2015-12-29
 22:43:00

Middag på APA

En middag. På APA. I Sundsvall. 
 
Min första gång på APA tillsammans med tjejerna (Anna, Elin, Alice). Mycket trevligt och väldigt gott, trodde aldrig man kunde bli så sjukt mätt hehe. Man valde vilken typ av burgare, valde italiensk med parmesan strips och sen picklad rödlök och en dipp på sidan.  Riktigt gott & ett glas vin till det, hade otroligt trevligt så detta kommer absolut göras om! Förvånad att detta blivit så poppis då det bara säljs burgare men det var grymt gott & det är tydligen fullsatt i stort sett varje kväll. Riktigt trevligt ställe måste jag säga.  Ni som inte besökt APA måste helt klart göra det snarast.. 
2015-12-28
 23:01:00

Sundsvall - Snabb uppdatering!

 
 
 
Hej igen, kul att ni är kvar här trots att mina uppdateringar är glesa minst sagt! Hur som helst kommer alltså här en lång uppdatering om vad som hänt sista tiden.. 
 
Den 24 december firade vi än bättre jul än förväntat hemma i Falun. Familjen samlad tillsammans med moster & kusinerna, blev bättre än väntat helt klart. 
 
25 december, jag & Lilly-Lee tog tåget till Sundsvall för att mini skulle få fira jul med sin pappa & hans familj. En överlycklig tjej som äntligen fick träffa dem igen & jag hela 6dagar ensam med tjejerna för att bara ta det lugnt.  Lilly ska alltså vara här fram tills onsdag 30/12 och eftersom mina planer om nyår och allting ändrade sig så spenderar jag tiden här!  
Juldagen & barnledig så det blev utgång på Avenyn med tjejerna, kul att få festa till det här uppe då det inte skett sedan 2013 när dem tog studenten.. 
 
26 december, en lugn och skön dag hemma hos Kajsa. Fram mot kvällen kom hennes mor över med en flaska bubbel som vi drack innan vi tog en taxi till RÅ för att käka middag med hennes mammas vänninor. Inte nog med att maten var fantastisk god så blev jag även bjuden på denna middag av Kajsas fina mamma(tack snälla igen). Hade verkligen supertrevligt, precis lagom efter en sen utgång kvällen innan. 
 
27 December - Shopping i timmar utan att hitta någonting, känns som att gå på rea där dem hängt upp kläder som inte sålde år 2000.. Tur för plånboken satt säga men hade hoppats på att göra något fynd.. En lugnare söndag hemma hos Elin i trevligt sällskap! 
 
28 December Shopping & Lunch på Birsta. Avslutade kvällen med tacos & film hemma hos Elin. Tog en för laget och kikade på en skräckfilm, lite smått trasig i psyket men jag återhämtar mig väll förhoppningsvis!
 
Imorgon blir det middag på APA med tjejerna, ännu oklart om jag stannar i Sundsvall eller inte men det löser sig.. Ska även försöka ta mig igenom den tyngsta dagen på hela året.. Sovgott alla! 
 
2015-12-05
 16:00:00

5års kalas, äntligen!

 
 
Efter en massa om och men blev det äntligen ett kalas även om vi det här året inte blev så många.. Det blev ett lagom gäng för att kunna kalasa i vår lägenhet & Lilly var mer än nöjd! 
 
Vi har dansat och tjoat, ungarna har dundra runt. Blev tyst en sväng, hittade då 10barn hoppandes i min säng! Organiserat kaos skulle jag vilja kalla det, riktigt kul men som tur var är det nu ett år tills nästa gång. Dags att börja städa efter alla små rövare, vi hörs!
#