2014-08-31
 21:05:11

Söndag- Lekdag för tjejerna!

 
Vid 11.00 ringde telefonen & på andra sidan luren var det Ellen jag talade med. En go tjej i samma ålder som dessutom bara bor ca 100meter ifrån oss.. Vi tog med oss Ellen hem och tjejerna har lekt rövare hela dagen.. Dom har klätt ut sig, pärlat, hoppat i sängen, badat, käkat glass och allt bus där till! 
 
Vid 15 tiden gick tjejerna hem till Ellen så jag kunde åka in till stan för att köpa pluggar och grejer för att fixa till allt nytt jag införskaffat på Ikea(varit där tre dagar i rad och verkar bli en fjärde pga att jag måste köpa andra väggfästen). Hur som så har My hjälpt mig möblerat om samt att spendera pengar på nya möbler, börjar verkligen trivas allt mer här hemma.
 
Haft en trevlig helg & Lilly har även hon varit helnöjd. Hoppas ni haft en bra helg! 
 
2014-08-21
 22:31:00

En stark vilja & att våga fråga om hjälp!

 
Jag & min bror har inte alltid varit så närma varandra men vi har nu på äldre dagar kunnat hjälpa varandra med saker och ting. Eftersom han inte hunnit färdigt med sitt körkort ännu så hjälpte jag honom att storhandla medan dottern var med sin mormor. Jag har ju blivit helt besatt av att träna men det är inte så lätt att få barnvakt alla gånger då jag gärna tränar på kvällarna när jag kan få sällskap av någon. Här ikväll var min bror snäll och ställde upp tillbaka så jag kunde träna..Var meningen att jag skulle ta en powerwalk men blev så att jag tog min första läpartur på månader. Lyckades springa 3.5km på 20min(5.48min/km) utan att stanna, inte illa pinkat om ni frågar mig. Målet är att springa 2km på 10.5min 
 
Hur som helst är det som sagt inte det lättaste att få till det med barnvakt alla gånger men idag ställde min bror upp & i måndags var Mickan snäll och kom över så jag kunde träna 70min, tack snälla ni! 
Det kanske ses som något litet men ack så mycket det betyder, att vänner/familj ställer upp så jag får träna.
Försökte ta med mig dottern till gymmet men det är ju inte riskfritt & att stressträna är ingen höjdare.. 
 
Men som sagt, det som man tidigare gjorde spontant ska idag planeras, eller jag föredrar spontant men det gäller ju att hitta en barnvakt i sista minuten...
2014-08-16
 10:10:00

Nystart

 
 
 
Nu har jag bestämt mig, jag drar igång bloggen igen på riktigt och den här gånger kommer det nog chocka en del om vad som kommer skrivas men jag är trött på att förfina saker och känslorna vid jobbiga situationer.
Att tvingas välja men att samtidigt öppna ögonen och se alla omkring mig som faktiskt vill hjälpa!
 
Välkomna tillbaka nya som gamla!
 
#