2012-11-27
 11:52:48

Lite nytt till Lilly-Lee.

En super söt rosa klänning med svalor.
En rosa blommig halsduk.
En pepparkaks klänning.
Två par jeans.

2012-11-25
 19:19:20

Pepparkakor bakas!

En glad Lilly har bakat pepparkakor här idag. Kavlat deg och tryckt formar, tänka sig vad roligt det kunde vara. Med lite hjälp så går det mesta så nu har vi fyllt kakburken igen. :-)

2012-11-22
 12:44:22

Min stora två:åring! ♥

En otroligt duktig dotter som somnar utan problem i sin nya säng. Bytt ut sängen hos sin mormor & blev riktigt förvånad över att LILLYS första natt i sin nya säng gick kanon bra. Hon somnade inom 10min och kom inte ens upp en enda gång. På morgonen när hon vaknade lyste hon upp av stolthet när hon faktiskt kom ur sängen själv.
Det är ju så otroligt olika med allt och det går olika snabbt med saker och ting men allt går bara man försöker. Jag beundrar alla som kämpar tills saker och ting går.
Lilly är alltså två år och jag kan knappt fatta det själv om jag ska vara ärlig. Tiden har gått så otroligt snabbt och ja, det känns okej att vara sjukt stolt som mamma över sitt barn. Vi tackar för dom fina presenterna och Lilly tackar för alla grattis önskningar på sin födelsedag! ;-)

Nu väntas ett litet renoverings projekt med den gamla sängen som ska bli vit med lantlig text.. Så snart tiden finns..;)

Kommer komma lite utvecklings inlägg och bilder inom kort för er som är intresserade. Ha det gott, kram.

2012-11-21
 08:34:40

Grattis på 2års dagen älskade dotter!

Grattis älskade Lilly-Lee på två års dagen, mamma älskar dig obeskrivligt!

Tänka sig vad snabbt tiden går, vad stor du blivit och vad mycket vi upplevt på så kort tid. Du har fått mig att växa så otroligt som person, som mamma till världens finaste unge. Otroligt stolt över att det blev just du Lilly-Lee som kallar mig mamma, kunde inte varit stoltare över att ha en sådan fin dotter.

Bilden är tagen för två år sedan då du var bara timmar gammal..

Stora grattis kramar hjärtat - Mamma♥

2012-11-17
 00:11:32

Grattis älskade Emil!♥

Stort grattis på 18års dagen min fina prins. Vi älskar dig obeskrivligt, jag & Lilly-Lee. [Bara ladda upp för om några timmar väntas en härlig överraskning!].

2012-11-08
 08:57:06

Torsdag - Nya tag!

Godmorgon!
Lilly är på dagis & jag har just krupit ner i sängen igen efter en redig frukost! Värker i höger handen och knäna vilket inte är en höjdare då jag tänkte plugga. För er som inte vet det har jag varit hemma och pluggat under en längre tid då jag varit sjuk och har ont i kroppen. Blir förmodligen hemma nästa vecka också men vi får väl se, man ska ju ha orken för att komma framåt.
Har även börjat gå till en sjukgymnast & börjat träna på deras gym så nu äntligen är jag väl lite närmare att bli människa igen..

Dagarna rullar på och ärligt talat minns jag inte när jag sist var så motiverad att fixa skolan. Hemma nu hur som helst och Lilly-bus är på dagis. Otroligt kul att se vad mycket nytt hon lärt sig där och som sedan även visas hemma... Här om dagen satt hon och sjöng i bilen och det tog inte lång tid innan jag hörde att hon lärt sig sjunga sången "Lilla bocken Bruse" ... Hela tiden något nytt och ja, jag är obeskrivligt stolt!
Ska del med mig av små videos inom kort så ni kan ta del av utvecklingen.
Nu ska jag vila och låta medicinerna göra sitt så jag kan ta tag i dagen, sköt om er! Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1957588/images/2012/pic_509b65b19606ee5c0ce16597.jpg" class="image">

2012-11-07
 18:57:44

Första tandläkarbesöket!

Ja, idag var det första gången för Lilly-Lee att gå till tandläkaren. Trodde vi var sena(åldern alltså) men man brukar alltså gå till tandläkaren första gången mellan 18-24månader så det var ju på tiden :-). Lilly har väl inga härliga minnen från sjukhuset sedan tidigare vilket gjorde henne lite tillbaka dragen när kvinnan vi skulle träffa kom men det gick bättre än väntat(påminner lite om sjukhusmiljö). Dom vill så klart inte att barnet ska få dåliga minnen från tandläkaren så Lilly fick kika runt och kolla läget innan hon till sist självmant visade tandläkaren sina tänder! Känns så kul att hon samlade mod och visade sina tänder & framför allt att det såg bra ut! Ett bra första besök & en nöjd Lilly som fick med sig en tandborste!;-)

Efter besöket tog vi en tur hem till en vän som bor i närheten innan vi till sist tog bussen tillbaka hem igen. En rätt bra dag helt enkelt... Kram.

#