2012-07-29
 01:15:17

Mammas stolthet!

Tänka sig va tiden går snabbt, va mycket nya ord det kommer ur Lilly på så kort tid. Ska göra en lista på ord och meningar hon lärt sig säga, tex "Tack för mata" - tack för maten! Nu ska jag försöka sova, ska uppdatera er med allt Lilly lärt sig och vad som händer för oss i sommar, kram!

2012-07-11
 20:05:00

Födelsedag & bilder

 
 
 
Två bilder på mig & min prins under födelsedagsfirandet hos mormor & morfar!
Kan säga att jag INTE är på smällen, det är klänningen som står ut haha!
 
Hej igen på er!
Med små mellanrum uppdaterar jag nu bloggen igen!
Känns lite som att tankarna inte rinner ner i fingrarna just nu så det är lite svårt att skriva men jag försöker;)
 
Som ni vet var vi i Arboga förra helgen där jag även blev firad i förskott inför min 18års dag! Tack snälla mormor som bakade min favorit tårta & tack snälla mormor och morfar för presenten, blev supernöjd!
(Fick ett nytt batteri till min dator vilket verkligen behövdes så det gamla var dött och som om det inte vore nog fixade morfar data sladden som var glapp samt omformaterade datorn så nu är den som ny). NÖJD TJEJ!
 
Hade riktigt trevligt i Örebro + att jag även fick hjälp med ryggen av min morbror som är kiropraktor/kotknackare vilket verkligen behövdes.. så du som behöver ett under för din onda rygg kan jag rekomendera att du vänder dig till honom, stor hjälp med toppenresultat!
 
Måste ju säga det att ..
Jag fick även andra presenter på min födelsedag som jag blev nöjd över, tack snälla! ♥
 
Ha det gott, kram!
 
 
 
2012-07-11
 12:12:01

Filmtips!

 
Film tips nummer 1: IN TIME!
TID ÄR PENGAR - När klockan på armen tänds tickar tiden mot döden. Dom rika lever i lyx med årtal på klockan medans de som är fattiga får jobba & tigga för att överleva i dagar...
 
En super spännande & bra film som jag varmt rekomenderar för er som inte sätt den!
2012-07-09
 23:19:14

18år, 1994-07-09!

Hej på er! Det är 9juli idag, vilket betyder att det är min födelsedag idag! 1994, hela 18år har nu gått & tänka sig vad man hunnit med och gått igenom dessa år! Tyvärr öser regnet ner idag men har haft en rätt bra dag hittills & ikväll kommer moster och kusinerna på fika. Som ni vet var vi i Örebro i helgen(jag, mamma, Lilly & pojkvännen) så jag blev firad av mormor & morfar igår samt min morbror & hans fru. Fick denna söta present av min kärlek här på morgonen. I denna söta lilla ask fanns ett silver halsband med dotterns namn ingraverat + att det står kärlek på baksidan.♥ Lycklig tjej kan jag säga som har en sådan fin pojkvän & dotter, jag älskar er! Nu ska jag städa lite & smälta att jag fyller 18, kram;-)

2012-07-06
 09:19:14

Helgen i Örebro!

 
 
Godmorgon på er!
 
Det är äntligen fredag, helgen är här igen! Denna helg kommer spenderas med familjen & pojkvännen i Örebro. Ska ut äta bland annat och bara ha det trevligt. Bliren shopping runda samt en tur till Gustavsvik också..
Fika med en liten del av släkten då jag fyller 18år här på måndag,helt galet vad tiden har gått fort om man tänker efter. Hur som helst så ska jag försöka packa så allt är färdigt tills jag ska hämta lill fisen på dagis, vi åker redan ikväll efter middagen så Lilly kan sova i bilen.
 
Känner mig helt utbränd & sliten, ska försöka vila så jag orkar. Stressen har kommit tillbaka så nu får jag stresskramper i halsen, det spänner till i höger sida så det blir svårt att svälja, suck.. Som om inte det vore nog har jag haft ont i magen i ca 1månad nu men hoppas dom hittar felet så jag slipper detta snart..
 
Jaja, bara tänka bort smärtan, nu ska jag ladda för en toppen helg! kram på er alla!
2012-07-03
 11:37:19

3juli - Onsdag

 
 
Lilly-Lee med sin nya mjukis råttan eller "åttan" som hon säger. Tack snälla Viktor för Råttan åt Lilly:)
 
Hej igen på er. Fattar inte själv vart tiden tagit vägen, som ni ser har bloggen släpats efter de senaste veckorna men jag ska försöka blogga lite mer än jag gjort. Jag brukar blogga ifrån mobilen men nu fungerar ju inte längre den appen så det krånglar till allt en aning måste jag säga, hoppas dom får i ordning på den inom kort.
 
Har pluggat inför körkortet som en tok och jag måste säga att det går riktigt bra. Har inte fått iväg alla papper så jag får övningsköra ännu men ska skicka in dom imorgon :) har som plan att fixa teoriprovet innan så det är avklarat. Det är ju sommar och tiderna är med ett stort mellanrum så det tar sin lilla tid, har som jag sa ett mål att ha körkortet tills skolan börjar den 22augusti.
 
Lilly är på dagis och jag försöker bara ta det lugnt här idag, har fruktansvärt ont i magen sedan 3veckor tillbaka och det har inte direkt blivit bättre. Vaknar varje morgon av att jag har ont i magen, det börjar nertill på vänster sida, går över till höger och där efter känns det som att allt i magen trycks upp under revbenen.
Aja, ska till sjukhuset imorgon vid halv två på undersökning, hoppas dom hittar felet ..
 
Hoppas ni alla får en bra dag, kramar!
 
#