2014-10-24
 12:12:34

1år sedan idag!

 
Idag är det ett år sedan jag, dottern & mamma min var med i aftonbladets mittenuppslag! :)
För er som inte vet om det eller läst artikeln vi var med i kan ni klicka på bilden här ovan eller se på högersidan nedanför min presentation.
 
Tiden går verkligen fort, minns den dagen som igår ochb det känns verkligen kul att ha detta minne med sig som något extra. Det är verkligen en sådan där en gång i livet upplevelse! 
2014-10-20
 20:13:00

Så mycket glädje!

 
Varför låta dem som bara tar energi finnas med oss? Istället för att få energi av dom som faktiskt ger det. 
Idag kom nya, glada och lättande besked, jag har fått plats på ett gymnasie i Örebro! 
Det är ett samprogram precis som idag men med en inriktning som passar mig perfekt, nämligen Juridik & Kriminologi. Känner mig verkligen otroligt motiverad till att få hoppa på här till vårterminen, mina polisdrömmar hänger kvar! 
 
Jag valde bort matte 2b då jag ligger efter i matte 1b sedan år1 men nu kom ännu mer glädjande besked. Det är nämligen så att det var många på detta gymnasie som ligger efter i mattematiken och gör som jag, pluggar ettans matte i tvåan och tvåans matte i trean. Känns som en stor sten lättade från ryggsäcken! Inte nog med detta så ligger jag i nuläget efter en termin i skolan pga allt som varit men genom att ha varit där i två dagar ligger jag redan i fas med två stora ämnen + att jag slipper filosofi då dom på det andra gymnasiet läser mer historia istället. 
 
Blir inte mycket bättre en såhär
Efter en massa glädjande besked så fick jag så lov att shoppa lite till dottern! Det blev en härlig pälskappa med en stickad mössa! ♥
 
Hoppas ni får en fortsatt bra vecka, kramar!
2014-10-13
 22:27:30

En av drömmarna

 
När jag ser på min kropp i helhet är jag rätt nöjd, klart det finns saker jag vill göra bättre men som går att ordna med träning men sen har vi den delen som inte går att fixa.. Brösten. 

Jag vill så gärna göra den där operationen jag drömt om så länge, när jag insåg att jag aldrig skulle få bröst att kunna fylla ut en snygg tröja som jag önskar, att kunna ha en urringad tröja, en snygg bikini osv.. 
Det är så mycket pengar som måste sparas men nu är det dags. Jag vet att tiden dit just nu känns lång, men jag hoppas att jag en dag kan känna mig 100% nöjd med min kropp... Längtar tills jag fyllt i den sista pusselbiten om att fixa mina bröst för att jag själv vill det, för att känna mig nöjd.
 
Jag kan inte klaga och säga att jag är platt för det är jag inte men just nu har jag kommit dit att jag hellre plattar till brösten en att ha en bh med fyllning.. Finns ju alltid delade meningar om detta men det jag ska komma fram till är om det är värt att fixa det innan man fätt alla barn? men samtidigt vill jag inte gå och vara missnöjd i flera år till heller.. 
 
Någon del av er själva som ni är extra nöjd med? :)
 
2014-10-11
 17:45:00

Tekniska kvarnen Örebro

 
Lördagen spenderade vi med att först kika in lägenheten som ska bli vårt nya boende den 1/12. 
Efter titten åkte vi till tekniska kvarnen, finns så mycket kul & spännande saker som är intressanta att lära sig mer om.. Så som hur vattnet fungerar, vägbrunnar, miljön, svampen i Örebro, reningsverk, osv. Det som Lilly var mest intresserad av var bajskorvarnas väg från toaletten, man kunde köra bajskorvs race och spola ner bajset och se dess väg tills de kom ut haha. 
 
Finns verkligen mycket spännande, är ni i Örebro bör ni ta en sväng förbi där..Kul för både stora som små!
 
2014-10-07
 20:38:00

Mammas prinsessa - Shopping

 
 
 
2014-10-03
 09:41:29

Dagisplatsen, Hur, var, vad & när?

 
Det är dags att söka nytt dagis inför flytten, det är enligt mig det svåraste valet man står inför när det kommer till att flytta. 

Jag älskar Lillys dagis som hon har idag. Det känns bra att lämna henne men trots att jag lämnat henne där i 3års tid så har jag alltid en klump i magen och lite dåligt samvete att jag tvingas lämna henne där.. Jag vet att hon har det bra och fröknarna är fantastiska! Det är just detta, vi har kommit fröknarna så otriligt nära, jag känner mig trygg med att lämna Lilly där och inte nog med det så är hon verkligen omtyckt av barnen på dagis. 
 
Jag berättade här om dagen att vi ska flytta och att det kändes jobbigt att byta dagis, men det gick snabbt över till en bra känsla när en av fröknarna sa att Lilly är väldigt omtyckt men så social att hon utan problem kommer komma in i en ny dagisgrupp. Det värmde verkligen & jag tror att Lilly utan problem kommer få nya kompisar.. 
 
Har ju lovat Lilly att hon ska få ha kalas med kompisarna så det blir ju perfekt att hon får ha kalas & bjuda hem dagiskompisarna 2veckor innan vi flyttar. Vi åker ner imorgon som det ser ut nu och till veckan ska vi besöka några dagis/förskolor tillsammans och försöka hitta det som känns bäst. 
 
Något jag kikar efter när jag väljer dagis: 
Hur är fröknarna? Leker dom med barnen på gården?
Vad aktiveras barnen med på dagis? Vad får dom leka & sysselsätta sig med?
Har man teman? Får barnen utforska saker så som ljud, ljus, natur, vatten osv.. 
TRIVS MITT BARN MED GRUPPEN? 
 
På Lillys dagis idag är fröknarna med i leken när barnen är ute på gården. 
De har teman där de får lära sig mer om ljuset, skuggor, vatten, bubblor, ljud osv.
Ju större Lilly blivit desto mer lär hon sig, nu är det mycket pyssel så som att limma, sy, pärla, måla, osv. 

Det är som sagt en hel del och jag hoppas verkligen vi kommer hitta en lika bra förskola som vi har idag. 
2014-10-02
 14:15:05

Träningen - Framsteg

 
Träningsformen är på god väg framåt, jag har börjat tappa en hel del runt höfterna och magen men än är det en lång väg kvar att vandra, men jag är så laddad!
Önskar att kosten inte var så svår att hålla men fy satan, det är så lätt att dagen blir ltie galen och det blir köpmat eller annat skräp för man är så otroligt hungrig. Dessa matlådor som ska göras, mat som ska vägas är inte så lätt som jag hade önskat alla dagar men efter att jag börjat äta så pass lite kalorier njuter jag verkligen av varje måltid. 
 
Armarna har börjat ta form, det är dags att slita vidare som ett djur med ben och rumpa, sluta ligga på latsidan. 
Ser redan fram emot morgondagens gympass.. Undrar vart det blir att träna när vi flyttar till Örebro... 
 
Hoppas ni har en bra vecka, en dag kvar tills helg!
#