2011-09-30
 21:27:00

Svar på frågor - Boende

Vi ska flytta men inom Falun. Jag har planer på att flytta till Sundsvall fram över men det visar sig ju om ett år eller två.
Vi kommer bo i en lägenhet i Falun men vart kan jag inte svara på ännu.
Jag har väl önskan på vart i Falun jag kan tänka mig men som sagt, vi får väl se vart det dyker upp en lägenhet som passar just mig och min dotter.
Nej, "M" kommer bo kvar i Sundsvall. Självklart kommer han bo med oss dom gånger han hälsar på men just nu finns inga som planer på att han kommer flytta in med oss nej.


Om det är något mer ni funderar över så fråga! Jag kommer svara på frågor kring detta inom kort :)
Ni kan även fråga mig via amandawahlsten@hotmail.com

2011-09-30
 20:02:00

Tacos & fredags mys♥

Middag med familjen & kusinerna♥(min bror är dock inte hemma).

Godkväll på er!
Dagen har varit mycket trevlig då vi fick besök här idag av Linn & hennes son Sixten.
Jag han faktiskt baka en sockerkaka innan dom kom samt städa osv(vuxenpoäng till mig hihi).
Dom kom kring 14.00 tiden och åkte hem vid 17.00 någon gång. Det var lite kul att Sixten brukar vara den lilla tokern men nu var det bytta roller och det såg nästan ut som han blev rädd av mitt lilla toktroll som helt plötsligt var full med energi. Charmtrollen, dom satt och lekte och det var som om dom förstod vad de sa till varandra,..
Hur som helst så skulle min kusiner komma hit och äta ikväll men det blev senare än väntat.
För er som kanske inte vet det var det en frontalkrock med två bilar så mamma fastnade i bilkö i ca 60min.

Middag blev det till slut i alla fall och måste säga att jag känner mig duktig som lyckats både, städa, bada Lilly, Bakat, laga mat, dukat och en massa annat. Inte nog med det ta hand om Lilly och hålla Lilly nöjd, det är en konst det med :-).
Dags att trycka ner sig i soffan en stund innan det blir sängen för min del, kram & trevlig helg!2011-09-29
 21:30:52

Jag flyttar hemifrån helt enkelt!

Nu till det som ni alla har väntat på och funderat över! :)
Jag, Amanda Wahlsten har fått ett Godkännande av Soc!
Jag fick här i veckan ett samtal av soc att dom har accepterat min ansökan om egen lägenhet. Jag står nu i kö om att få ett andrahands kontrakt till en egen lägenhet!
Jag känner mig lättad, lättat av att kunna få något eget och vara den mamma jag vill vara fast på egen hand. Klara mig själv helt enkelt som vem som helst vill när det får barn.
Nu är det ju så att jag har olika anledningar till att dom sa ja till detta men det tar jag inte nu.

Men som sagt, jag ska få en lägenhet och jag står nu i kö!:)

Ni får helt enkelt fråga om det är något ni funderar över kring detta, kram!
2011-09-29
 18:18:00

Våfflor

 

Bilden får helt enkelt tala för sig själv!


 


2011-09-29
 12:52:59

Ett måste att köpa!
Hej igen!

Jonna berättade just att denna gobit kommit in på Kappahl så jag bara måste köpa den!
Köpte en blå/röd med vita stjärnor när den kom ut i butiken men nu när det kommit in en som är aningen tjejigare vill jag köpa den(självklart).
Eftersom dom nu går åt som smör, varför väljer man då inte att ta in aningen fler? Personligen har jag hellre kläder som dessa på Lilly än med en massa plotter på..

Nästa inköp får bli denna dress helt enkelt!
2011-09-28
 21:04:37

Film med kärleken♥

Hyr en film i tv:n och myser mig ner i soffan med "M" som åker hem upp över imorgon.
Imorgon blir det att åka och bada med Jonna och eventuellt Tina & Lotta samt barnen.
JAG HAR GLADA NYHETER MED SKRIVER OM DET IMORGON ISTÄLLET!
Kram så länge♥Natti
2011-09-28
 08:00:00

Blommar ut!

En blomma utanför dörren..

Onsdag morgon-28september 2011.

Känner att jag växer mer och mer som person för varje dag, underbart♥

2011-09-27
 20:51:31

Lekparken♥

Bilder ifrån Sundsvall i lekparken! :)

Godkväll på er!
Totalt världelöst att det inte finns en enda lekpark här i byn med en bebisgunga i lekparken. Det borde ju finnas någon "bebis" gunga när det bor så pass många barn här men icke!
Idag hur som helst blev det en tur till badhuset. Lilly såg ut att tycka det var kul & jag fick några bilder innan kameran la av. (DEM KOMMER IMORGON).
Jag är helt slut i huvudet så jag orkar inte skriva klart allt till skolan inför imorgon, får be om en dag till .. Har väl igentligen ingen större lust att plugga när "M" är här heller trots att jag måste.
Fick glada nyheter här idag men jag är tyst om det tills jag vet hur allt ser ut och blir till 110% - GLAD TJEJ!

Ska här under veckan lägga upp & skriva om Lillys utveckling, hon har gjort så stora framsteg på så kort tid så jag är nästan förvånad. Idag stog hon själv i nästan 5sekunder. Jag satt med "M" på golvet och jag kände hur Lilly höll i sig i min Axel men plötsligt släppte. Trodde först hon satt sig ner men där stod hon några sekunder innan hon tog tag i kanten på "leklådan".
Dags att vara social med min kärlek innan han somnar av uttråkning .. Lilly är övertrött så snart lär ju även hon somna till. Blir en tidig kväll för oss, jag har ont i ögonen så det näst intill svider..
BLOGGAR MER IMORGON, KRAM♥
2011-09-27
 10:40:31

Slut i huvudet..

Godmorgon!

Har varit vaken sedan 06.30 och jag är helt slut i huvudet! Jag är sliten rakt igenom men det är bara försöka hålla huvudet högt antar jag. Lilly somnade här vid halv tio tiden så jag har försökt komma igång med pluggandet men jag .. jag fastnar. Jag känner mig tom och vet inte vart jag ska börja.
Idag tänkte vi försöka hitta på något men vad vet jag faktiskt inte. Vi funderar på att åka till badhuset så Lilly får leka och bada lite, hon älskar ju vatten så varför inte. Det är ju lite större där än i badbaljan, det får duga för oss som saknar badkar i hemmet hehe.
Dags att ta tag i dagen och komma någon vart. Bloggar ikväll igen och hoppas kunna få några härliga bilder ifrån badhuset, kram så länge!:)


2011-09-26
 13:16:12

Måndag ♥ vi tre!

Nu är vi tillsammans alla tre ♥

Hej där!
"M" kom hit vid 11.00tiden efter att ha tagit tåget 05.20 ifrån Sundsvall här på morgonen.
Vi tänkte att vi skulle slänga i oss lite Lunch innan vi tar en tur till Sågmyra. Lilly är lite hostig och sover lite se sådär så det blir ingen öppna förskola för oss idag.
Inte nog med det har jag inte hinnit färdigt med allt skolarbete så måste ringa dit med kom jag på..
Jaja, bloggar senare under dagen, kram :)
2011-09-26
 08:12:00

Ekollon i parken

Ett ekollon i lekparken, härligt gröna!

2011-09-25
 22:28:42

Underbara ♥ I lekparken

En härlig bild ifrån lekparken, en bild med härliga minnen en trevlig dag.
Mathias, Lilly-Lee & Hannes, Mathias lillebror.

Imorgon kommer "M" hit, det känns som evigheter sedan trots att det bara är .. prick två veckor imorgon. Ska bli så kul att ses igen♥Dags att sova så jag orkar med morgondagen, godnatt!
2011-09-25
 15:44:42

Svar på frågor - På smällen i skolan osv..

Jag gjorde det jag kunde som dem andra, eventuellt lite "lugnare" om dem andra gjorde något jag inte kunde. Om jag nu inte kunde vara med kunde jag få en massa uppgifter om hälsa osv. Det är väl ett av dem ämnen som man lättast kan lösa, motion/idrott kan man ju få/ha på olika sätt.


Bra fråga! Jag vet faktiskt inte ens om jag fick något betygs papper för året i 9:an efter som jag i stort sätt aldrig var där. Jag fick inte G i ett enda ämne dock kunde jag fått det om jag orkade vara med mer än vad jag var.
Mest på grund ut av att jag var så trött gav jag till slut upp skolan så inga betyg till mig, nej!

Jag gick i skolan när jag var gravid ja. Jag blev gravid i Början av mars månad tror jag och var fram till sommarlovet(vecka 25). När jag sedan flyttade började jag gå på skolan jag inte trivdes och var då hemma tills jag var välkommen att börja på den andra skolan jag sökte till. Jag gick då i någon vecka men tillslut orkade jag helt enkelt inte och var hemma dom sista 10 veckorna nästan. Om jag nu inte varit så pass trött som jag var och inte fått havandeskapsförgiftningen hade jag förmodligen kunnat gå några veckor till.

 

Han sa ingenting åt Lilly? men jag antar att du menar "vad han sa/tyckte om att jag var gravid". Han var inte glad, inte glad på något sätt och jag kan förstå honom även om jag själv tycker att han kunde glädjas aningen mer nu när hon väl finns. Det är ju en tuff situation för en kille att hamna i om det nu är en oplanerad graviditet och "bollen" ligger hos tjejen.  Jag tror nog att han för sig själv kan glädjas av att se hon på någon bild då och då men jag vet inte. Han sa absolut ingenting förutom att han ville att jag skulle göra en abort.

 

Tack för frågorna, är det något mer ni funderar över så fråga! Kram

2011-09-25
 12:59:35

Dagen efter

Tänkte dela med mig av dessa bilder som togs efter regnet..

Snart ska vi få besök & vi har åter igen städat! Det är så skönt när det är rent och man kan gå omkring utan att det fastnar en massa skit under fötterna. Allra helst för att man ska slippa att Lilly stoppar något skräp i munnen..
Läste tre timmar i sträck igår för att läsa ut boken ifrån skolan. Mamma lekte med Lilly efter hon hade sovit så jag kunde få boken färdigläst. Som om det var allt måste jag ju skicka in recenssionen till läraren min, recenssionen är klar men jag har helt enkelt inte hunnit. Lilly sover inge vidare på nätterna nu på grund av hosta så man är ju lagom trött för att ens orka ta tag i pluggandet. Man tror att det ska vara så mycket lättare att hinna med skolan när man har barn hemma men där hade jag fel. Jag ska kämpa för jag vill och jag vet att jag kan klara det men man blir ju sliten som ni kanske fattar.
Hyrde film i Tv;n igår kväll med mamma & den var riktigt bra.
Mamma slocknade 20minuter innan filmens slut så vi fick spola tillbaka haha.
Maria Wern - Pojke försvunnen. Någon annan som sätt den?
Jag som måste äta med tabletterna satt och åt tonfisk i burk på min Lördag, hemskt det låter. Knappast varje dag man gör det men jag orkade inte laga till något så sent på kvällen så tonfisk fick det bli. Självklart åkte det ner lite onyttigt också men inte lika mycket som vanligtvis brukar slinka ner på helgen..
Nu ska jag väcka min bror innan besöket kommer och knackar på dörren, kram så länge!
2011-09-25
 09:14:40

En pippitröja & en massa annat..

Denna härliga tröja blev också ett loppisfynd under gårdagen.

Pippitrjöja - 10kr
Randig pyamas - 10kr
Lilla My pyamas - 10kr
Rosa pyamas - 15kr
Jeans med rosa mudd - 10kr
Jeans  - 10kr
Helröda byxor - 15kr
Röda byxor med stjärnor - 10kr
Svarta byxor - 10kr
Rosa/vita byxor - 20kr
Mörklila dress - 30kr
Rosa Name iit dress - 50kr
Randig dress - 50kr
Rosa dress - 30kr
Mimmi tröja - 25kr
Po.p body - 15kr
Disney body - 15kr
Röd tröja m. Tights - 25kr
Regnbyxor- 20kr
Regnkläder(fodrade) - 100kr
Tossor Po.p - 40kr
Det var nog det jag fyndade igår + en bok och en leksak.

Det gick på ca 600kr och det var det värt om man tänker sig vad det skulle kosta nytt :)
2011-09-24
 22:01:28

Dagens bästa loppisfynd!

Dessa fodrade regnkläder för 100kr, ser helt nytt ut till och med!
Lite att växa i så det kunde inte blivit bättre, ett riktigt kap! :)
Vad tycker ni?:-)
2011-09-24
 12:28:40

Är på barnloppis!

img_8176 (MMS)

Hej på er! Är på barnloppis och står just nu i kö. Har stått i ca 1timme nu. Som ni ser på bilden finns det en hel del att kika igenom och folk är som tokiga. Jag var här klockan 09.30 när det öppnade och folk bokstavligen rusade in med stora Ikea säckar och drog ner kläder i. Det bästa av allt var att jag stod ensam i minst 1timme vid bordet för 74/80 kläderna. Gjort riktiga fynd och bilder kommer, kram så länge!

2011-09-24
 09:50:00

Barngröt - Semper eco.

Provat en ny gröt ifrån Semper - Dinkelgröt med rispuffar och hallon.

Det är väl egentligen inga hallon att tala om men den är faktiskt helt okej i helheten.
Det som är bra är kanske att den är Eco om man bryr sig om det men även att det är lite mer "motstånd" och man kan ha vilken purè man vill utan att behöva blanda femtioelva olika smaker.
Kul att prova något nytt dock har Lilly nästan slutat äta gröt helt nu så det är väl mest macka och yoghurt som gäller här på morgonen, vad äter du eller ditt/dina barn på morgonen?


tre ♣ ♣ ♣ av ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ fem.
2011-09-23
 22:17:44

Aftonbladet!

Det händer så mycket här i världen och vissa saker kan man nästan inte fatta sig på!
Vissa saker kan vara kul medans andra saker har gått helt över gränsen..

Okej att det händer oväntade saker men som händer av misstag tex barnen & jordgetingarna men att döda sina barn eller ha sexslavar i källaren? Man fattar inte att folk kan vara så sjuka i huvudet.
Jag brukar kika in på aftonbladet dagligen för att hänga med lite i vad som händer här i världen och i stort sätt varje dag händer en massa sjuka saker här i världen och folk blir mördade, det ena efter det andra helt enkelt. Om det är något som gör en riktigt förbannad så är det nog dem som ger sig på barn!

Som sagt, det kommer alltid något nytt & den sista idioten är inte född än..
2011-09-23
 17:54:57

LillyBus♥

Ibland spelar det ingen roll om man städar och viker, det kommer nämligen någon och river fram..
När Lilly bus är i farten kan allt hända.♥

Nu blir det middag hemma hos kusinerna, trevligt!
Hoppas ni alla får en trevlig kväll eller rättare sagt en trevlig helg.
Dags att göra mig i ordning lite snabbt innan vi vandrar hem till dem(450m).
Bloggar senare ikväll, imorgon har jag turen till en sovmorgon så jag kan ju sitta uppe en liten stund i alla fall. Underbar mamma, jag vet.♥

Hej så länge, kram!

2011-09-23
 13:11:46

Wordfeud!


Hej igen!
Efter att ha gjort det vanliga som att äta frukost tillsammans med dottern, badat osv så har jag faktiskt hunnit vara ute på en promenad också med mormor. Jag kom just innanför dörren och Lilly sover, tänkte börja på att plugga och jag kom just på att jag helt glömt skicka in min bokrecension till min lärare.. Sådant som lätt händer när man har fullt upp med annat på dagarna.
På måndag kommer troligen "M" hit vilket känns super kul. Saknar att ha honom här med mig & Lilly.
Hur som helst, ..
Dags att ta tag i sig själv kanske eller vad säger ni? Veckan har gått så snabbt och jag måste sätta igång med att läsa bok nummer två och skriva en massa.. Inte något vidare intressant förstår jag.
Jag vet själv hur förbaskat tråkigt det är att läsa bloggar som det står tex.
"Hej, idag har jag varit i skolan det var skit tråkigt" Eller " Jag har bytt 5bajsblöjor idag" .. Buuuu!
Ska försöka skriva något trevligt kväll, funderar på att avslöja lite saker här för att ni ska kunna ta större del om mig, Amanda. Men som sagt den som läser får se.
EN LITEN SAK TILL INNAN NI DRAR VIDARE!
Wordfeud- Ni som spelar vet ju själva att man blir som beroende. Ni hittar mig under namnet awahlsten så klart! Lite kul att det är så många som faktiskt spelar detta spel tro det eller ej.. Vad heter du om du nu spelar? kanske ses vi där.. hej så länge, kram!

(Bilden är lånad ifrån google och jag spelar ifrån min Iphone).
2011-09-22
 19:24:42

Storstädning!

Händiga familjen..

Godkväll på er!
Jag är helt slut i kroppen men framför allt i huvudet efter att ha städat hela huset idag, det vill säga alla tre våningar. Ryggen har ont och kroppen är seg så det lär bli en tidig kväll, men det brukar ju låta så trots att det blir helt åt andra hållet. Mormor & morfar har kommit hit idag, väldigt trevligt faktiskt och snart blir det lite grillat till middag. Grilla i mitten av september funkar ju det med trots kylan hehe.
En kvälls promenad ska man väl försöka orka med i alla fall men det är bäst att låta det ligga på is tills jag bestämt mig. Dags att vara en aning social innan middagen, kram & trevlig kväll.
Får inte glömma säga att min underbara bror varit barnvakt medans jag städat♥
2011-09-22
 19:06:43

Svar på kommentar - Lillys "hjälm".

Varför har Lilly en "hjälm" på sig på dagarna när ni är inne?

Tänkte jag skulle svara på denna fråga en gång för alla.
Lilly har på sig denna "skydds hjälm" då vi har stengolv i större delen utav huset här hemma. Vi har stengolv till 50% av mellanvåningen som vi är på dagligen. Nu när Lilly kryper omkring och reser sig mot stolar osv så händer det ju lätt att hon faller och slår huvudet i golvet. För att slippa onödiga skador mot huvudet så har Lillys snälla mormor kostat på denna hjälm..

Kalla mig fjantig men Lillys säkerhet får komma först!
Hjälmen finns att köpa på babyproffsen för ca 400kr men finns även i billigare varianter.

Välkommen att fråga om du undrar över något, kram.
2011-09-22
 09:08:57

Svar på kommentar!

Har Lilly-Lee träffat sin pappa någon gång?

Lilly har träffat sin pappa en gång, ja! Jag hade önskat att det var fler gånger men vi får väl se vad som händer här framöver. Jag har kontakt med Lillys farmor vilket betyder en hel del, det känns skönt att ha någon ifrån hennes pappas sida som ni kanske förstår.
Tack för din fråga, kram!

Är det något du funderar över? Våga fråga!
2011-09-21
 11:13:36

Glad tjej!

how do you make gifs

YES YES YES!

Hej igen!

Fick just reda på att mötet idag blir av så nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning för att ta bussen till stan. Vet inte vad som händer efter mötet kanske en sväng hem till Jonna men vi får väl se :) Lilly har just somnat så tänkte slänga ihop sakerna i skötväskan, duscha och fara iväg.

Hoppas ni får en super bra dag, kramar!2011-09-20
 22:12:37

Nu gör vi kväll - Godnatt.

Dags att sova för att orka med morgondagen.
Godnatt underbara läsare, hörs imorgon igen! 
Kramisar!

Extra för dig med lite tid.♥
♥När brukar du lägga dig för att orka upp dagen efter? om du sover något alls vill säga : )
2011-09-20
 16:21:45

Shabby Chic - om tiden räcker till.

Tycker om dessa böcker, gammalt blir till nytt. Billigt och bra till och med. Det finns många bra saker och idèr. Önskar att jag hade tiden till det bara, om något år kanske när Lilly blivit äldre.

Man vill så mycket men man ska som sagt få ihop det också. Jag vill blogga men måste plugga så när man får tid över vill man bara slå ser rumpan i soffan och andas ungefär.
Lilly somnade här för 20 minuter sedan men nu har hon vaknat igen trotts att hon inte sovit sedan vid 10.
Hörs av sedan, kramisar
2011-09-20
 10:16:09

När kroppen sviker.

Jag är trött och orken är borta trotts att jag även denna morgon fått något i magen.
Lilly sover och jag känner mig dum som inte vilar men det går inte. kroppen är trött men hjärnan är pigg.
Nu hör jag Lilly pratandes inne ifrån sovrummet, bara att resa sig upp ifrån soffan och gör det bästa av dagen. Kanske tar vi och åker till dom vi skulle träffa här idag, Lilly skulle uppskatta att träffa en nya tjej och jag att få umgås.. kram så länge.
Hur mår du själv idag?
2011-09-20
 08:19:00

I min nya morgonrock ifrån L&B♥

Godmorgon underbara läsare. Kul att det blivit fler unika besökare här igen på sista tiden. :)
Ett plus till er!

Min nya morgonrock ifrån Lingon&Blåbär har alltså kommit så det är väl på tiden att använda den. Den är super skön dock saknar den fickor vilket är dumt om ni frågar mig.
Idag ska jag träffa en nya mamma. Det ska bli kul att se lite nya ansikten, måste säga att jag är stolt över mig själv som fått kontakt med så många nya människor trots att dom är så pass mycket äldre. Det gäller ju som ni kanske förstår att ha något mer än bara barn gemensamt för att kunna bygga upp en bra vänskap..  Dags att göra sig i ordning, fika osv innan vi sätter fart på dagen. Kram så länge!

2011-09-19
 22:21:00

Du kan mer än du tror, love!

Det ena efter det andra & plötsligt kommer något nytt och oväntat♥

En rörelse, ett ord, ett utryck eller något annat trevligt.
Idag satt mamma med Lilly på golvet och lossades dricka kaffe ur Lillys platsmugg och gjorde ett läte som om hon drack och rätt var det va så gjorde Lill samma sak :) Sedan lossades jag tugga på en brödbit i plast och smaskade och sedan hände det igen, Lilly gjorde samma sak. Hur söt är hon inte?
Skolan, BVC & Öppna förskolan idag. Som om inte det var nog blev det även en promenad till mammas jobb för att jag och Lilly skulle åka med henne hem. .
Jag är trött & sliten, ska slänga mig i sängen med en gång men först ska jag prata en stund med "M". Känns som evigheter vi sågs och saknaden är aning för stor just nu.. Miss u♥

Dags att lägga sig så man orkar upp imorgon, ladda för morgondagen. Jag fastnar alltid i mobilen innan jag somnar så.. Godnatt och sov så gott!
2011-09-19
 10:53:49

Lilly-Lee - Ett eget hörn i köket!

Ett riktigt kap måste jag säga - 300kr för spisen samt en massa tillbehör. Ett bra köp helt enkelt.
Lilly satt i minst 2timmar igår och lekte med spisen och alla dessa små saker. Man riktigt ser på henne hur kul hon tycker att det är.
Det bästa med detta är att man kan leka med det ett X antal år då barnet utvecklar sina lekar med åren, nu sitter lilly mest och plockar med sakerna samt ställer sig upp mot spisen och kikar.

Ett toppenköp som barnen verkligen tycker om, rekomenderar!
Kram
2011-09-19
 07:51:00

Svar på fråga!

Hur går det för dig på IM?

Det går riktigt bra faktiskt, än så länge. Man får försöka så plugga så gott det går på dagarna då Lilly sover vilket inte alltid är det enklaste då man kanske vill göra något helt annat. Det går annars bra så länge man inte pluggar för sent på kvällen, det krångliga är som ni kanske vet när man kommer en bit men plötsligt måste avbryta om tex Lilly vaknar och jag måste lägga ifrån mig sakerna och sedan börja om på nytt igen. Man vänjer sig, det är skönt sedan att ha arbetat av ett ämne i alla fall även om det är svårt. Det är ju lättare om man har hjälp men har man inte det, ja då blir ju skolan tuffare..

Det går annars bra, jag känner mig ännu motiverad och det är lite kul att komma igång efter en sådant långt avbrott. Här förra veckan fick jag i uppdrag att läsa ut en bok på 200sidor samt skriva två recensioner och svar på en massa frågor. Det tar längre tid en vanligt som ni förstår men jag har 1vecka på mig mer eller mindre.

kram

PS. Hur går det för er andra?

2011-09-18
 21:40:00

En tankeställare till er alla!


Mycket text, men en tankeställare som kan vara viktig om man fattar allt rätt!

Livet som Amanda Wahlsten, unga mamma på 17år låter förmodligen som det är enkelt.. Att leva i en dröm fullt med lycka och härligheter men inte då!


Jag vill inte åt varken höger eller vänster försöka få allt att låta enkelt som en dans på rosor, som en härlig dröm eller att "ni borde skaffa barn" nu nu nu. Jag har sagt det tusen gånger och jag säger det igen, VÄNTA!  Det värsta man kan göra är nog att skaffa barn innan man ens kommit upp på gymnasiet. Bara en sak som det gör allt 100%lättare då ni bara kan "hoppa på" igen och knalla vidare. Det lät åter igen som om bara det gjorde allt lättare, ni kommer förmodligen bo hemma också vilket inte heller är det enklaste fast än det är bekvämt till en början eller just nu till och med?

Jag låter säkert som världen olycka nu men ni som läser min blogg vet att jag älskar Lilly-Lee mer än livet.
Jag vill att ni som näst intill inspereras av att skaffa barn när ni är unga tack vare min blogg ska vänta även om det låter mysigt, underbart och frestande med barn..
Det har varit super tufft att bo hemma, bo med att någon annan bestämmer över en samtidigt som man ska ta hand om sig själv och sitt barn. Man blir inte bara trött av att bo hemma utan även bekväm. Bekväm med tanken av att veta hur andra finns runt omkring en fast man vet att "mitt barn är mitt ansvar". Är du redo att ta hand om ett annat liv just nu, ett livstids jobb på heltid?

Jag vill utan att låta för negativ få er som vill ha barn i ung ålder att förstå att ni ska vänta. Ha ett STADIGT förhållande, tagit studenten och eventuellt tjäna egna pengar. Det låter kanske som en evighet men du kan fortfarande hinna bli en "ung mamma" om det är det just du strävar efter. 18. 19 eller kanske 20år gammal så är du fortfarande ung men du har hunnit leva livet på ett annat sätt och kommit högre upp på stegen än där du står just idag. Fatta mig rätt & fråga om du fattar fel men jag tror ni begriper vad jag menar.

Lev livet en stund till utan att behöva tänka på någon annan än dig SJÄLV!
Det är det du förmodligen kommer sakna mest sedan, att bara göra det du vill, vara ute på kvällarna, stå i duschen längre än 2min eller kanske hålla på med det du tycker om utan att bli avbruten!

Din tid kommer komma, den stunden då även du får det finaste som du någonsin kommer få men det är inget att bokstavligen rusa efter just nu utan vänta, ta det lugnt och ta några extra stopp efter vägen kanske njut av en tyst minut. Man tror man vet hur allt ser ut när du väl står där med hela paketet men du kommer där efter märka att det inte alls är som du tänkt dig trotts att det är något vackert, det vackraste du har och kunnat få!

Se till att skydda er ifrån första stund istället för att hamna i en svår situation att behöva välja.
Jag är inte guds bästa skapelse men jag gör mitt bästa!

Kram på er alla och hoppas ni förstår och tänker efter, godnatt!

2011-09-18
 15:00:00

Krypa för första gången!Första gången Lilly kröp & inte drog sig fram - 9månader & 1dag gammal.♥

Underbara, älskade dotter!
2011-09-18
 14:08:02

Bamse kram ifrån Lilly-Lee!

Hon bara älskar denna stora goa björn som hon fått efter mina kusiner (Embla & Oscar!). Kul att slänga sig på någon i sin egna storlek, hehe..

Hej på er, ännu en gång satt säga.

Har pluggat här i någon timma eller två & inte nog med det så kom en kvinna hit förut och köpte Lillys hoppgunga. Den har varit en av Lillys favoriter men eftersom hon nu föredrar att krypa så stod den bara och tog plats.

Jag & mamma(och så klart Lill) ska nu åka iväg och kolla på en lekspis vi hittat på blocket samt en massa leksaker till så som mat, frukt och kastruller osv för 300kr. Vi får väl se om vi kan göra ett kap där.Eftersom Lilly gärna leker med kastrullerna & plockar med sakerna i köket kan hon lika gärna få en egen spis att leka vid.

Nu ska vi fara och kika, ett video på Lilly kommer ikväll det finns även ett video inlägg här nedanför när Lilly GÅR!
Kram så länge!

 

 

2011-09-18
 13:44:30

Lilly-Lee går med gåvagnen♥


En liten snutt där ni kan se när Lilly går.

Nu har Lilly lärt sig gå riktigt bra med gåvagnen, dock tar det stopp vid trösklar & dörrar..
Som ni ser försöker hon fortsätta trotts att hon står fast i dörren, mammas goa unge.

Är hon inte duktig :D?
Kramisar!
2011-09-18
 13:23:23

Hoppgungan - Såld!

Har precis sålt våran hoppgunga - 550kr .
Skönt att vi blev av med den, den stod bara och tog plats och eftersom Lilly nu kryper ville hon inte hoppa i den längre, trotts att det varit en storslagen favorit här hemma.
Dags att plugga vidare med svenska recenssionen, strax färdigt!

Kram
2011-09-17
 17:34:46

Trött, förkyld, förvirrad, halvt uttråkad,...

img_0487 (MMS)

Trött, förkyld, förvirrad, halvt uttråkad, fundersam men kär. Livet känns just nu mest konstigt.. Saknar kärleken. Middag med kusinerna ikväll, något som känns trevligt i alla fall. Har även lärt känna nya människor som jag ska försöka träffa till veckan. Hoppas ni alla får en trevlig kväll & var rädda om er kram!

2011-09-17
 07:34:00

1994, Amanda Wahlsten

Vi har nog lite likheter jag & min dotter ♥  Dock blir hon allt mer lik sin far..


2011-09-16
 23:22:53

Mathias♥

Underbara, älskade Mathias vad jag saknar dig!♥
Det är för tomt när du inte är här med oss..
Vi ses snart raring, inom kort!
2011-09-16
 20:15:55

Torkad frukt på burk!

Torkad frukt så som nypon, päron & äpplen. Bilden är tagen hemma hos mormor & morfar.
(Nyponen ser lite läskiga ut).
Så nyttiga är vi inte här ikväll måste jag erkänna.
Popcorn & chips möjligen och smälla ner sig i soffan är vad som gäller denna fredag kväll!

Innan onyttigheterna ska jag & mamma ta en promenad. Känner mig duktig som tagit en långpromenad varje dag denna vecka. Vågen visar att jag gått ner nästan 2kg men eftersom man inte ska gå efter vågen utan efter måttbandet så kan jag glatt säga att det syns på både magen & i ansiktet att jag gått ner.
Kom ihåg det ni som försöker gå ner i vikt osv, strunta i vågens resultat och kolla dig själv i speglen istället. Där syns resultatet ännu mera eller sitter kanske byxorna lösare?

Dags att kila, trevlig kväll kram
2011-09-16
 14:46:00

Jag älskar dig mamma♥

Den bästa jag har & kunnat få ♥ älskar dig världens bästa mamma!
2011-09-15
 16:58:44

När ni två, var väldigt små..♥

Lilly-Lee & Simson för någon månad sedan.
Goa små bääsarLilly-Lee & Simson för någon månad sedan.

Jag har just käkat lite middag med mamma & Lilly efter att ha varit på möte.
Jag har bestämt mig för att inte berätta ännu vad mötet handlade om men jag funderar på att säga det när det är klart och för jag tror att det kan hjälpa andra.
I vilket fall som helst hörde jag av mig till David & Simson tidigare idag men eftersom dom då inte var hemma och kom hem när jag åkte traskar jag dit nu istället. Det var ett bra tag sedan vi sågs känns det som nu och Lilly tycker verkligen det är kul att vara med Simson.
Simson är ca 1år & 1månad & han har nu lärt sig att gå.
Stora killen så söt & duktig han är, längtar till Lilly börjar traska runt hihi..
Dags att kila ner över till familjen Lönn, hoppas ni får en trevlig kväll! Kramisar

2011-09-15
 10:28:34

Smyga omkring & ha koll.

Nyfiken, som vem som helst..

Godmorgon på er.
En ny dag idag, det är torsdag och snart har hela veckan gått igen. Bara jag som tycker dem senaste månaderna gått så pass snabbt? 9½ månader har sprungit om mig på bara ett ögonblick.. Förr gick tiden, sakta?
Mötet är idag kl 13.30 , det blir att ta bussen in till stan & möta upp mamma. Jag längtar som tusan men jag känner mig aningen nervös över vad dom kommer säga.. Vi får väl se..
Var på promenad igår kväll med min käre bror & hans kompis Fredrik. Vi gick kring 20.15 och Lilly sov som en stock utan att vakna en ända gång. Inte nog med det var jag på öppna förskolan igår & efter åkte jag hem till Jonna. Ett mirakel att Lilly faktiskt sov i 2½timme. Skönt som bara den och sen somnade hon i tid på kvällen också, duktigt! Själv la jag mig på tok försent igår kväll igen men helt ärligt är jag inte lika trött idag som igår.
Haft en mysig morgon här hemma då vi fikade lite tillsammans jag & Lilly innan hon fick ta ett bad vilket hon älskar. Något som var mindre skoj var att hon helt plötsligt sket i badbaljan! Jag trodde jag skulle smälla av och hon blev super sur när jag tog upp hon så det var bara att hälla ut vattnet, göra rent baljan och slå upp nytt vatten igen haha. Skruttungen själv.
Bilder ifrån badet finns här nedanför.
Nu hör jag att Lilly ligger och pratar där inne i sovrummet, hon var super mysig och somnade i min famn och när jag skulle lyfta över hon till sin säng höll jag bokstavligen på att slå ihjäl mig på alla leksaker som låg över golvet.. Hon kikade upp men somnade ungefär lika snabbt igen så.
Dags att gå, blir nog så att vi tar en promenad till affären för att hämta ut min morgonrock ifrån Lingon&Blåbär som äntligen kommit. Hej så länge, kram!


2011-09-15
 08:46:20

Morgonbad!

img_2940 (MMS)

Efter en härlig frukost sitter Lilly nu i duschen o badar i baljan medan jag kikar på och lyssnar på musik i duschen. Härlig morgon med finaste Dottern, kram

2011-09-14
 22:50:56

Jag älskar er alla tre!

Man kan inte annat än att älska min mamma, min bror & min älskade dotter♥
Älskar så klart underbaraste "M" också, man kan ju inte göra annat ♥ LOVE

Tyvärr är min bror inte gärna med på bild så han får jag försöka smygknäppa på sedan & hoppas på att han inte blundar som vanligt!

Nu blir det att hoppa till sängs, imorgon väntar ett viktigt möte så jag håller alla tummar & tår att det blir som vi hoppats :)  Godnatt fina läsare, kram
Vem älskar du?


2011-09-14
 13:57:49

Öppna förskolan!

Öppna förskolan, trevligt!

Var här på morgonen i stan på öppna förskolan och träffade Jonna, Lotta & Tina & såklart en massa andra mammor & pappor. Trevligt att komma ut lite bland folk & så kul att se hur stora barnen blivit på så kort tid.
Just nu hemma hos Jonna, snackar lite skit och har just stoppat i oss lite lunch.
Barnen sover så det är lite lugnt här just nu, får se till att blogga när jag kommer hem med bilder osv.
Nu blir det till att umgås, hörs sedan kram!

2011-09-13
 22:56:17

Suddis..

Godnatt på er läsaare, nu laddar vi upp för en morgondag!

2011-09-13
 14:32:07

Lite nya kläder åt Lilly-Lee!

Köpt dessa godingar åt Lilly-Lee ifrån Lindex.

Dom gråa byxorna med stjärnor på benen har jag köpt men dock är dom jag köpte svarta med röda stjärnor på knäna istället. Overallen köpte jag igår samt den vita hjälm mössan men jag tvekar ännu på om jag skulle köpt en skaljacka och ett par skalbyxor men kan ju vara bra att ha en "vagnoverall" också så det blir nog så att jag köper jacka & byxa nästa månad..
Det finns mycket som är fint men jag är kanske mer för det "tuffa" än för det puttinuttiga.
Det finns mycket fint att välja på just nu men ibland finns det plötsligt ingenting alls jag kan tänka mig att sätta på Lilly-Lee..

Lite nytt & mer måste det ju bli eftersom hon växer så det knakar vilket jag "glömt" att hon gör ;-).
Dags att fara till stan på UMO & med mig har jag Hanna.B som ska hjälpa mig med Lilly, kram.
2011-09-13
 11:25:05

Mina två barnvagnar.

Här är mina två barnvagnar!
Mitt inköp igår - En britax vagn begangnad ifrån 2010. Britax B-Smart. Man kan ha sittdelen åt båda hållen så just nu sitter min sittdel emot mig så att Lilly kan se mig, en bra & smidig vagn.
Vet inte vart nypriset ligger på denna vagn, kring 4000kr kanske men jag köpte den för 1500kr.
Min Emmaljunga vagn ser alltså ut såhär, dock har jag sittdelen på vagnen nu eftersom man byter ifrån liggdelen kring halv året. En stabil & bra vagn med mycket utrymme som jag fick av min mamma. Vet inte vart nypriset ligger men kring 7000kr skulle jag chansa på ungefär

Det är inte bara en sak man ska tänka på när man väljer barnvagn, det är allt ifrån påse eller galler under vagnen, luft däck eller "plast". Sittdel med en mjuk liggdel i eller som jag då hade en liggdel som jag sedan bytte till en sittdel.  Det är svårt att veta vad dom menar när dom i affären talar om alla vagnar som man kan välja emellan. Man måste helt enkelt känna efter men det är ju mindre kul att köpa en svin dyr barnvagn som man sedan inte trivs med.. Hur som helst,..Jag har nu en fin, stabil och stadig vagn och en lite smidigare och enklare vagn.

Vad har ni för barnvagn/barnvagnar? eller vad hade du som liten? Brio, Emmaljunga, Britax, Teutonia ...?
2011-09-13
 10:27:42

Någon som provat på att laga egen barnmat?

Dags för min del att göra egen mat åt Lilly-Lee.
Spara pengar & undvika allt som är rött eftersom det förmodligen är det som orsakat att Lilly fått prickarna runt munen. Vem vill inte spara pengar & fördriva tiden med att laga mat med dottern om man kan det?Inte nog med det gillar jag ju att laga mat så det passarsig ju bra..
Ja funderar nu om någon kanske har något lyckat mat tips? eller kanske någon bra hemsida med bra recept på barnmat?
Om inte på barnmat kanske någon kan tipsa om någon bra maträtt som du personligen tycker om? :)
Det blir ju oftast så att man äter en och samma sorts mat veckorna igeom, man har lixom sin "mat lista" om ni fattar vad jag menar.
Några av favoriterna hos Lilly är nog majs & makaroner när det gäller små plock och någon brödbit med något gott pålägg.. Små korv/köttbitar smakar nog inte heller helt fel om hon får det..

Lite kul att Lilly knappt äter gröt längre och när man ska försöka locka henne med att doppa en brödbit i gröten suger hon bort bröten och spottar ut den, tar upp brödbiten och äter upp den(haha).
Nu ska jag göra lite nytta medans Lilly sover, hej så länge!
2011-09-13
 08:18:00

Slita ut allt papper..

Dra & dra och dra och sen tog den SLUT!

Kalla mig fjantig men hon har faktiskt fått en hjälm för att inte slå sönde skallen. Eftersom vi bara har stengolv var Lillys mormor så snäll att hon köpte denna hjälm på BABYPROFFSEN för ca 400kr. Finns billigare modeller också men Lillys säkerhet får gå först så det får se ut som den gör trotts att hon ser rätt charmig ut eller vad säger ni ;-)
Ny dag med nya tag- Inga planer ännu. Jag skulle ha åkt till skolan men jag fick lite mer tid då jag inte riktigt hunnit med hela recensionen. Man vill ju inte lämna in saker halvklara och var missnöjd med sitt arbete..
UMO kl 16.00 , Välja preventivmedel trotts att jag inte tänkt igenom vad jag ska välja typiskt mig..
JAG kanske ringer en vän, vem vet men nu blir det morgonfika eller frukost kanske ni säger så, godmorgon! :)
2011-09-12
 22:31:34

Hemma med min egna dator, i min säng♥

Skönt att vara hemma igen men det är någonting som saknas.. "M"..
Här kommer lite mystiska bilder kring vårt hus!


Hej & godkväll på er underbara läsare.
Skönt att se att statistiken ser ungefär lika dan ut trotts att uppdateringen rent och sagt sugit nu när jag varit borta. Nu blir det till att uppdatera när Lilly sover om det inte finns en massa svenska uppgifter ifrån skolan att göra vill säga..  Det känns så skönt att sitta hemma med datorn i knät & en massa brinnande värmeljus runt omkring sig eller det som är bäst, sova i min egna säng♥. Självklart blir det tomt utan "M" så det är tur att jag har världens finaste dotter omkring mig trotts att hon ibland & mycket sällan tar knäcken av sin kära mor hehe.
Min vecka i Sundsvall har som vanligt varit hur trevlig som helst.
Spenderat min tid med "M" & min fina dotter och inte nog med det har jag haft en hel del tid med Mathias föräldrar när han har jobbat. Dom var super söta när jag var där & passade till och med Lilly så jag kunde plugga & bara ta det lite lugnt i min ensamhet. Kände mig som en duktig mamma när jag bad dom ring om det var något och såg efter ca 40min att mobilen min var avslagen, hehe! Det gick tydligen ingen nöd på Lilly i alla fall som tydligen hade fullt upp med att  kika in en hel låda med leksaker hos dem dom var hos.
Efter att ha blivit hämtad kikade vi in en sväng hos Linda, David & Simson för att hejja och kika på deras barnvagn, så gissa vad? Jag köpte faktiskt en barnvakt här idag med tre hjul som man kan ha vänd åt båda hållen. Ville så gärna ha en tre hjuling och då var det ju perfekt att hon även kan vara vänd emot mig vilket dom helst ska vara det första året/åren pga alla intryck..
Inte nog med att jag köpte en barnvagn köpte jag även en lite tunnare overall till Lilly som hon kan ha nu under hösten. Bytte ju overallen ifrån POP till str 80 så hon kan ha den ifrån November när hon fyller 1år tills efter Jul någon gång,.. Funderar på att köpa en skaljacka ifrån POP men vi får väl se ..
Mamma satte lite snabbt ner Lilly på golvet inne på Åhlèns och på en sekund hade hon alltså lyckats klättra upp på ett hyllplan bland kläderna och satt och log lite glatt. Det går så snabbt nu allting tro det eller ej.

Dags för sängen så jag orkar upp imorgon och inte nog med det blir det nya tag med bloggen också, kram & godnatt.
2011-09-12
 20:57:44

Köpt en ny barnvagn samt handlat kläder åt...

Köpt en ny barnvagn samt handlat kläder åt lill prinsessan! :-) bloggar så snart vi kommer hem, kramisar

2011-09-11
 09:30:26

Tittuut, mammas tröttis!

img_0823 (MMS)

Hur tokglad blir man inte när man får vakna till någon som plötsligt lärt sig att ställa sig och börjar på att prata?! Mammas ögonsten.

2011-09-10
 19:58:04

Lördag, ute i höstvädret.

Mathias jobbar & hans söta föräldrar är barnvakt så jag kan plugga och ta det lite lugnt, tack snälla!


Godkväll på er.
Ni läste helt rätt, jag har barnvakt så jag kan ta det lugnt samt plugga, hur goa är dom inte?
Jag vaknade kl 05.30, en tidig morgon som ni förstår 2nätter i rad och dum som jag är la jag mig och sov vid 23.30 för att jag fastnade i filmen med "M" som då kom ifrån jobbet. Lilly sover väldigt korta stunder men jag tror eller rättare sagt vet att det är den dumma förkylningen hon har som förstör hennes sömn(tyvärr).
Lekt i lekparken idag, Lilly sken upp som en sol och var nöjd varje minut! Försökte ladda in dem här i datorn men dom bara försvann så någonstans på denna dumburk som jag inte är vän med riktigt ligger bilderna och gömmer sig. Jag som hade sådana härliga bilder och nu är dom bara BORTA? ...
Riktigt höst väder har det blivit nu också. Det är varmt i solen men annars lite burrigt. Vissa träd har bladen redan börjat på att byta färg redan, det blir nog en lång och kall vinter i år(igen). Funderade på en jacka årt Lilly men det får nästan bli en overall i alla fall men som jag sa igår funderar jag ännu på hur jag ska tänka.. Något tips?
Dags att fortsätta med min svenska som ska vara klar på tisdag, skönt att göra det nu när det äntligen är lugn och ro.
Jag ser verkligen fram emot skolan, jag vill verkligen lyckas till 110% och det är nog tack vare mamma som tjatar lite & min älskade dotter som gjort att jag fått ett mål med skolan.. Saknar mamma & Anton om jag ska vara ärlig fast vi inte alltid går jämt ut(älskar er båda).
Dags att kila, kram & trevlig kväll på er.
2011-09-09
 21:47:18

Fredag- 9september

Godkväll på er alla!

Hoppas ni hänger med här i bloggen ännu trotts att jag inte hunnit blogga ifrån en dator dom senaste dagarna(tyvärr). På torsdag ska jag på ett viktigt möte och jag hoppas verkligen allt går vägen, läs och se helt enkelt. Inte nog med det såg jag att min tisfag är så uppbokad den kunde bli. SKa både till skolan, BVC med LIlly-Lee samt UMO för min egen räkning. När det väl ska hända något kommer allt på en och samma dag självklart, någon som känner igen sig?... Hur som helst somnade Lilly vid halv 8 men vaknade igen vid 20.00. Hon var vaken men somnade om igen 21.15ungefär så det var skönt. Nu blir det att krypa ner i sängen med popcorn & dricka men ensam dock eftersom Mathias jobbar. Det går inte nöd på mig och tur att "M"s familj är så rara så jag vågar stanna här ensam hihi. NU blir det sängen kära ni men imorgon blir det bättre uppdatering.
Ta det lungt alla ni som ska ut ikväll & är i farten och hoppas ni andra får en mysig kväll, kram!
2011-09-09
 21:38:00

Hur många lingon finns det i världen!

Hur många lingon finns det i världen - Såg denna charmiga film med "M" igår kväll.

En film om en kille som aldrig kan behålla sitt arbete & knappt haft ett. En dag får han ett arbete på ett dagcenter & arbeta med detta härliga gäng. En film värd att se dock hade jag nog lite högre förväntningar men som sagt en riktigt rolig film!
Någon annan som sätt den och har en åsikt?:)
2011-09-09
 15:17:00

Lite kort tyvärr.

Ett inlägg som saknar bild kommer här!
Hej på er!
Jag bpluggar som en dåre gällande veckans svenska uppgifter så det hinns inte med här på bloggen just nu. Ska blogga ikväll när Lilly väl har somnat kring 20.30, hörs av då kram!
2011-09-09
 09:39:17

Godmorgon på er. Vaknade kl 06.00 här ida...

Godmorgon på er. Vaknade kl 06.00 här idag då Lilly vaknade. Nej, hon brukar inte vakna så pass tidigt men hon är en aning förkyld så det blev nog lite svårt att sova med en näsa som är igen täppt. Har lagt en kudde under hennes madrass men det känns som det blev lite högt så hon nästan rullar ner istället kanske ska jag test med att lägga böcker under benen på sängen ikväll istället. Mathias ska jobba idag så just nu finns inga planer, eller jo föresten vi tänkte ta en sväng till Birsta och shoppa! Overall till Lilly då hon måste ha en innan vintern. Lillys mormor köpte ju en skal overall ifrån po.p men jag byter den till storlek 80 så hon kan ha den ifrån november- mars ungefär då man kan ta ut "fodret" eller vad man ska säga. Har hittat en super söt overall på Lindex som jag funderar på, tänkte köpa en jacka med det har hon ju redan så overall får det nog ta och bli endå. Ska försöka blogga ifrån "M"s dator ikväll så inläggen blir bättre och roligare att läsa men så länge får jag uppdatera såhär trotts att bilderna ser knäppa ut tyvärr. Funderar på att skaffa PRO så vi får väl se vad som händer helt enkelt. Dags att vila en sväng till nu när man har chansen och M är ute med lill på promenad söt som han är, hej så länge kram

2011-09-08
 19:52:52

Hämtat ut medicinen min och nu blir det st...

img_3910 (MMS)

Hämtat ut medicinen min och nu blir det strax en lång promenad halv motvilligt. :-) varit på badhuset idag med M & hans lillebror samt Lilly självklart. Lilly tyckte det var super skoj och inte nog med det lyckades hon även klättra upp på en kant som ett trappsteg, ännu något nytt.. Dags för en promenad, kram så länge!

2011-09-07
 21:50:40

Mammas tröttis! ..... Äntligen i Sundsvall...

img_7382 (MMS)

Mammas tröttis! ..... Äntligen i Sundsvall igen hos underbara "M". Bloggar inte idag men imorgon kommer det lite nytt ska ni se och jag hoppas ni alls står ut.  Fick glada nyheter idag så jag håller tummarna att det går vägen .. Nu blir det sängen för mig Och M, Lilly sover sedan  halv 9 och idag somnade hon till och med när hon drack välling.. Framsteg att hon somnat tidigare och med välling som hon inte tyckt om tidigare.:-)  Nu ska vi sova, godnatt!

2011-09-06
 21:44:58

Lilly har namnsdag idag!

Det är Lilly idag för er som inte visste det:-) Bloggar imorgon, är på tok för trött idag! Varit på en långpromenad med Hanna här på kvällen men nu blir det sova, godnatt!

2011-09-06
 09:21:07

Vad gör man?

Jag har en tanke i huvudet varje gång jag möter nya barn & föräldrar på öppna förskolan, det som skrämmer mig mest.

En trevlig dag på öppna förskolan, vi går dit & leker med andra barn. Har sångstund och sedan leker barnen i det stora rummet. Nu till det jag fasar över.. Jag bokstavligen hatar tanken av vad jag ska göra om någon kommer och slår till min ung tex och föräldern sitter i soffan och bara tittar eller liknande. Eller att någon sliter ifrån leksaken som Lilly leker med och jag ska behöva ta tillbaka den. Det är nog det jag avskyr mest, jag vill inte hamna i dessa situationer för jag inte riktigt vet hur jag ska lösa dom. Det måste låte hur fjantigt som helst men hur skulle du själv ha gjort om du satte dig in i situationen? Alla åsikter är välkommna så klart och döm mig inte som korkad för det är inte alltid lätt när saker som dessa händer.
Det är väl det som är min svaghet i detta fjantig som jag är, att behöva säga till andras ungar utan att föräldern ska reagera på fel sätt. Nu menar jag inte att alla är så, absolut inte men det jag igentligen går och tänker på är vad gör man? Det är lättare enligt mig att säga till en kompis barn att "Lilly hade den men du kan få den" ..
Hmmm...
2011-09-05
 14:49:16

Plocka päron!

Plocka päron hemma hos mormor & morfar. Som ni ser finns det en del men plockade så klart inte alla. Gråpäron tror jag det heter, super goda!
Lilly satt nedanför i sin stol med mamma & mormor och åt plommon. Hon älskade det & inte nog med det fick hon äta rivet päron på morgonen med mamma & mormor eftersom hon är så otroligt hård i magen hela tiden. Jag vet inte hur länge det har pågott men hon har ända sedan hon var liten varit super hård i magen. Det var under en kortare period som hon var bra men nu, nej! Vi får ge hon laktulos emot magen som ska göra det bättre men det tar ju ett tag det med.. Haha för er som inte är så känsliga så kan jag säga att Lilly oftast försöka skita när hon sitter upp, ni kan ju tänka själva hur lätt det måste vara...
Ifrån bajs & päron..En lång promenad upp till skogen fram och tillbaka.. Dagen har gått snabbt & tack och lov för det när dagarna brukar gå så pass sakta. Funderar på att boka en resa till M redan imorgon men eftersom jag ska till skolan 13.30 vet jag inte om jag ska åka Onsdag morgon istället när mamma är ledig.. Vi får väl se.
Dags att plocka nu när Lilly sover, usch så tråkigt men ibland får man tvinga sig till saker som är mindre roliga också(tyvärr). Kram så länge hej!

2011-09-05
 12:38:20

Spegel, spegel..

Hej igen!

Det blev sent igår kväll så bilderna ifrån promenaden la jag in idag istället(inlägget innan detta).
Lite härliga bilder, kul att miljön har så mycket nytt att erbjuda.
Hade tänkt ta en promenad här om en stund & sedan stoppa i mig & dottern lite lunch.
Har ingen ork att åka till öppna förskolan idag så vi blir nog bara hemma..
Funderar på att ta en tur upp till kärleken imorgon eller på onsdag, beror lite på och eftersom jag ska till skolan imorgon så får vi väl se vad som händer.. Om någon får reda på vad som händer är det ju så klart ni som läser bloggen, här står i stort sätt ALLT!.
Dags att kila ut, Lilly har börjat få nog av att sitta inne, kram
2011-09-05
 11:05:53

Ut i vår hage..

Långpromenaden i Arboga längs ån, som ni ser vandrade vi förbi en hage med tjurar.. Spännande!
2011-09-04
 16:41:44

Släkten är bäst!♥

Familj & släkt må vara pinsamma, men dom är verkligen gulvärda hela högen(oftast)hihi.♥
Varit på en lååång promenad med mormor & morfar samt mamma och som vanligt sov Lilly hela vägen haha.
Har fotat en massa härliga grejer så bilder kommer på det ikväll & imorgon.
Morfar som är expert på foto och sådant har försöka lära mig mer om min systemkamera. Jag har väl inte använt den så mycket mest för att den är klumpig och bära med sig men också för att jag inte fattat mig på.(inte så skoj).
Ska packa lite nu & leka med Lilly innan vi ska sätta hos i bilen för 2timmars hemfärd.
Kram
2011-09-04
 10:38:17

Vattendroppar i gräset

Lite härliga bilder ifrån Naturen, gårdagens promenad.


2011-09-04
 08:13:00

Mammas stjärna, Lilly-Lee!♥

Måste ju visa upp denna tuffa & helt otroligt söta dress jag köpte till Lilly-Lee här om dagen. Vad tycks, rätt söt/snygg va?:-)
Tog lite söta bilder på Lilly idag när vi åkte bil, hur söt får man bli? Självklart kommer man alltid tycka att sin egna unge är sötast så jag kan ju inte säga annat än att Lilly bokstavligen är världens goaste & sötaste unge. ♥

Godmorgon på er!
Har inga planer för idag ännu men något kul ska vi väl kunna hitta på.
Ny design kommer komma så snart som möjligt, skulle börjas för länge sedan men jag velar som vanligt fram och tillbaka. Det kommer bli lite ändringar när den nya designen och jag kommer även kolla igenom kategorierna och ordna upp så man hittar det man vill till lite lättare. Lite nytt av det gammla helt enkelt, snyggt men stilrent!
Nu ska jag få fart på dagen lite men inlägg kommer under dagen. Kram!

2011-09-03
 14:47:14

Kaninkompis

Lilly sitter och kikar in kusinerna Embla & Oscars kanin i Stockholm, det verkade vara rätt så intressant för hon satt där ett bra tag och kikade.


Hej igen!
Bloggen har varit rätt stilla idag tyvärr men jag har väl mina skäl, ett bra är väl min dotter.
Lilly tar mer och mer av min tid dom stunderna hon är vaken så bloggen hinner jag inte alltid med fast jag skulle vilja. Uppdaterar så ofta jag kan & hinner självklart!
Tack för alla bra kommentarer om det ni saknar här på bloggen, ni får gärna skirva till något ni vill se & höra mer om.

Idag tog jag en promenad upp till kusinerna här vid 10.00tiden, det kändes inte ens som helg nu när mamma jobbade idag vilket hon bara gör 1gång i månaden ungefär. Hur som helst satt småkusinerna och målade stenar till råttor och satte fast en svans på dem, sött! Lilly somnade lagom tills jag kom dit så jag målade lite med kusinerna och grejade. Efter 60min och Lilly hade vaknat tog jag en promenad ner med alla ungar till grusbanan där dom brukar hoppa med cyklarna osv.. Kul att komma ut lite & det märktes på Lilly att hon tyckte det var kul.
Gick hem & med mig hade jag kusinen Alice som hade samlat på sig stenar hon ville skriva på. Vi kom inte så långt innan hon skulle hem och äta Lunch så hon kanske kommer tillbaka sedan vem vet.
Lagom till Lunchen kom Gabbi & hennes son hit en sväng, super trevligt att ha er här.
Som jag sakt tidigare får man ju välja ut dom personer man mår bra av och har skojigt med så det var på tiden att vi sågs. Tyvärr fick Max leka ensam då Lilly somnade nästan på en gång men han led nog inte så mycket av det.
Dags att plocka, hade tänkt kika igenom Lillys utväxta kläder och ge till kusinen som ska ha barn hon med här i november. Jag har så klart valt att spara en hel del men vissa saker kan man ju släppa & köpa nytt till nästa. ..Nu så måste jag kila.
Hörs sen kram
2011-09-02
 22:47:00

Nestlepremier.com

Det är sällan man kommer ihåg det men jag har på senare dagar tagit mig tid att skriva upp alla koder som står på utvalda nestle burkar. Man ska ju därefter ta sig tiden att skriva in dom på datorn vilket jag sällan gör men har gjort nu. Har tillbringat ca 10min nu för att skriva in mina premier i datorn.
Man får ju något skoj för det så har man tid tycker jag man ska göra det, annars kan ni ju ge mig koderna ;) hehe! Brukar även göra detta för libero, någon annan som också gör det kanske?
2011-09-02
 09:54:37

Fredagen den andra september!

Fredag, äntligen helg. Vet inte om jag kan säga "äntligen" när mamma kommer jobba helgen och jag ska vara ensam.. Känns lite halv tråkigt men jag och Lilly ska förmodligen ta en tur till Gabbi, Marcus & deras son Max.
Man har så mycket annat för sig så det var ett bra tag sedan vi sågs senast.
Nu ska jag göra mig i ordning, kram!
2011-09-02
 07:50:00

Dagens fråga!

Vart i Sverige bor du?
Extra fråga:
Vad läser du gärna på en blogg?
Kram

2011-09-01
 22:48:19

Godnatt där ute!

Sängen nu & imorgon blir det ev öppna förskolan med dottern!
Förbereder mig på en tidig morgon, kram & godnatt.
2011-09-01
 21:54:24

1septeber - Nu är sommaren över.. Eller?Godkväll på er!
Internet har inte riktigt fungerat här på kvällen så jag fick dela med mig av den sjöblöta bilden igenom ett inlägg ifrån mobilen. Är inte rikitgt överens med inläggen ifrån mobilen då  bilderna blir super små & jag vill ha inlägget i mitten. Bara jag som tycker det vore suuupeeeeer brrrrraaaaa om Blogg.se kunde skaffa en app?

I vilket fall som helst åkte M hem idag, tyvärr! Mysigt nog fick vi chansen att gå på bio igår innan han åkte hem & vi såg filmen JAG SAKNAR DIG! Kommer skriva vad jag tyckte om filmen här inom kort.
Idag har vi hur som helst hunnit med allt detta:
* En tur till tågstationen för att lämna av M.
* Mamma klippte sig.
*Åka till Falukrossen.
*Cittygross.
*ICA MAXI.
* Hemköp.
*Myrorna & kikat.
*Banken, fixa 7ärenden.
*Gruvgatan, en butik.
* Järnhandeln, köpt färg.
*Nordsjöfärg, Köpt grejer.
* Lampaffär.
*Pysselbutiken.
* Frissan & köpt hårfärg.
Säkert missat någon affär men som ni ser har vi hunnit med allt detta idag & allt ligger på olika ställen runt om i Falun,.. Haft en bra dag i alla fall. : )

Här på kvällen har det bara varit lugnt, kvällsfika & lek på golvet. Lilly kryper runt & river runt bland alla grejer som ser spännande ut. Jag kikade in på Linns blogg och hon skrev att Sixten snart är 9månader och snart varit utanför magen lika länge som en hel graviditet. 9månader, lika länge utanför magen som i nu och om ni frågar mig känns det ofattbart. Det har gått så snabbt och Lilly har utvecklas så pass snabbt och mycket. ..
Tiden har gått så snabbt.. om ni frågar mig.
Känns kul att jag haft turen med mig och vunnit en morgonrock ifrån Lingon & blåbär samt en lära gå vagn åt Lilly-Lee. Vill ni också vinna något, gör det då! Varför inte vara med och tävla om MACBOOK AIR 11 redan nu? Tävlingen hittar du till igenom länken här nedan.
Nu ska jag snart sova men först värma vatten osv, kram & godnatt!
Glöm inte TÄVLA om nya MACBOOK AIR 11 HÄÄÄÄÄÄÄR!
2011-09-01
 19:14:28

Vunnit en lära gå vagn, super roligt. Tror...

img_7556 (MMS)

Vunnit en lära gå vagn, super roligt. Tror just nu att jag har turen med mig för tillfället. :-) tack & tack. Det kommer snart behövas här hemma. Vet att det står Hunnit så det är ingenting som vi missat, allt kan hända när man har små barn och ska skynda på allt hehe. Inlägg kommer så snart internet fungerar igen, Telia har krånglat till det(igen). Kram

2011-09-01
 18:47:22

Glömde dela med mig av denna härliga bild,...

img_8312 (MMS)

Glömde dela med mig av denna härliga bild,hehe!  Tog en promenad & självklart började det plötsligt spöregna! Kan säga att vi var halvvägs hem när M tog denna bild och det såg ut som vi hade badat med kläderna på när vi kom hem haha!:-) lite kul var det ju faktiskt..

#