2013-02-05
 09:27:00

Saker blir lättare när du blir större..

 
 
Tycker saker egentligen är roligare och delvis lättare nu när Lilly blir större. Man kan göra mer saker, hon kan sysselsätta sig själv men kan även vara med på saker ju större hon blir. :-) 
 
 
Bilden här ovanför är tagen i helgen då jag åkte bräda för andra gången på två år(sedan Lilly föddes). Efter lunchen överraskades jag med att mamma & dottern kom till backen för att leka i lekparken samt åka pulka!  "Också åka backen, åka skidor" sa Lilly. Pojkvännen lärde sig att åka när han var två år så tänkte att jag kanske ska hyra ett skidpaket åt Lilly så hon får prova stå på ett par och åka mellan mina ben med sele.Hon är ju så otroligt framåt så tvivlar inte på att hon inte kan men vi får väl se, annars väntar vi tills nästa år.. ingen panik precis.  
 
Någon som lärde sig åka tidigt? Eller som har barn som börjat åka tidigt & hur gick det? :-) 
 
(För er som tycker det låter galet så pratar vi inte om ett världslopp ner för puckelpisten utan en "platt" barnbacke för små knattar ;-)).
 
 


Annie

Jag har småkusiner och många vänner som lärt sig åka i tidig ålder. Det kommer nog gå galant! :)

Svar: Kul att höra:-) med lite vilja går allt
Amanda wahlsten

2013-02-06, 22:31:09 | URL: http://aannies.devote.se


#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P