Ett par skor jag köpte för endast 46kr med frakt på tradera! Super söta & perfekt nu när det börjar på att bli kyligare då dom är fodrade. Finns många bra saker att fynda på dessa sidor som är i topp skick och gör att man kan lägga pengar på annat skoj om ni frågar mig!:-)

Var även på barnloppis i helgen & är riktigt nöjd över att jag fick så mycket för pengarna! Kommer en liten bild på några av de fina plaggen! Kram

#