2017-07-06
 07:53:39

Semester, Kålgårn i Dalarna

 
 
 Juli, semesterveckan har dragit igång och jag tycks ha valt den vecka då solen gått och gömt sig. Har haft två varma dagar sedan vi kom till Dalarna i fredags men sedan har det varit kalla vindar & regn.. Skönt att det åtminstånde inte är bättre väder hemma i Sundsvall för då hade jag nog längtat hem ännu mer än jag redan gör..
 
Så, lovade mig själv att tänka på vad jag äter och när jag gör det under semestern.. 1,5kg mindre på vågen, känner mig så ur form så gör mig inget att jag jobbar i stort sätt hela sommaren. Önskar att jag fick lite pli på mig själv men det går åt rätt håll, försöker inte vara allt för hård mot mig själv men det brukar ju gå sådär. Hittade på ett trevlig utegym längs med Kålgårn inne i Falun efter jag gått runt vattnet, en toppenrunda och perfekt om man vill köra på lite utomhus.
 
Har semester denna vecka men beger oss hemöver till helgen, min tur att fyllla år på söndag och eftersom jag har barnvakt ser det ut att bli utgång på hemmaplan. Ska försöka bli bättre på uppdateringar här inne, kul att så många fortfarande kikar in.
 
Hoppas ni får en trevlig sommar, kramar#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P