2014-04-25
 15:40:00

Lilly-Lee - Dagis & utveckling.

 
Varit på utvecklingssamtal denna vecka, gick riktigt bra och blir så glad över att höra hur det går för Lilly på förskolan. Dem säger att hon talar otroligt bra,tydligt och rent vilket hon gör, inget bebisspråk utan verkligen tydligt. Pratandet har hon väll fått ifrån mig och motoriken från sin far, jag vet inte riktigt. Hon är en bra kompis & omtyckt bland kamraterna samt bra att dela med sig. Något som jag ska försöka lära Lilly är att man inte alltid kan få som man vill (det är 4st starka små tjejer på dagis som vill ha sin vilja igenom). Lilly har som mig ett stort humör men det kan vända väldigt fort om något inte blir som vi tänkt oss, något att träna på. 
 
En annan sak är att hon är lite små stressad, hon hinner inte sitta kvar på toan & reser sig innan hon är färdig. Försöka att hon ska sitta kvar och räkna till 10 innan hon reser sig och leker vidare igen. 
 
Det här med att inte få som man vill gäller det att verkligen hålla i när det gäller LIlly, hon är verkligen viljestark och envis så det gäller som sagt att man håller på det man säger trots att hon blir vansinnigt arg eller ledsen. 
 
Det är väll det mer utvecklande nu från dagis, känns verkligen som jag valde rätt dagis och man ser verkligen att Lilly trivs när hon är där med både barn & personal.
 
2014-04-25
 09:01:00

KÖRKORT!

 
En stor sak till i livet, äntligen har jag skaffat mig körkort! Vilken lycka och lättnad vill jag lova, känns helt galet. 
Ännu lite vuxenpoäng i min ryggsäck.. 
 
 
 
2014-04-23
 14:26:24

Onsdag - pluggar!

 
Pluggar så jag kräks på det. Körkortsteori för hela slanten men jag hoppas att det ska löna sig. 

Fått förfrågan om med vad jag jobbar med, arbetar inom hemtjänsten & en restaurang där jag serverar mat osv. 
Trodde inte jag skulle få ett jobb & sommarjobb alls egentligen men jag tog tag i mig själv och fick dit personligen och wolla, nu har jag två arbeten :-) Känner mig så glad, att jag faktiskt lyckas! 
 
Träningen ligger lite off denna vecka, ska försöka ge mig ut och springa imorgon men har en del saker denna vecka samt plugg som gör att jag inte hinner med, mer om det kommer ni förstå sedan. 
 
Nu ska jag plugga på lite innan jag ska hämta lill knoddas på dagis. Hon har varit ledig ca 2veckor men har gått riktigt bra för henne att komma tillbaka, går ingen nöd på Lilly när det finns kompisar på dagis. 
Hoppas ni andra haft en trevlig påsk osv, hörs snart!
 
2014-04-21
 14:28:00

♥ Min kärlek..

 
♥ älskar dig ja, 
 
2014-04-13
 21:04:59

Söndag - Jobbarsöndag!

 
Söndagen med jobb är avslutad & jag, ja är verkligen glad!
Känns väldigt kul när chefen tycker man har ett jäkla go i sig för att jobba för första gången och erbjuder mig jobb redan nästa helg på Fredag & Söndag. Ska jobba Fredag mellan 17-01 som det ser ut nu när det är Långfredagsparty. Ska bli så kul & det känns så kul att det gått så bra att de vill ha mig kvar :-). 
 
Trivs verkligen med det här jobbet, med stressen, det höga tempot & alla människor. Nu ska jag ladda inför en fullsmäckad vecka i skolan, hoppas ni får en bra start på den nya veckan! 
2014-04-12
 22:55:00

Lördag - Provjobba!

 
 
Kan nog inte förklara med ord vad jag känner efter denna dag. Idag har jag jobbat för första gången i mitt liv och fått min första lön, känns så sjukt bra! Jag har verkligen väntat på att tjäna egna pengar för att känna mig mer självständig och klara mig på egenhand och nu är jag här! Provjobbar idag & Imorgon så får vi väll se om de vill ha mig kvar eller inte, hur som så har dagen gått helt galet bra! 
 
Ser verkligen fram emot morgondagens jobb. Hur som så träffade jag Mickan här på kvällen, riktigt trevligt att träffa en fin vän efter denna dag♥. Förutom det så var Lilly riktigt glad när jag kom hem, så mysigt att komma hem till världens goaste unge efter 9timmars jobb! Hoppas ni haft/har en bra lördag! 
2014-04-11
 20:08:00

Fredag - Nappträdet!

 
Ett stop vid nappträdet med mamma & dottern min. Visade Lilly vart hon ska få hänga upp sina nappar som hon inte längre använder utan bara ligger hemma i lådan och skräpar. Tror hon var rätt farsinerad över hur många nappar det faktiskt var i detta nappträd, riktigt kul att se faktiskt :-) 
 
Hur gör ni med napparna när ditt barn bestämmer sig för att sluta? 
 
2014-04-11
 15:28:00

Träningsformen

 
Träningnen rullar på, det går framåt men kommer aldrig nå den form jag hade önskat tills sommaren men huvudsaken är ju att man ligger i & försöker. Kan inte göra mer än sitt bästa som ni vet. 
 
Nu tar jag helg efter en timmes styrka & 200 brända kallorier på löpbandet i uppförslut.
2014-04-05
 16:38:00

Lördag!

 
Badhuset stängt, men vad gör det om det blir donken & Sportys lekland? 

Lilly var riktigt nöjd efter dagen, hon skötte sig otroligt bra förutom att maten inte var allt för poppis(vilket jag kan förstå). Hur som så gick hon en bra bit trots att vi hade vagn med oss, blev en mysig dag bara vi två på leklandet. Hur som så är det nya vårkappan hon har på sig & den fina blommiga halsduken! ♥ Lilly fick även en slant av sin farmor till en vårjacka så får se om det blir en härlig med blommor att byta av med eller något annat bra hon behöver. 
 
Lilly var riktigt glad denna lördag & gladare är väll jag som fick hjälpa av grannen Jon & mamma som åkte och köpte trädgårdsmöbler åt oss till Vippan(Tack snälla för hjälpen). Ikväll kommer det ett par gäng över hem till mamma för grillning och lite umgäng. Hoppas ni har en trevlig helg!
 
2014-04-05
 09:49:33

Långt & lockigt!

 
 
Kolla in ungens hår, så otroligt fint och långt! Helt galet att det har blivit så långt & lockigt. Lilly är väll inte lika förtjust i lockarna eftersom håret blir så kort, nu på bilden är det nyduchat och har inte dragit ihop sig lika mycket.  Bild 1 är håret nytvättat & bild 2 är när det är utkammat och otvättat. 
 
Kommer ihåg vad ledsen Lilly brukar vara och säga att hennes hår är kort(vet inte vart hon fått det ifrån) men nu är det äntligen långt men det drar som sagt ihop sig en bra bit eftersom det är väldigt lockigt. 
 
 
2014-04-04
 21:12:00

Fredagsmys!

 
 
 Förutom att jag utförde mitt 5 styrketräningspass denna fredag så blev det grillat & efterätt med grannarna! Mamma jobbade kväll så vi grillade med grannarna & sedan blev det en smarrig efterätt som Maria gjort. Var riktigt trevligt(som vanligt) förutom att ungarna var mer galna än vanligt hehe. 
 
Bra & härlig fredag, fick även reda på att jag fick ett E på mitt prov i naturkunskapen trots att jag inte ville göra det och inte hade pluggat... Nu är det bara komplitera och satsa på högre betyg, blev mest chockad att jag klarade det när jag inte hunnit plugga som jag borde. Om det är något jag inte klarar av är det att plugga sent på kvällarna när Lilly somnat, är så fruktansvärt trött och vanligtvis somnar jag när jag nattar dottern.
 
Hur som helst ska det bli grymt skönt med helg, välförtjänat efter en massa slit! Trevlig helg på er!
2014-04-01
 13:13:47

Min första PT timme!

 
Avklarade min första PT timme idag & det känns förbannat bra om man bortser från kostanden! 

Har beslutat mig för att ta ett par PT timmar som jag ska lägga på mig själv, stärka mig som människa och bli säkrare på gymmet. Fick ett program för hela kroppen & blev några chins samt magövningar också. :-)
 
Måste ju säga att jag för en gång skull är stolt över mig själv, över att det börjar gå så förbannat bra med träningen. Igår blev det 6.5km löpning upp och ner för berget + att det blev 3varv med cirkelträning på toppen! 
Motivationen är på topp & hoppas komma i aningen bättre form tills sommaren! 
 
#