2011-02-28
 14:21:43

28Februari-Dagens fråga!

Vad tror ni om fler videoinlägg?
2011-02-27
 22:36:16

Godnatt

img_9341 (MMS)

Godnatt

2011-02-27
 18:09:12

27Februari- Söndag- Stan med knattar!

Skötväskan är packa för kvällen..
Det är Söndag: Det betyder att jag ska träffa Gabbi, våran söndags träff eller vad man ska kalla det. Vi har gått en sväng på stan med våra små knattar & egentligen bara kikat runt!
Hade tänkt att jag förutom ska göra egna album ska jag även göra egna smycken.. : ) Älskar som sagt & pyssla samt hålla på med små grejer!
Nu ni ska jag fixa lite och sätta på mig myskläder, ska nämligen tillbaka till Gabbi! Hennes pojkvän & Gabbi skjutsar hem mig senare ikväll så har Lillys pyamas nerpackat samt extra mycket mat osv. Mamma ska där emot ut på nya äventyr och ha lite tid för sig själv så det blir väl trevligt för henne. Inte varje dag hon har egen tid(inte jag heller).

Ska laga lite mat nu tänkte jag så jag mobilbloggar sedan, kramar till er
2011-02-27
 07:46:44

Godmorgon!  Sitter här med Lilly som är hu...

img_0603 (MMS)

Godmorgon!  Sitter här med Lilly som är hur pigg som helst, själv känns det som jag går i sömnen! Ska träffa Gabbi & Max idag, den vanliga söndagsträffen så vi får se vad vi ska hitta på! Kram så länge

2011-02-26
 11:09:14

26Februari-Mix på 2dagar!

På Bowlinghallen!

Tjohej! Se där jag, kändes som att det var på tiden då jag la på upp en bild på mig själv! : )
Var som jag nämnde & bowlade igår med Gabbi & dem små pyrena Alvin & Lilly-Lee! Lillys mormor kom dit & höll i henne medans vi skickade Alvin emellan oss! Kan säga att jag inte har någon framtid inom bowling tror jag kastade i rännan 7gånger innan den kom fram & slog ner 1! När det sedan gick bra för mig gick det dåligt för gabbi & så fortsatt det..

Efter bowlingen tog vi en riktig långpromenad! Vet inte hur många km vi måste gått i klackskor desutom så det var gudomligt att ta av fötterna tänkte jag säga, menade skorna! Gabbis kille kom och plockade upp Alvin när det var ca 2km kvar hem samt gav gabbi andra skor. Hade i vilket fall som helst en super kväll! Var riktigt länge sedan man gick såhär på kvällen och bara pratade om allt och ingenting.

Det är lördag & då vet ni förmodligen vad som händer kl 13.30.Det är lördag & det är lika med babysim med min dotter!
Undrar vad vi kommer få göra idag. Ska denna gång se till att komma dit i tid samt mata Lilly lite innan så hon inte börjar skrika när vi kommer ner i vattnet. Sist vart hon så hungrig så hon sög fast i min hand som en liten blodigel! : )

Jag fasade att gå upp här på morgonen! Känns som att sömnbristen springer ikapp mig & jag blir mer och mer trött! Önskar att man hade tid att sova men icke sa nicke! Bara härda ut och försöka vila på dagarna. Hoppas och nästan vet att det kommer bli bättre & bättre ju äldre hon blir. . . Vem vet! Det är inte alltid underbart men oftast!

Nu ska jag väl se till att få något i magen, det är faktiskt så att när man kommer in i våran lägenhet luktar det nybakat! :) Mamma har bakat någon god kaka här på morgonen & det var till och med så att Lilly var med(första gången men inte sista). Så nu ska jag kila men vi hörs sedan, kramar

Föresten, är det någon som vet vad man ska göra om statistiken hakar upp sig och inte ändrar dag & stannar på 1? Kommentera gärna då!
2011-02-25
 19:14:12

Är på disco bowling med gabbi och våra små...

img_0598 (MMS)

Är på disco bowling med gabbi och våra små pyren :-)

2011-02-24
 21:54:30

24Februari- Första videoinlägget!

Första & Kanske det sista videoinlägget på denhär bloggen eller vad säger ni?
Hoppas ni inte fått en chock! Jag tycker som sagt man låter hemsk men jag får väl bjuda på mig själv. Vet dock inte om dethär är min grej, haha!

Bjuder till och med på en osminkad Amanda!
Nu ska jag plocka upp min dotter och ge henne mat! Kram
2011-02-24
 21:31:50

24Februari-Dagens fråga!

Tycker ni man ska våga lägga upp ett videoinlägg!

2011-02-24
 21:30:51

24Februari- Videoblogga?

Hej på er!

Tänkte att jag skulle lägga upp ett video inlägg men jag höll på att smälla av!
Är jag för det första den enda som tycker det känns tumt att tala med en dator? & för det andra så låter jag totalt efterbliven när jag spelar in min röst! Jag får nog köra på stumma inlägg eller något där man sitter och stirrar och vinkar typ aja..

Idag har det inte hänt något speciellt, skulle åkt upp till skolan för att fylla i mitt gymnasie val men eftersom det är så fruktansvärt kallt ute(20-)så höll jag mig inne. Lillys lungor klarar inte av denna kyla eller rättare sagt vem tusan gör det? Jag vet att det löser sig så småning om & eftersom jag vet vad jag vill med livet kommer det gå runt! Jag har ju gått om års 8 så inte ger jag upp nu bara för att jag har fått barn.

En stor sak har jag att berätta för er! Mina kusiner min moster & hennes man har köpt hus på samma gata som oss och flyttar 1månad senare :D Är det inte lite lustigt? Jag är så sjukt glad för deras skull som letat hus så länge, och att dom hitta hus på precis samma gata som oss! Både vi & dom letade hus åt samma håll men kom till ett helt annat ställe, på samma gata 500m ifrån varandra! :)

Har satt upp som mål att jag måste gå ner & börja träna till sommaren! Vill känna mig fin igen och slippa dethär överflödiga skinnet som bara hänger. Min kusin gifter sig i sommar och det vore ju kul att kunna känna sig lite fin då! + Att min bror & min andra kusin tar studenten i Juni/Juli! : )

Nu ska jag försöka videoblogga,.. Kram


2011-02-23
 23:23:58

Hej på er!  Blev tyvärr inte mkt till blog...

img_0574 (MMS)

Hej på er!  Blev tyvärr inte mkt till bloggande idag pga tidsbrist! Hoppas på att kunna blogga lite extra imorgon kram!

2011-02-22
 20:36:14

22Februari- Promenadband, javisst!

Nu är man ägare av detta promenadband! En god investering om ni frågar mig, här ska brännas fett vill jag lova!

Hej på er!
Har en blandning av en bra & en dålig dag tror jag.. Är det någon som sätt filmen drömkåken? Ni vet han som bryter tummen typ 2gånger? det känns som jag. Jag & mamma skulle springa in för att köpa promenadbandet, då hade handtaget på dörren gått av så jag drog handtaget åt fel håll medans jag puttade på dörren resultatet av det blev att jag klämde sönder mitt pekfinger i dörren.. När vi väl kom hem skulle jag öppna kartongen för att plocka upp promenadbandet, då slinter jag med kniven så jag smäller in pekfingret i kartongen Smärta, ont aj!

Förutom detta har dagen varit skaplig, inte mina bästa dagar om jag säger så. Lilly har varit lite små grinig hela dagen. Vet inte om detta beror på vaccinationen igår, Bvc sköterskan sa att dom kunde få lite feber osv men om det hon blev mer grinig så kunde man ge en supp alvedon. För er som inte vet detta ska man inte ge barnet alvedon eller liknande innan vaccinationen i förbyggande syfte för då ger inte vaccinet samma effekt eller vad man ska säga som det egentligen ska göra.

Kvällen har varit okej, har funderat lite på att börja videoblogga men fattar inte hur man ska göra! Som jag nämnt tidigare begriper jag mig knappt på datorer osv så om någon vet hur man ska göra kan ni väl berätta : )?
Vill inte ladda upp klippen på youtube men det kanske man måste? vad vet jag som sagt..
Tänkte även förklara och visa lite hur man använder dessa stämplar jag använder mig av när jag pysslar!

Förändrningar kommer inom kort och förmodligen en ny design också : ) Kram
2011-02-22
 10:23:00

22Februari- Lillys pappa!


Hej skulle inte du kunna skriva en berättelse om lillys pappa? jag vet att du inte vill skriva om han och så... men jag menar att du behöver ju inte skriva vem han är, utan skriva hur han var som person och hur han reagerade när han fick veta att du var gravid, och när du fick lilly?

Hej! Jo det skulle jag ju kunna göra! Vore tacksam att slippa ledande kommentarer där ni frågar efter Pappans namn eftersom det är något som inte nämns ännu..

Lite om Lillys pappa:
Han är verkligen en toppen kille! Mysig, trevlig, rolig osv.. allt som är bra helt enkelt, säger jag något annat skulle jag ärligt talat ljuga för mig själv. Han är en del av det som betyder mest, han är ju trotts allt en del av det finaste jag äger och har, Lilly! Lillys pappa är som Lilly, ett riktigt charm troll! Första gången vi träffades var när jag började på samma skola som honom. Vi var tillsammans redan då men det var väl som vilka korta förhållanden som helst som man hade när man var yngre. . Vi pratade inte på några år och jag minns ärligt talat inte hur vi fick kontakt igen men det blev som det blev och jag blev så småning om gravid med våran dotter.

Vad mer kan jag säga att han absolut inte gillade tanken med att ha barn, något som jag absolut förstod men det var ju ändå upp till mig i slutändan. Han har tagit det så bra man kan hela vägen, han säger inte mycket men jag har han där och vi pratas vid då och då. För er som förmodligen tänker att han är ännu en oansvarig tonåring som lämnar allt, ni har fel. Han har träffat oss båda för ettag sedan och jag så otroligt glad att han ställde upp på detta, inte bara för min eller för hans skull utan för våran dotters skull. (Vi har även träffas Lillys farmor, världens underbaraste och mest härligaste människa).

Jag ser Lillys pappa i min dotters ögon varje dag & det är inte det lättaste men jag kämpar på och jag vet att han gör detsamma. Han får ta det i sin takt & om jag känner Lillys pappa rätt kommer han finnas till för henne sedan men i nuläget får det ta sin tid och jag är glad att jag har bloggen där han och hans familj kan läsa och vara delaktiga i vår vardag på sätt och vis! :) Det var nog allt just nu..

Kom ihåg en sak! Jag svarar inte på följande frågor vad han heter i För/efternamn samt var han bor osv..
Kommer förmodligen inte svara på några som helst andra frågor men nu vet ni lite granna..2011-02-22
 05:01:00

22Februari- Lilly-Lee, Molly, Christina, Vera, Wahlsten♥

Lite mer om Lilly, eller ska jag säga Lilly-Lee! Nu när jag äntligen bestämt mig! :)
Namn: Lilly-Lee.
Efternamn: Wahlsten(efter mig).
Mellannamn: Molly, Christina, Vera.
Födelsedatum: 2010-11-21-****
Födelsevikt: 3120g
Födelselängd: 50cm
Födelsehuvudomfång: 32cm
Hårfärg: Korpsvart.
Ögonfärg:Blå/Grå.
Saker jag bara måste ha när du låg i magen var:
Sura saker samt sådant så som..
Filmjölk, mjölk, sura godisar samt salt!

Saker jag inte klarade av under graviditeten med min dotter var:
Matos, kakor, sötsaker som tex söta gosisar + Fet mat!

Magen började synas väldigt tidigt & det gick inte längre dölja i vecka 12!
Vecka 15 kom de första sparkarna, men inte förens i veca 20+ såg man det igenom att bara kolla på magen!:)

Dagen då Lilly föddes var det några grader kallt med lätt snöfall. Mitt första minne till min dotter är:
Jag minns att precis efter förlossningen bjöd dom på macka och grejer. Dom hade skurit gurkorna avlänga och när jag skulle ta första tuggan flög gurkan av och hanmnade för Lillys ögon som låg på mitt bröst.. Hehe!

Min dotters hela namn är: Lilly-Lee, Molly, Christina, Vera, Wahlsten!♥
2011-02-21
 22:28:30

21Februari- En liten, liten stol!

Denna söta Lilla stol har min bror/Lillys morbror gjort till min underbara dotter :)
Tänkte att jag skulle bränna in Lillys namn i den samt lacka osv så småning om!
Tack & Tack Anton!
2011-02-21
 20:04:00

21Februari - Veckan

Såhär ser veckan ut just nu, sedan kan ju vad som helst hända..
2011-02-21
 16:48:40

Hej igen! Nu är Lilly färdig stucken & det...

img_0585 (MMS)

Hej igen! Nu är Lilly färdig stucken & det gick väldigt bra! Skriver mer ikväll för nu ska vi fixa lite annat kram

2011-02-21
 16:00:00

21Februari- Lilly, Lilly-Lee

Hej på er!
Som jag nämnde igår har jag fortfarande inte skickat in pappret om Lillys namn!
Jag har beslutsångest, känns som jag kommer ångra mig när jag väl skrivit på och fått iväg dom.
Problemet är FÖRNAMNET!Hon kommer heta Lilly men tror jag vill ha något mer än bara Lilly så antingen:
Lilly-Lee
Lilly-Gry
Lillie-Lee
Lillie-Gry
(personligen är jag nog mer inne för Lilly-Lee)

Vill ha det en aning eget och personligt samt ovanligt men vet inte vilket av dem.
Kom gärna med era åsikter & tanker!
2011-02-21
 15:21:27

21Februari - Mardröm till morgon!

Ännu en mardröm till morgon!

Hej på er!

Nu ska jag ta tid på mig att skriva lite extra. Tänkte att jag till en början skulle ta och berätta om min hemska morgon! Somnade kl 23.00 igår ungefär och inte nog med det fick jag sova fram till 06.30 ungefär innan Lilly vaknade. Mamma kom in och hjälpte mig så jag kunde värma på mat till Lilly och sedan somnade vi båda om igen kring 07.15 ungefär. Åter igen kl 08.30 vaknade Lilly och hon fick 90ml innan hon åter igen somnade. 09.35 vaknade jag till liv av att Lilly hade fått nog av sovandet, hon skulle absolut upp på sekunden så la upp hon på mina ben en sväng. När hon efter några minuter började röra sig och bökade la jag hon bredvid mig för att kunna komma upp själv. Precis då börjar hon kräkas så det kom igenom både näsa & mun. Lyfte så klart upp hon och började torka(det var spya över hela hon & mig) men plötsligt började hon spy igen så det var över hela mig, Lilly & sängen! Det var bara att slita av våra kläder samt sängkläderna. Tänkte att eftersom therese snart skulle komma får jag väl ducha på en gång så jag satte in pallen i duschen medans jag hade Lilly i knät! Där satt vi båda i duschen full med kräks, det var inte första gången det hände men där emot var det första gången Lilly duschade! : ) Hon har bara badat tidigare så det var ju lite kul. Mardröm till morgon eller vad?(förutom Lillys första dusch stund)!

Kring 12.00 åkte jag & Therese förbi uppe på skolan, jag lämnade pengar för skoltröjan, ni vet dom här man köper i 9:an med något skojigt tryck på?! Talade även med en lärare om att jag tänkte börja gå 1 lektion i veckan med Lilly(får se om det går). Hon skulle kolla upp vilka ämnen av dom jag kunde välja, det är ju ingen större mening med att börja skolan om jag inte får betyg i ämnet iaf. Folk kom fram och pratade och stojjade så det var lite kul, lilly såg nästan förvirrad ut men hon lyckades klämma fram ett litet leende : ).

Nu ska jag värma varmvatten och hälla ner i Lillys termos(för att ha varmvatten till hennes matersättning). Vi ska nämligen åka vid 15.30 till Bvc för Lillys Vaccination, hoppas det går som man tänkt sig! Kom gärna med förslag på fina låt/sång texter som jag kan ha på Lillys dop!

Kram2011-02-21
 13:34:00

21Februari - Grycksbo kyrka!

Har funderat på att döpa Lilly i Grycksbo kyrka! Liten & Mysig ser den ut att vara, har inte varit inne där ännu. Vad tror ni?

Någon som har tips på dopsånger eller någon fin sång/låt? Kom gärna med tips!
Kommer nog förmodligen sjunga på min dotters dop så ni vet det! :)
2011-02-21
 06:00:00

21Februari - Saker som ni kanske inte visste!

Morfar min har tagit denna vackra bild hemma i Arboga!

Nu ni tänkte jag skriva 10 saker som ni kanske inte visste om mig & 5saker ni kanske inte visste om Lilly!

 1. Jag stavar som en kratta & min Engelska är ännu värre!
 2. Jag är världens pratgladaste när jag väl kommer igång & talar suuuuper Fooort!
 3. Jag är mörkrädd
 4. Ju fortare destu bättre!
 5. Jag är fruktansvärt mörkrädd!
 6. Jag föddes 1994-07-09 -****
 7. Jag har fortfarande inte skicka in pappren om vad Lilly skulle heta + att jag inte har bestämt mig till 100% vad Lilly ska heta! Dubbelnamn eller bara Lilly är frågan!
 8. Jag har flyttat snart 7gånger! Från lägenhet till hus till radhus till ännu ett hus & vidare till lähenhet.Sedan ifrån den lägenheten till en ny lägenhet & snart till hus(igen)! :D
 9. Jag är född i kex & sko staden Örebro & flyttade sedan till Sundsvall 4år & nu bor jag i Falun!
 10. Jag uppskattar min familj mer nu än någonsin! Älskar min underbara dotter samt min famil & mina underbara och stöttande vänner.♥


 1. Lilly får hicka när hon har på sig blöta kläder!
 2. Lilly poppar en hel del med sin mormor i köket!
 3. Lilly avskyr att ligga ner, nu är det sitta & vara med som gäller!
 4. Lilly är världens goaste unge & sötaste charmtrollet jag vet!
 5. Lilly tycker om att bada, hon älskar sin mamma(hoppas jag) & sin underbara mormor!♥
Finns nog en hel del mer att berätta, men detta är ne bra början eller vad säger ni? Kommer ni på ytterligare frågor så ställ dom gärna :)Kramar2011-02-20
 22:15:08

20Februari- Gammel Morfar & Lilly!

En söndag morgon kring kl 10.00!

Godmorgon på er!

Lilly sitter med sin gammel morfar & kikar på leksaker som ni kanske ser.
Tänkte bara skriva lite kort om vad som hänt här under dagen!

 • Vaknade & käkade äggröra med bacon till frulle! Kändes som en såndär perfekt morgon då man endast kunde ta det lugnt och rent ut sagt chilla vid frukostbordet. Fick mig även en sovmorgon, Lilly sov nämligen ända frm till kl 08.45 ungefär :)
 • 10.00- Jag, mamma, morfar, Lilly & mormor åkte till Grycksbo för att kika in vårat hus som vi flyttar till om ca 1månad(24/25mars). Längtar som en tok, det ska bli så fruktansvärt skönt att komma till något större igen efter att ha bytt ner sig från större till mindre och mindre!
 • 11.00 -Hörde av mig till Gabbi eftersom jag skulle träffa henne & Max :) Kom dock inte dit fören kring 14.30tiden, käkade nämligen Lunch med Morfar & Mamma innan(bror min åt morgonfika).
 • 14.30 ungefär ko jag bort till Gabbi! Har haft skit kul med dom som vanligt & hennes pojkvän bjöd oss så mat så det var ju i vänligaste laget :=). Vi har egentligen bara tagit det lugnt och chillat hela eftermiddagen.
 • 19.30 -Mamma hämtade mig hos gabbi & på vägen hem stannade vi förbi på donken så köpte vi en varsin glass! Onyttigt och framför allt för mig som vill att vågens ska visa nedgång och inte error?(stavas det så tro).
Nu här på kvällen har mamma betalat mina grejer som jag skickat efter : ) Tänkte att jag skulle skriva & visa i bilder lite hur man gör med dessa clearstams! :) Det är faktiskt super skoj!

Nu ska jag tidställa några inlägg till er som kommer in imorgon! Har nämligen fullt upp + att lilly ska på bvc för vaccination! Bloggar imorgon kväll antingen på dator eller mobil! Kramar
2011-02-19
 16:00:00

19Februari - Babysim gång 2

En flytande liten räka!

Hej på er!
Bloggar & berättar lite nu i efterhand, bättre det än ingenting!
Den här gången hade vi ännu en snabb igenomgång på alla dessa grepp man kan hålla i vattnet samt en massa andra roliga saker. Vi fick hälla vatten på barnets huvud så dom skulle lära sig att det inte är farligt osv. Först skulle man hälla vatten på sitt eget huvud samtidigt som jag förklarade vad som hände & sen på sin bebis :) Lilly hade dock fullt upp med annat(som att suga på min hand). Gabriella var även där med sin son Alvin så det var ju trevligt.

Det var allt som hände denna gång på babysimmet denna gång! Kram
2011-02-18
 10:00:00

18Februari - Min Mormor&Morfar!

Min Mormor & Morfar underhåller Lilly! : )

Bild nummer 1 visar Lilly & hennes gammel mormor som sjunger imse vimse spindel! : )
Bild nummer 2 visar Lilly & hennes gammel morfar som sitter och pratar medans jag plockar undan lite! : )

Hallå på er!

Jag har inte varit i full gång denna helg och det ursäktar jag för, har haft en massa annat för mig & som ni ser på bilderna har Lillys Gammel mormor & morfar varit hos oss! :) Har varit jätte mysigt att ha dom båda här, mormor vaknar ju mellan 05.00-06.00 på morgonen så man har ju sällskap när man vaknar till liv & Lilly inte vill somna om! :) Igår kväll kanske de flesta av er var ute med kompisar kanske till och med festade? Jag där emot spelade kinaSchack med mamma, mormor & morfar! Umgicks som sagt och hade det allmänt trevligt här hemma i lägenheten. Lördagen spenderades hemma i stort sätt, var på babysim emellan 13.00-14.00 och sedan åkte jag förbi babyproffsen och köpte flera dregellappar till Lilly.. Kläderna blir sjöblöta så det här med dregellappar rekomenderar jag starkt!

Aja, det var allt för denna lördag kan man säga, kram i efterhand!2011-02-17
 22:00:16

17Februari - Allt möjligt!


Beställt hem flera Clearstams! :)

Vet inte om det är någon annan som har samma intresse av detta?
Jag personligen tycker sådant är super kul! Hoppas på att få lite mer tid åt detta så småning om för just nu hinner man inte med så mycket.
Jag fick dom två lådorna(se bild ovan)av mamma här i veckan, älskar den här gamla stilen.
Tänkte göra ett foto album till Lilly(om Lilly) Hoppas det blir som jag tänkt mig.
Jag ångrar att man inte skriviit upp allt i detalj som hon gjort(tex le/skratta osv). . Men har det på ett ungefär så det är väl tur det.. Aja

Idag har jag varit så fruktansvärt trött, har legat i sängen nästan hela dagen. La ner Lilly en sväng på lekmattan, det började med att det kom en rap och sedan spya så hon nästan kunde simma i det. Blev helt enkelt bad för Lillys del. Hon ville inte upp där ifrån utan hon höll i badhjälpen med armarna så hon fick stanna kvar i badet en sväng till. Önskade att vi hade ett badkar här hemma så jag kunde bada med Lilly. Tur vi har babysim Lördag kl 13.30 :) Då kan vi plaska tillsammans!

Tänkte att jag skulle komma på lite frågor om både mig & Lilly så ni får reda på lite mer om oss :) Skriva ner saker ni förmodligen inte hört/vet om oss..

Imorgon Ska jag träffa Gabriella & Gabbi(& deras små pojkar)på stan. Vi ska träffas imorgon kl 11 på stan så jag hoppas att Lilly somnar inom kort, sömn kan behövas för min del!

Nu ska jag ta Lilly, mamma håller på och somnar i soffan med Lilly på magen...
Hoppas på en förbättrning med bloggandet inom kort! Vet att det går lite upp & ner just nu.. Kram och G-natt
2011-02-17
 20:13:00

17Februari -Tävlingens vinnare!


Hej på er!
Nu är vinnaren utdragen..
Vill ge Anja, mamma till Sabina ett stort grattis till den utlottade vinsten av Dust it hårpulver!
Varan läggs på posten innan veckans slut!
Kul & tack till alla er som tävlade : ) Bättre lycka nästa gång!
Åter igen grattis till dig Anja!♣

2011-02-17
 10:09:16

Godmorgon!  Ligger och gosar med prinsessa...

img_0576 (MMS)

Godmorgon!  Ligger och gosar med prinsessan, hoppas kunna blogga en del idag : )men nu ska jag först fixa lite.. kram så länge

2011-02-16
 21:34:54

16Februari - Lite kort


Kläderna är ifrån Stina L Björklund :)

Hon är ju för go  min lilla skrutt!

Har haft sällskap här under dagen samt pysslat lite med stämplarna när Lilly sovit.
Vinnaren kommer nämnas på bloggen inom kort och paketet skickas då inom kort! : )
Ikväll tänkte jag förmodligen dra mig mot till gården med ida, nästan aldrig folk där så eftersom det är lugnt tar vi med oss Lilly dit. Skönt att komma utanför dessa dörrar..

Ska försöka göra bloggen en aning roligare samt blogga mer(inte så lätt då lilly tar min tid) men annars så ..
Fick en kommentar där någon kanske vill höra mer om vad jag tycker och tänker om saker samt hur Lilly är som person.. En bra idè tycker jag faktiskt!

Svar på några frågor!

Vart har du köpt dina byxor(jeans).
Dom köptes på Stadium eller om det var intersport på REA :) 199kr.

Har ni name it i närheten?
Det tror jag faktiskt inte, vet att det finns i Sundsvall men i Falun- vet ej!

Har du hunnit utsätt någon vinnare ännu?
Nej, tyvärr inte ska göra detta under morgondagen! Har varit full fart dessa dagar, tyvärr!

Kan du förklara för mig hur man mobilbloggar ifrån Iphone?
Det kan jag göra inom kort! :)

2011-02-16
 18:00:00

16Februari - Tack Maria♥

Denna coola plagg kom på posten här om dagen ifrån Maria Larsson i Sundsvall :)
Ni hittar hennes blogg här---->http://blog.st.nu/marialarsson/2011/02/16/filippa-k/
Om länken inte fungerar hittar ni henne på ST.NU -Start - Look - Maria Larsson :)
Tack så jätte mycket Maria, plaggen var as tuffa! :D
Kramar till dig ifrån oss båda
2011-02-15
 19:46:58

15Februari - Dregglisar!Två nya dreggellappar åt Lilly-Lee ifrån Babyproffsen!

2011-02-15
 19:43:46

15Februiari - Sötnosarna!


Här har vi dom små söta fjunisarna, Lilly & Maximilian♥ Blivande paret? hmm...

Tänkte dela med mig av dessa sötisar här på bloggen : ) Gabbis pojk till vänster & min prinsessa till höger!
Hade en super trevlig dag/kväll hemma hos Gabbi i Söndags måste jag säga, var länge sedan jag skrattade & hade så skoj! Vi kommer förmodligen ses igen i veckan..

Idag har jag där emot träffat Gabbi & Alvin. Det var meningen att andra Gabbi & Max men dom kunde ej idag så det blir att iaf jag träffar dom till helgen :) Hur som helst åkte jag & Gabbi hit efter en kortare sväng på stan, lagade lunch tillsammans och bara hade det trevligt helt enkelt!

Mamma har åkt iväg på någon bönegrupp & min bror har också farit iväg så ida kommer hit & gör mig sällskap. Blev tyvärr inge vidare med bloggen men ska se till att det blir bättre till imorgon! :)

ps. Ida Spring fyller år idag(vilket jag inte visste) så grattis till dig! ♥


2011-02-14
 21:00:00

Tävling nummer 3 är nu avslutad!

Tävlingen är nu avslutad & vinnaren nämns inom kort! Tack till alla er som varit med & tävlat! :)
2011-02-14
 17:02:44

14Februari - Bebis♥

Mammas Älsklings unge♥

Varit en lugn dag idag också, förutom våran morgon!
Trodde jag skulle smälla av när det var skit absolut överallt..

Dagen har rullat på vi har gosat en hel del, jag läste en bok med saker man kan ta på i så Lilly satt och skattade :). För er som inte visste det finns det något som heter goboken som vi är med i och får saker hem varje månad(kostar ca199kr) tror jag det var. Mamma steg precis innan för dörren och jag tänkte hoppa in i duschen. Vi ska åka till kupolen, jag ska vixa en del saker. Ska köpa kläder till Lilly, hon har nästan inget att sätta på sig förutom en massa byxor :). Det är på tiden att vi köper strumpor, min snuttis långa fötter får små sockarna att åka av..

Bloggar mer ikväll! KRAM


2011-02-14
 14:58:31

14Februari - Behöver er hjälp!

Hej på er!
Bjuder på en cam bild, känns som att det var på tiden.
Hur som helst behöver jag er hjälp, ni som läser!
Tyvärr är det fler som läser än vad som kommenterar så jag ska komma till saken.
Vad saknas på bloggen? i så fall vad?
Vad vill se se samt läsa mer om?
Väldigt tacksam för svar på dessa frågor, om ni kan så hjälp mig gärna göra bloggen ännu bättre! :)
2011-02-14
 09:37:04

Godmorgon på er! Sitter just nu i soffan m...

img_0556 (MMS)

Godmorgon på er! Sitter just nu i soffan med Lilly i knät, precis slängt in sängkläderna i tvätt maskinen,.. Nu ska ni få höra om en mindre kul morgon att vakna till!  Lilly vägrade somna om så hon låg o pratade bredvid mig medans jag halv sov. Efter en stund blev hon så tjurig så jag la upp hon på mina ben och blundade.. Gissa vad som hände, jag vaknade av att hon fått nog av att jag sov & hon hade världens hicka, tänkte precis lägga ner hon bredvid mig så jag kunde gå upp men sätter handen i bajs! Ja, ni läste rätt! Hon hade bajsat så det kom ut på sidan,.. Så med bajs överallt skulle jag försöka få det att inte hamna någon annanstans än var det redan var. Mardröm eller vad, jag hade skit på handen, hon hade fötterna i det, ryggen,rumpan och benen, sin filt & mitt täcke Jippi, var bara att kliva upp byta på henne och grejer, sedan lägga ner hon och slita av alla säng kläder.. Det var min morgon och nu sitter vi här : ) hoppas er morgon var bättre än min. Nu ska jag gosa med Lilly kram

2011-02-13
 21:31:52

Hej på er! Kom hem ifrån Gabbi för en lite...

img_8922 (MMS)

Hej på er! Kom hem ifrån Gabbi för en liten stund sedan, kolla på dom små godingarna! Vem vet om detta är det blivande paret i framtiden om Inte l Lilly & Alvin. Vi har som sagt umgåtts hela dagen nästan och vi har haft super skoj:-) vi ska ses igen på tisdag fast då ska även gabbi och Alvin med, super skoj!:) Mer finns inte att säga just nu förutom att vi hade en trevlig dag, kram

2011-02-13
 12:28:59

13Februari - En hög med färg!

Hej på er!
Tänkte bara dela med mig av dessa 4bilder för jag älskar att dom är så färgglada :). Allt dessa är bara pyssel grejer till scrapbookingen :). Detta blir ett väldigt kort inlägg så..

Idag ska jag och min sockerbit åka till Gabriella & Marcus samt träffa deras son som är 1månad : ).
Tänkte hoppa in i duschen nu och fixa mig och Lilly♥
Ikväll hade jag tänkt svara på lite frågor om Lilly går med på det(inte säkert). Missa inte att vara med i tävligen som håller på just nu :) & kul att det är så många som är med och tävlar..
Måste rusa, hörs sedan kram
2011-02-12
 20:15:00

12Februari - Mina nya byxor!

Köpte dessa godingar för 199kr på Rea! Nypris 399kr!
Föredrar inte alltid tighta jeans om jag säger så..
Hiss eller diss?! :D
2011-02-12
 19:56:36

12Februari - Lugn kväll i soffan!


Någons favorit djur, en Mollies!

Hej på er!
Förmodar att ni redan kikat in inlägget ifrån babysimmet idag! :) Hade sjukt kul, någon av er andra som gått på babysim med era barn? Vad tyckte dom?
Hur som helst är detta ett kortare inlägg..
Vi har hyrt film och jag hoppas på att kunna ge er lite film tips imorgon :) Vi har hyrt Salt & Mother and child. Någon som sätt dessa och har någon kommentar :-)? Vore skoj att höra.
IMorgon ska jag träffa Gabriella och hennes son Maximiliam(om det är så det stavas?)som är någon dag över 1månad. Blir skoj att träffa dom, har inte sätt Gabbi sedan hon var på smällen så. Men nu ska jag krypa ner i soffan med mamma & Lilly och hoppas på en lugn kväll. Kram på er
2011-02-12
 19:46:18

12Februari - Babysim


Mammas lilla prinsessa på babysim♥

Första gången på babysimmet! : ) Det gick super bra & Lilly hade super skoj, dock försökte hon slicka i vattnet.
Vi hade en jätte mysig och framför allt skoj stund i polen. :) Längtar till nästa vecka och hoppas på att Lilly ska tycka det är lika skoj då. Mamma tog lite bilder ifrån vattnet som ni förmodligen kikat på redan. Själv känner jag mig förtfarande som en flodhäst så blir inga när bilder på mitt ansikte! Mina fingrar ser ut som korvar på bilderna, men som sagt man ser inte alltid ut som i verkligheten på bilderna. En sak är säker och det är att jag har väldigt små och smala fingrar..
Men som sagt längtar tills nästa vecka, vi får se vad som händer då. Idag fick vi lära oss lite grepp att hålla i barnen våra i vattnet somn sjunga lite ovh gå runt :)

Det var allt ifrån denna Lördag kram
2011-02-12
 10:19:00

12Februari -Bitring till dregelmaja!

Köpt bitring till Lilly för 79kr!
Blev tokig när jag kom in på Ica maxi där dom sålde precis lika dana fast för 43kr! Kunde fått två för samma pris men men, sjuka pris skillnader dom gör ibland beroende på vart man köper dom!
2011-02-12
 07:00:00

12Februari -Dagens fråga!

Tidställt!
Dags att städa undan och damma av, eller?!
Kommer faktiskt sakna mitt härliga rum med stora fönster på sätt och vis men endå inte. Skönt med ett stort rum men jag föredrar nästan ett litet mysigt kryp in. : )
Så min fråga till er är, vad föredrar ni? Stort och mycket utrymme eller ett litet mysigt kryp in?
2011-02-11
 17:46:00

11Februari - Fredag i soffan!

Fredags mys med god middag, godis & super chips i soffan? Yes, yes, yes!

Hej på er!
Förmodar att en del av er laddar för en super helg vart som helst förutom hemma? eller?
SJälv laddar jag för en mys helg med trevligheter. Hoppas och kniper alla tår & fingrar för att slippa en enda grej, att Lilly inte får super ont i magen och skriker ca 1½-2timmar. Brukar kunna bli så ibland tyvärr. Var inte detta jag skulle ta upp, hade hoppats på att få sällskap och ta en tur i skidbacken med någon ifrån Falun?! Mina kusiner är ju sjuka och jag vägrar stå ensam i backen!
Jag laddar även upp till morgondagens Babysim! :-) Det kommer bli så skoj speciellt eftersom Lilly älskar vatten. Det blir första gången som jag kommer rikitgt bada med henne. Har gjort det en gång 2min hemma hos min morbror så det räknas nästan inte. Ikväll hade mamma tänkt göra god Lax eller kött med kroketter och vinsås osv.. Låter ju inte helt fel om jag ska vara ärlig!
Räcker tiden till & Lilly är fortsatt lugnt och så ikväll tänkte jag även försöka scrappa lite : ). Nu ska jag gosa ner mig under en filt i soffan.. Hoppas på att ha några bilder imorgon ifrån babysimmet att dela med mig av! Kramar till er alla
2011-02-11
 16:05:36

11Februari - up and go!

Up and go - Mammas prinsessa vandrades på köksbänken..

Hej på er!
Här kan ni se min lilla skrutt vandra omkring i köket med sin mormor. Kolla på dom små låren, är dom inte allt för goa eller? Jag bara älskar dom!

Idag fyller min kusin år, min mormor & morfar ifrån Örebro skulle komma men icke! Min kusin har blivit magsjuk, hennes far har förmodligen fått lunginflammation och dom andra 2 mår inte något vidare dom heller tror ja. Min mormor & morfar där emot kan inte komma pga oväder. Det snöar lakan som morfar sa i telefon, och vem ger sig frivilligt ut i detta oväder? Något posetivt är iaf att det har börjat klarna upp så jag tog en promenad med Lilly. Min bror följde med, han var tvungen att stanna hemma idag pga ovädret eller det kom ingen buss så han kunde inte ta sig till praktiken. Nu har vi just kommit in efter en promenad på 30min. Lilly halv sover i barnvagnen med öppknäppt overall & jag bloggar så ni alla ska ha något nytt att läsa : ). Det är faktiskt skoj att det är så många som endå kommenterar & läser bloggen dagligen då det finns något nytt att läsa! Super skoj!

Något som jag satt och funderade på förut idag var vad tusan jag ska eller vill göra första sommaren med min dotter? Jag hoppas på att kunna åka till väst kusten där jag alltid varit sommrarna då jag växte upp. Har så många fina minnen där ifrån.. Den största delen kommer vi nog vara hemma, måla altanen, fixa med huset eller bara åka och bada?!

Aja, kanske bara önsketänkande vad vet jag! Kanske en dag till lexand sommarland gör susen? Nu ska jag plocka undan lite i vardags rummet så mamma slipper få en chock när hon kommer hem, det ser ut som något släppt ner en bomb i vårat vardags rum eller något liknande. Kram så länge♥
2011-02-09
 23:31:43

9/10 Februari - Dagens fråga!

Dagens fråga till er är alltså, ser ni några likheter mellan mig & min dotter?
Och i så fall vad?
Jag till vänster& Lilly till höger :)


2011-02-09
 23:27:00

9Februari - Sovdags!..

Ny profilbild, ser dock ut som en....

Hej på er! Som jag sa är alltså detta min nya & tillfälliga facebook bild, tyckte det var på tiden att jag skulle byta upp mig lite.
Tänkte skriva vad som hänt för mig & Lilly idag och frågan är vad vi inte har gjort. Jag har varit en sväng på Kupolen i Borlänge med Therese. Lilly började gall skrika när jag stod och provade tröjor..mindre skoj.

Lilly har börjat dreggla som en tok och suger, slickar & biter på allt! Funderar om det börjas på att klia för tänderna är på G eller något vem vet. Men då brukar man väl oftast få feber också eller något åt det hållet. Det finns ju iaf barn som börjar på att få tänder kring 3-4månader så vi får väl se. Har hittat en bild på mig sedan jag var ca 6månader som jag tänkte lägga upp snarast! Kommentera gärna om ni ser likheter : ).

Här på kvällen har jag stått och rivit ut förrådet för att leta mina grejer. Om det är någon som vill köpa kläder så kan ni mejla till Amandawahlsten@hotmail.com för bilder. Kan säga att det är ett X antal plagg knappt använda!
Str är mellan xxs - S!

Imorgon ska kläderna sorteras och jag ska sliuta ut nästa förråd! Lilly har efter många om och men somnat så bäst jag gör detsamma snart.. Kram på er!
2011-02-09
 12:38:40

Min sötaste!<3 Hej på er! Nyss varit på ku...

img_0550 (MMS)

Min sötaste!<3 Hej på er! Nyss varit på kupolen en snabbis med Therese. Köpt en hel del idag igen och bilder på detta kommer komma men när kan jag tyvärr inre svara på nu. Mamma ligger nämligen hemma och är sjuk och få kan hon inte hålla Lilly. Men om Lilly nu somnar ska jag passa på! :) kram då länge Ps, vad tycker ni om bilden? Är hon inte för söt!

2011-02-08
 21:45:13

9Februari - Kläder i massor!

Hela den här högen med kläder fick jag när jag var uppe i Sundsvall : )

Kommer lägga upp plagg för plagg och skriva vem dem är ifrån här i veckan!

2011-02-08
 21:40:32

6Februari - Hos Familjen Båsk!


Blev bjuden på fika hos familjen Båsk : )
Hej på er!
På bilderna kan ni se Amandas små syskon tvillingarna hålla i Lilly samt Amanda :). Ni kan även se en liten del av deras ombyggnad & kläderna jag fått av dem!
Fick detta:
 • Vita byxor
 • Små gosedjur
 • Ett par strumpbyxor som jag inte har på bild(vita med färgglada prickar).
 • En söt jeans klänning med en vit boddy.
Tack så jätte mycket för allt fint & det var super kul att träffa er alla igen! Kram på er

2011-02-08
 21:23:36

8Februari - Jag, Amanda!

Känner att jag måste bjuda lite på mig själv! Bilderna togs av Elin Larsson hemma hos Elin.
Känner att jag ser väldigt stilig ut på dessa bilder. Man ser en del av min bh, lånade en stor tröja av Elin eftersom Lilly kräktes ner min : )

Varit barnvakt här idag mellan 16.00-18.00 är helt slut. Inte för att det var så jobbigt men känner mig bara allmänt trött underligt nog. Blir sen middag för min del 21.21 är klockan nu och jag har planerat att äta tonfisksås & pasta mummss!
Bilder kommer komma på kläder jag fått av alla underbara människor i Sundsvall samt lite människor! Allt detta kommer komma inom kort det kan ni skriva upp! Var gärna med & tävla! Kram så länge
2011-02-08
 15:22:25

Hej!

Min älskling i dom nya tuffa kläderna! Eller vad säger ni?

Hej igen! Äntligen tid att blogga på datorn och inte på mobilen. Lilly ligger ute i vagnen på balkongen och sover just nu. Sitter här i tjock tröja eftersom jag har balkongdörren öppen så jag ska höra om hon vaknar till liv : )
På tal om Sundsvall..
Har haft super trevligt/roligt dessa dagar. Fick en hel del gjort men kanske inte riktigt allt som man ville men nästan.. Bodde som jag kanske berättat hemma hos Katta och Magnus(ett av världens mest underbara människor). Dom var till och med barnvakt i ca 1½timme så jag kunde träffa folk men längtade hem så var hemma nästan lika snabbt som jag åkte. Många varma kramar till er för att ni ställt upp så mycket dessa dagar!(Får inte glömma att jag sov 1 natt hos Elin Larsson och hennes härliga familj. Tror det var några som blev en aning fäst vid Lilly när jag var där :)!

OM jag ska vara ärlig måste jag rusa ner med Lilly nu, min moster kommer och ska hämta oss. Ska vara barnvakt nu åt kusinerna så bloggar när jag kommer hem KRAMAR till er alla♥
2011-02-07
 13:59:32

Hej på er!  Mobil bloggar som vanligt efte...

img_0549 (MMS)

Hej på er!  Mobil bloggar som vanligt eftersom det oftast varit lättare på senare tid. Ska försöka blogga när jag kommer hem så vi får väl se. Jag och mamma är dyng förkyld, hoppas att Lilly klarar sig det verkar som så än så länge. Jag blir bättre och mamma sämre. Nu är det ca en och en halv månad kvar tills vi flyttar : ) skönt! Lilly håller på att somna och jag ska väl försöka slumra till lite jag med.  Glöm inte bort att tävla, ni behöver inte ha blogg för att delta kom ihåg det! Kramar till er från oss båda

2011-02-06
 11:11:08

Godmorgon! Suddig bild eftersom lill fiden...

img_0530 (MMS)

Godmorgon! Suddig bild eftersom lill fiden inte vill ligga stilla :) Hur som helst fick hon denna ur söta body av min vän Gabriella! Åter igen tack! Nyss ätit frukost och Lilly vaknade just till i soffan. Idag ska jag inte göra så himla mycket mer än att fika. Har nämligen blivit hembjuden till Amanda.b  & sedan några bekanta i njurunda:-) måste ju visa upp min underbara dotter! Just ja, vi stannar kvar i Sundsvall en dag till, bloggar när jag kommer hem. Kramar

2011-02-04
 06:12:40

Godmorgon! Ligger här i sängen, en trött m...

img_0514 (MMS)

Godmorgon! Ligger här i sängen, en trött mamma, en trött vän vid namnet Elin och en väldigt pigg dotter! Trodde hon skulle somna om men icke! Nu ska jag byta hennes blöja och försöka få Lilly somna om! Glöm inte tävla kramar

2011-02-02
 18:00:00

♣ Tävling nummer tre!

Hej på er!

Nu startar jag min 3 Tävling här på bloggen! ..

Saknar ditt hår volym och behöver puffas upp?
Var då med och tävla om DUST IT pulvret. Passar Killar som tjejer!

Dust It är en professionell hårprodukt i pulverform!
Pulvret puffar upp ett platt livlöst hår samt mattar ner fet hårbotten och ger volym.
slå lite lätt ut pulvret i hårbottnen och se resultat(det krävs inte mycket).
Värde ca 180kr

Dessa få Regler krävs för att delta:

♣Skriv en kommentar och motivera om varför just du ska vinna!

♣ Skriv din E-mejl adress så jag kan kontakta dig om du blir den lyckliga vinnaren!

♣Du behöver inte ha en blogg för att delta, dock har ni med blogg större chans att vinna igenom att ni gör detta nedanstående! ..

Lägg in den nedre bilden(som visar min header) på er blogg, samt skriv vad ni är med och tävlar & lägg in en länk till min blogg.

♣Tävlingen avslutas 14/2 kl 21.00
LYCKA TILL!2011-02-02
 10:07:14

2Februari - Frukost på sängen..

Blev frukost på sängen här på morgonen men inte till mig...

Godmorgon på er!

Var inte precis igår som man hade chansen att skriva såhär på morgonen. Har sovit hur illa som helst på senare tid.. Lilly har börjat gall skrika som en tok på kvällarna för det slår om på en sekund från pigg till övertrött!
Så för er som bara tror det är gulli gull med dessa små har tyvärr fel..

Iaf har Lilly varit super go denna morgon och låtit mig tvätta kläder som vi ska ha med idag när vi åker!
Om jag ska vara ärlig är jag lite nervös att sova helt ensam hos någon annan för första gången utan mamma som stöd. Hon har som sagt på senare tid börjat skrika som en tok & blir ledsen vid 21.00tiden.. Hoppas att de bara handlar om någon period. Hon har även börjat dregla som en tok, har nu fått användning för dessa dregel lappar.
Ikväll börjar jag med en ny tävling så kika in vid 18.00, tidställer det inlägget eftersom jag då är uppe i Sundsvall!
Ska bo hos världens bästa Katta!

Nu ska jag fortsätta packa, får ta chansen nu när Lilly sover. Ni får läsa om våran resa till Sundsvall sedan & var med och tävla! Kram så länge, er
2011-02-01
 16:37:00

1Februari - Mamma älskar dig!♥

Blir så glad av att se dessa bilder, hon är ju för underbar♥

Hej på er! Bilden är tagen nu på morgonen, visst har hon blivit större! Hon har börjat komma i storlek 62 nu men det mesta är fortfarande för stort.
Varit på en ny efterkontroll idag fast på vårdcentralen.. Allt ser fin fint ut så nu är det över med alla dessa kontroller som varit både före och efter förlossningen.

Efter vårdcentralen blev det stan med mamma & Lilly. Hittade kläder till både mig & Lilly, kul att jag hittade kläder till mig själv för en gång skull! Det var ett bra tag sedan jag hittade något som jag faktiskt känner mig en aning fin ut i. Jag har så svårt att hitta tröjor som sitter som jag vill/önskar. Vill verkligen inte att kläderna ska sitta för tight så min mamma mage syns & får valkar.. Det har ju bara gått 2½ månad sedan Lilly kom men jag trivs inte riktigt i min ny & en aning större kropp. Det jag varken visste eller tänkte på är att höfterna blir större efter en förlossning. Bäckenet blir ju större så... Hur som helst

Amningen: Dras ner mer och mer. Jag har varit sjuk till & från och jag har inte orken till att kämpa upp det igen, det tar på alla mina krafter, krafter som inte riktigt finns just nu. Matar hon på kvällar/mornar så det är ju alltid något. Hade önskat att jag kunde ammat längre för hennes skull men som sagt morgon och kväll är bättre än ingenting.

Struman: Jag har fått tillbaka mitt undervärde igen, nu är det så lågt så jag har ingen ork & absolut ingen mat aptit heller. Kroppen på lågförbränning eftersom jag inte ätit något Levaxin. Andra saker man kan känna av som jag känner av är
 • Nedsatt värme i kroppen, händer & fötter är i stort sätt iskalla som på en bebis.
 • Håret känns extra konstigt..
 • ingen hunger känsla(mer eller mindre) äter mest på kvällen & då kan inte kroppen förbränna.
 • Trötthet & utmattning.
 • Kortare stubin & sämre humör..
Detta är alltså en anledning till varför jag inte bloggat, jag har endast gjort det som jag varit tvungen till & göra den senaste tiden, tyvärr. Lovar att det ska bli en förbättring! Kan glädja er alla med att jag kommer starta en tävling under morgondagen..

Vet inte om jag nämnt detta men åker till Sundsvall imorgon!

kramar till er alla!
#