2017-09-18
 14:46:00

BYTE AV PORTAL -NOUW.COM/AWAHLSTEN

 
http://nouw.com/awahlsten är vår nya portal, klicka på länken för att föras dit direkt!
Har nu bestämt mig för en riktigt omstart, ni finner vår nya portal om ni klickar på länken nedan samt alla gamla inlägg från bloggstart. 
 
Kika gärna in på nya bloggen och lägghttp://nouw.com/awahlsten på minnet!
 
KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT TA DIG TILL VÅR NYA PORTAL 
KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT TA DIG TILL VÅR NYA PORTAL 
 KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT TA DIG TILL VÅR NYA PORTAL 
KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT TA DIG TILL VÅR NYA PORTAL 
2017-09-02
 10:44:00

Lördag 2 september - Sundsvallsgymnasterna, Jaktfalken

 
 
 
Andra gymnastikträningen på jaktfalken & måste jag säga hur imponerad jag är över barnet?
 
Hon och ett gäng tjejer på gården som nu mera går på samma skola tränar gymnastik från morgon till kväll. Lilly kan nu hjula rakt, stå på händer & falla över i brygga, gå ner i brygga från stående. Allt detta genom att öva, öva, öva.  Mamma skickade över en slant & köpte Lilly en gymnastikmatta som nu mera används flitigt både inne och ute. Inte nog med detta har mamman blivit tränare i hennes gymnastikgrupp, så kul att få delta i de saker man har som gemensamt intresse. 
 
En stark Lilly som smällde av 40 armhävningar utan problem och där efter klättra upp i dörrposten och höll sig kvar med bara benen.. Imponerad, ska bli så kul att engagera sig i detta tillsammans. 
 
Nu ska vi göra oss i ordning, ska åka med J och träffa hans familj samt åka och bada ikväll.  Hoppas ni har en trevlig helg, kramar från oss 
2017-09-02
 08:07:00

1 September - Ett år i Sundsvall, APA

 
 
 
Ett helt år har nu gått sedan vi tog pick och pack för att dra till Sundsvall. Vet att familj och vänner trodde detta var ytterligare ett av mina impulsiva infall men icke. Lovade grannar och familj att ge det minst 3-6månader för att känna efter och om jag ska vara ärlig har jag inte längtat tillbaka till annat än att ha familjen närmare.. 
 
Det rullade på bra första halvådet, jag började plugga, Lilly kom på en ny skola, jag fick jobb och livet rullade på.. 
2017 och framåt har väl mer eller mindre varit katastrof, Hemmet brann ner, jag blev rånad, blev bestulen på hela förrådet, punktering på motorvägen och sedan en P-bot. Allt detta på mindre än 6månader så nu måste det väl ändå vända snart? Jag hoppas det. 
 
Hur som helst är jag stolt över att vi stannade kvar här uppe när jag kände att livet var som mörkast. Jag har det här året insett vilka fantastiska vänner jag har här uppe.. 
Ni vet vilka ni är och jag är så tacksam över att ni bara är ett samtal bort. Ett extra stort tack till er! 
 
Vi valde att fira in året & en vän som fick sin fasta tjänst i samma veva. Magisk kväll med rödtjut & burgare, love 
#