2017-02-19
 18:25:33

Söndag 19Februari - Shake it off

 
 

En oväntad vändning startade denna helg, började fundera på vem jag brukade vara och vem jag faktiskt vill vara. Personen som ladda om för att köra vidare. Nu är jag på det igen, om det är något man lärt sig genom åren är det att motgångar sällan inte medför något bra, allt sker av en anledning måste jag tänka.
 
Helgen har ändå rullat på fint, blev hockey i Njurunda på fredagskvällen efter 6h konstant pluggande, fick in uppgiften i tid tack vare att jag kunde bolla tankarna med en vän som tack och lov var ledig.. En trevlig fredag med lite konstiga vändningar..
 
Lördagen, mys med mini & besök av favorittjejerna som kikade över ett par timmar. Sällan man får till det så att alla är lediga och kan ses men nu äntligen, vad har man gjort för att förtjäna så fantastiska vänner. Så mycket fint dessa 10år av vänskap gett mig och en hel del jäkla massa tok också såklart.. Senare på kvällen kom Hasse över för att vara barnvakt till mini, en tjejkväll med Cissi & kikade på Fifty shades. Helt klart godkänd även denna, skulle behöva lite mer av denna krydda i vardagen skämt och sido.
 
Nu ligger vi här, osociala & stirande på film. Mini fick bestämma söndagens planer så vi begav oss till Alnöbadet för några timmars plaskande, Lilly har blivit grym på att simma så det är riktigt kul att se hur glädjen lyser i henne när hon slipper simma med puffar. Efter badet tog vi en tur förbi Candyworld & en promenad ute i det härliga vårvädret, känner hur mycket lättare livet känns nu när solen skiner. Varit mörkt för länge så lite vårsol kom inte en dag försent, passa på att ta till vara på vädret så gott man kan.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg, kram#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P