2010-05-31
 16:38:48

En helg i maj, och en måndag den 31.

Helgen orkar jag inte skriva om men var med amanda iaf badade och grejja.


Måndag!

Jag börjar må illa igen, har så svårt att äta morgon fika tex.
Jag hade planerat morgonen rätt bra tycker jag. gick upp vid 06.15 och duschade.
sedan fikade jag men började må illa så när jag skulle borsta tänderna kräktes jag upp maten, mindre kul.
Fick i mej en risifrutti och 2 hårdmackor sedan även till lunch ( kunde inte äta lunchen ).
Kom hem vid 3 tiden och stoppade i mig mat.
Sitter nu hemma och funderar på va de ska bli ikväll?
imorgon blir det vårdcentralen och ta blodprover.


2010-05-27
 21:47:46

27 maj ett halv tråkigt inlägg

Hemskt nervös för imorgon! SKA på MvC kl 15.00
och ska till barn på sjukhuset kl 09.15.

hoppas allt ser fint ut så man kan andas ut en aning.
Idag har det varit en ganska lung dag iaf men va trött som vanligt nästan likblek.
Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon till skolan har både engelska prov och svenska grejer som ska in. Måste säga det att jag har sjukt jobbigt i skolan kan nästan inte koncentrera mej och glömmer bort vad jag läser.
´Men men jag får hoppas allt går ihop sej imorgon iaf nu ska jag prata med mamma när hon kommer hem sen ska jag sova godnatt2010-05-26
 15:16:34

26 maj

Äter och äter och äter!

Vaknade, fiika.
Skolan, risifrutti
Lektion Lunch
Hemma Mat mat mat
och lite frukt och grejjer där emellan.

Hah, snart vågar ingen komma hit längre för det känns som det enda jag gör är att äta mat, så dom får göra detsamma. Näe men idag var en rätt bra dag ärligt talat, bara jag som är sjukt trött. Tänkte äta plugga och sedan vila en stund.


- sladden till kameran är borta.
- det regnar
- jag har hur mycket som hellst jag måste fixa denna vecka i skolan och jag är trött, trött, trött.
2010-05-25
 21:21:49

25maj 2010, det börjar bli kväll!I soffan med en mugg choklad framför tv;n efter en låång dag i skolan.

Idag var ja sådär hemskt trött fast jag sovit mycket igår både på dagen och att jag gick och la mej i tid. Till och med så att jag somnade till i soffan på skolan men det är vell inte så konstigt att man är trött när man är gravid.

Började fundera lite mer på hur jag ska göra med skolan och så när jag fått barn, andra som har undrat detsamma. Det blir så att jag går klart 8;an nu, tar sedan sommarlov som alla andra eller som dom flesta andra. Jag börjar igen efter sommarlovet och går till november så länge jag orkar. Har då gått 1 termin och har den 2terminen kvar. Så istället för att gå om ännu ett helt år läser jag upp mitt halva år. På Iv eller liknande. ( försöker sedan läsa endel hemifrån vilket inte blir det lättaste).

Ha en bra kväll kraaam

2010-05-24
 16:35:44

22 och 23 maj 2010


LÖRDAG OCH SÖNDAG I ETT!

lÖRDAG: vaknade upp med små kusiner som hoppa runt på övervåningen. Åkte sedan med moster, mamma och mina tre kusiner till stan i falun. Vi kollade vilken skola som kan vara bra att gå på och gymnasium och allt va det var. sedan åkte vi mot sjukhuset där det fanns en lekplatts som mina kusiner ville leka i en stund. Det var en riktig sommar dag måste jag säga så vi gick såklart in och köpte glass på sjukhuset. Vi åkte hem vid 12tiden och käkade lunch sedan åkte jag moster och mamma iväg och kollade lägenheten vi ska bo i till vi hittar ett hus eler något liknande, det blir nog bra .

Söndag: Det ös regnade, har inte regnat så mycket på riktigt länge. Sedan hade kusinernas katt lisa försvunnit s jag och mina 2 kusiner gick ut för att leta i ös regnet. Vi kom halvvre vägs ner för gatan när min kusin hitta en mask som hon börja peta på ( jag och min äldre kusin hatar maskar). Jaja sen började hon frysa så vi gick in och de bara rann vatten ifrån oss hah. iaf så kom vi in i värmen sen åkte mamma och moster runt lite i falun för att kolla hur det såg ut. Vi åkte hem med tåget kl halv 5 och var hemma kring 8 tiden. Just ja, i lördags så badade vi även i sjön eller okej, jag o mamma stog me vatten till knäna medan mina små kusiner börja simma runt i en sjö med ca, 14 grader hah. jaj en bra helg i falun tackar vi för bilder kommer när jag hittar kamera sladden
kramkram


2010-05-21
 19:34:21

Yeah, surfa med sj!Sitter på tåget nu, köpte internet men bara i 30 min. Mamma glömde ta åksjuke tablett men ja tror att de ska gå bara fint endå. Hon har inte rört sig mot toa;n än iaf hah..

Jaja, skoj nog att när ja kommer fram i falun kommer min kusin från örebro dit med linnea :)
Lär ta lite bilder i falun Ha det bra KRAM


2010-05-21
 16:32:46

21 maj 2001, åker till Falun om 1½h


BEBIS tröjan ska med!

Åker till falun om ca;1½ , hälsar på kusinerna kommer hem till sundsvall igen på Söndag!
Vi har nu fått en lägenhet i falun så vi flyttar ifrån sundsvall i augusti fast vi får lägenheten i juni.
Måste packa det sista åker till tågstationen vid halv 6.
Ha en trevlig helg

2010-05-20
 17:38:42

Magen, gravid vecka 13+Någon bild på magen ska vell finnas. Magen just nu och den växer så det knakar. =)


2010-05-20
 17:25:37

19maj

Nu börjas det om på nytt för 10 gången?

men nu när det finns en hel del och skriva om så kanske det går lättare, man får vell hoppas. Jag tänkte skriva om mej, min graviditet, eller lite allt möjligt.
Kan vell berätta lite snabbt om mej. Jag har flyttat ifrån örebro till sundsvall och här bor jag idag sedan ungefär 4½ år tillbaka.

jag har gått om år 8:a, och i slutet av 2 terminen fick ja reda på att jag var gravid och tänkte behålla, det var vell inga större tankar om saken, eller visst det fanns funderingar och hur livet skulle se ut om några år och hur blir det med skolan när du gått om? Jag räknar med bra men även dåliga åskiter om detta. Jag tänker nu iaf börja blogga om min graviditet och min vardag, det vill säga både bra och dåliga saker.
Det var vell det lilla jag har att säga nu.
Jag uppdaterar igen så snart jag kan
ha det bra Kraam

2010-05-20
 16:51:29

Välkommen till min nya blogg!

#