2016-02-09
 23:31:13

9februari 2016 - Gamla favoriter i ruskvädret!

Tanken slog mig att jag helt enkelt skulle dela med mig av bra filmer/serier som är några favoriter här hemma! Kikade just på den gamla filmen Alla älskar Alice som jag verkligen älskat sedan ja var liten..
Började med att jag fick "Henrys bröd, våran död "på hjärnan & sökte upp den gamla godingen till film vid namn Mimmi! En såndär film jag minns från när jag var liten och jag tok älskade den! Här kommer en liten lista på film tips i ruskvädret!
 
Serier
Gåsmamman - Bästa serien på länge
Under the dome
Homeland
OC
Den röda vargen
Oskyldigt dömd
Sons of Anarchy
 
Filmer
Odödliga
Man on fire
In Time
Allt för min syster
(Står lite still här just nu känner ja)...
 
Hela familjen filmer
Alla älskar Alice - Favorit film!
Home
Lejontämjaren
Tsatsiki, vänner för alltid
Alice i underlandet
Den bästa sommaren
Smådeckarna
Mimmi
 
 
Tipsa gärna om filmer & serier som är värd att kika på, personligen fastnar jag lätt i gamla filmer och ser de om och om igen..
 
 
 
2016-02-09
 20:02:00

9 Februari 2016 - Tiden går!

 
H E J  I G E N!
 
Det var ettag sedan sist, som vanligt aningen för lång tid mellan gångerna men tiden går framåt.
Mycket funderingar kring vad jag ska göra i sommar, vart vi ska bo, vart jag ska söka jobb och hur jag ska göra med fortsatta studier nu när jag äntligen blir färdig här till sommaren 2016. Vet inte om jag vill flytta upp till Sundsvall eller ner mot Örebro igen men lär ta tag i detta snarast.
Har inte nog med detta varit inne på att studera utomlands över sommaren med Lilly, kikat lite på svenska förskolor men som det ser ut nu blir det nog bara en längre semester utomlands innan fortsatta studier till hösten(när jag är 110% på vad jag vill göra).
 
Måste bara visa min härliga vas och lykta jag köpte med mini här i torsdags, älskar de! Köpte även en målarbok till mig själv och fick 39olika färgpennor här för några dagar sedan av mamma som används flitigt här hemma, snacka om tidsfördrivande och rätt roligt också måste jag säga.
 
Hur som helst var det full rulle med mini denna helg fast ännu rätt lugnt, somnade tidigt på fredagskvällen efter en smarrig räkfrossa hemma hos mamma. Kikade på Lillys favorit program fångarna på fortet som även var mitt favorit program som mindre, passar ju hela familjen!
Lördagen blev även den lugn, barnen lekte i snön och härjade och sedan på kvällen kom grabbarna över på kvälllen.. Pinsamt nog lyckades jag somna bredvid Lilly när hon vaknade till vid 23.50 ungefär så sällskapet fick hitta ut själva då ingen våga väcka mig haha..
 
Söndagen erbjöd en timmes morgongymnastik som vanligt, riktigt skoj för både mig och LIlly. Så kul och se hur duktig hon blivit och hur skoj hon tycker att det är.. När gymnastiken sedan var klar kring 12.00 ville kompisen Ellen följa med oss hem, perfekt då mamma precis skrivit och fråga om vi ville åka till Aqua Nova och bada.. Sagt och gjort! Vi hade några roliga timmar där på eftermiddagen och tjejerna var helnöjda, sådär lagom mör efter att ha varit på badhuset.
 
En bättre helg helt klart men givetvis börja vi veckan med att Lilly blir dunderförkyld och fick sin hemska förkylningsastma tillbaka .. Blir som falsk krupp och stackarn hostar får dåligt med luft så hon blir blå om läpparna.. Tur det går så bra men blir inte mycket sömn för någon av oss...
 
Var på möte här idag och min bror var barnvakt, allt gick toppen för både dem och mig så det känns skönt!
Mamma är ledig imorgon och var go att erbjuda sig ta mini vilket hon gärna ville, skönt för de båda att vara lediga! För min del får vi se hur det ser ut, börjar väll bli smått förkyld nu jag också, typsikt när man väl är på banan med träningen igen..
 
Jaja, hoppas ni får en bra vecka! Adios
 
 
 
 
 
#