2017-07-23
 22:11:00

Furuvik - En semester med båda päronen till Furuvik

 
Så, lördagen den 15juli tog vi oss iväg för en liten "familjesemester". Den magiska känslan att känna Lillys glädje över att få åka iväg med mamma och pappa tillsammans för att göra en liten semestertripp.
 
Så kul att vi kan vara vänner, att vi hade en grym dag på Furuvik med god mat, uppleva djur & få skratta som små ungar i karusellerna. Lilly åkte slänggungorna säkert tio gånger så efter två omgångar slog vi oss ner för att kika när barnet for omkring. Vi hade en riktigt härlig dag och tur med vädret, inte ett moln på hela himlen och strålande sol från Sundsvall ner till Furuvik. Lilly avslutade dagen med bad & hennes pappa köpte en Lemur som hon sedan sov med runt sig. Efter 7 timmar på Furuvik åkte vi mot Valbo för att lämna barnet till sin mormor Maria. Ska ju inte säga att det inte var både skönt och en smula jobbigt när vi satte oss i bilen tillbaka uppöver. Kom allt en tår då man senaste 10månaderna inte varit ifrån varandra mer än två nätter..
 
Hon ska få åka till Falun & Örebro 16dagar för semester med sin mormor medan en annan ska jobba och ta igen sig. Känns skönt med lite egen tid framför sig även om det kommer kännas otroligt tomt att bara ha sig själv och ta hand om. Hur som hade vi en jätte fin dag tillsammans och jag tror vi alla uppskattade den otroligt mycket.
 
Bjuder på knasgänget som alla kolla åt varsitt håll, fick blåsten i ansiktet eller hade solen i ögonen haha.
 #


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P