2014-12-29
 16:42:00

10år - Änglapappa

 
Tiden går ibland ovanligt fort även om tiden ibland står helt stilla. 
Känns som ett sår som aldrig läker utan lätt skrubbas upp för att svida till riktigt ordentligt. 
 
Vi lever på våra bästa minnen så som somrarna på västkusten, utomlandsresorna, crossåkningen, jularna, nyårsfirandet, halloweenfesterna... Alla härliga minnen lever kvar med oss, jag älskar dig pappa! ♥
 
 
 
2014-12-22
 14:14:00

Öronhåltagning

 
Nu har min prinsessa tagit hål i öronen. Efter en massa tjat så fick hon det nu i tidig julklapp av sin mormor! ♥Jag var i samma ålder som Lilly när jag fick ta hål i mina öron, skillnaden från då är att dom tar båda öronen samtidigt. Lilly var så modig och ville inte ens hålla mig i handen, tror jag var mer nervös än henne.. Det tog kanske 2-3sekunder innan hon började gråta men när jag förklarade att hon nu hade hål i öronen och var klar skyndade hon sig att torka tårarna och kolla sig i spegeln, hon var så stolt! 
 
Min stora 4åring!
2014-12-19
 22:36:45

Ögonmottagningen!

 
En rejäl sovmorgon denna fredag fram tills klockan 08.45, den ända problemet var att vi fick ca 20min att både klä   oss båda, fixa & slänga i oss frukosten innan det bar av till sjukhuset där vi skulle befinna oss 09.40. 
 
Vi kom i tid och besöket gick bättre än väntat. Hon såg inte alls så dåligt som på BVC och dom tror att hon kanske var trött eller något eftersom hon idag såg allting utan några problem. För att vara helt säkra på att hon inte behöver glasögon gav man ögondroppar, det var ingnting som Lilly uppskattade då det sved till i ögat men det gick snabbt över... Något som där emot är jobbigt är att man efter ca 30-40min bara ser suddigt på nära håll så tror ni inte stackarn går rakt in i ett dörrhantag med huvudet?.. 
 
För övrigt gick besöket bra & det blir inga glasögon för Lilly-Lee, så skönt! Hade själv glasögon som barn och det var inte alls så skoj, där emot finns det ju väldigt fina brillor idag och det är mer vanligt än för 20år sedan.. 
 
Hälsade på mamma på hennes avdelning där hon jobbar, hon var även så gullig att hon bjöd mig & Lilly på lunch i Dalasalen, jätte god mat och fin lokal att vistas i. Efter lunch besöket åkte vi hem och plockade med oss kompisen Tilda på hemvägen. Brudarna har lekt hela dagen/kvällen så nu är jag helt färdig, dessa brudar kommer på en massa galenskap ta mig tusan jämt, idag var det vatten överallt vilket var mindre uppskattat.
 
"E" har varit här hela kvällen, bara tagit det lugnt och käkat god mat. Han ska iväg till Sälen imorgon med grabbarna för att åka skoter så det blir att åka och inhandla julklappar med dottern & Jonna imorgon. 
Hoppas ni alla får en trevlig helg, snart är det jul! kramar från oss.. 
 
2014-12-18
 21:43:49

Iphone 6plus

 
En första bild med den nya telefonen som införskaffades idag. Har äntligen skaffat mig en Iphone 6plus, blev även en ny surfplatta med retina skärm! Fick ett bra erbjudande samt två hörlurar på köpet med svinbra ljud, är verkligen supernöjd men fick inte behålla telefonen själv inte utan dottern ligger nu och kikar på Netflix på den.
 
Imorgon ska vi på läkarbesök med Lilly, hon ska få ögondroppar för att kolla synen men hoppas det går bra, ska även en sväng till skolan. Händer inte allt för mycket just nu men det går framåt. Lilly ser fram emot jul men det är svårt att förstå hur många dagar det faktiskt är kvar tills tomten kommer, men nu har snön börjat falla och julstämningen stiger allt mer här hemma :) 
 
Ha det gott, kramar!
2014-12-16
 20:02:52

Örebro - Vi rättar fel.

Det har varit mycket på gång för oss sista månaden. Saker blev inte alls som jag tänkte mig då känslorna lurade mig själv efter vägen men nu rättar vi felen och jag tror att jag & dottern kommer få en riktigt bra nystart tillsammans i storstan. 
 
Saker blir inte alltid som man tänkt sig, känslorna vill ibland inte hela vägen och hjärtat säger något helt annat.. Nu, nu följer jag det hjärtat säger och det känns fantastiskt, det kommer bli så bra för knoddas och mig, jag vet det för jag hittade tillbaka till det jag en gång tappade bort, kom dit jag velat sen jag åkte här ifrån för 10år sedan men sen får tiden utvisa om det är rätt eller inte. 
 
Hur som helst har vi kollat på en ny lägenhet, tur man har sådan toppen släkt och familj med goda kontakter som hittade en lägenhet åt oss på mindre än 24timmar och mammas fantastiska arbetskamrat låter oss bo i deras lägenhet tills vi hittat något nytt boende. 
 
Nu stannar vi i Falun hos familjen tills nyår, ska fira jul med ♥ och sen nyår med härliga vänner, kommer bli toppen! Har blivit en del jobb på restaurangen och mer ska det bli, inte nog med detta så har jag fått erbjudande om att ev jobba på julgalan i Sandviken till helgen! Så otroligt kul med jobb erbjudanden, trivs verkligen med att arbeta med människor! 
 
Nu ska jag krypa ner och kika på film, hoppas ni fått en bra start på veckan! Kramisar från oss..
 
 
2014-12-13
 20:06:00

Gratulerar storebror!

 
Gratulerar på 23års dagen älskade storebror!
Ut och käka med grabbarna innan vi fortsätter firandet hemma. 
 
Lilly sjunger Lucia sånger här hemma och vandrar runt i sin vita klänning & sitt glitter i håret. 
Hoppas ni alla har en trevlig & härlig Lucia, kramar ifrån oss! 
 
#