2014-06-26
 09:39:00

Hemtjänsten!

 
Mitt andra jobb är nu i full gång, som ni kanske redan vet så är det på hemtjänsten. 
Kan inte säga att det liknar restaurang på något sätt förutom att man träffar människor.. Men det är skillnad att ta hand om de gamla och vårda än att servera mat & plocka disk. 
 
Än så länge tycker jag restaurnagen är roligare men tror det blir trevligt inom hemtjänsten, när man går ensam och inte på intro bredvid någon kommer det bli något helt annat. Tycker det är mysigt med små besök, handla åt dem och allt vad de kan tänkas behöva hjälp med.. Gick medicinutbildningen i tisdags så får nu mera ge medicin till kunden som vi kallar det inom hemtjänsten. 
 
Har två dagars intro kvar och laddar nu inför min första kväll mellan 13-21. Får se när jag kan ta min andra kväll då jag inte har barnvakt imorgon kväll. Blir nog nästa vecka på min lediga dag(restaurangvecka nästa vecka).
 
Dags att fixa sig och åka till Bemenningscenter och lämna papper från polisen med brottsregister som de har krav på och sen är det bara ställa in sig som timvikarie med. Har fyra fasta veckor som sommarvikarie från vecka 30 och framåt. 
 
Ha en bra torsdag, hej och hå!
 
 
2014-06-20
 15:17:00

Trevlig midsommar!

 
Denna midsommar blir inte alls som alla andra, ska nämligen jobba i restaurangens utecafè och sälja fika, dottern är med på jobbet och ska dansa och barnpassas av chefens barn. (Gick superbra och Lilly var helnöjd!). 
Ikväll blir det lite festligheter i Leksand.. 
Inga bilder på Lilly ännu denna midsommar men här kommer en godning från förra året på na ♥
 
Trevlig midsommar!
 
 
 
2014-06-15
 23:30:00

Söndag - Inte som alla andra..

 
 
Vaknar man halv 10 på en söndag och inte har bröd hemma hos mormor som ännu sover för en gång skull får man faktiskt äta frukost på donken innan 10.00.
Lilly var nöjd, tyckte det var lyxfrukost & att det verkligen kändes att det var sommar när man får äta frukost ute utan byxor hehe.. (De bakom oss fick sig ett gott morgonskratt)..
 
Grannarna var bortresta & hade nyckel inne hos sig så fick åka till grannar nr 2s föräldrar för att hämta deras hemnyckel för att i sin tur gå in till granne 1 (nedanför mamma) för att i sin tur hämta sjukväskan och nyckeln till fotbollsklubben. Lite krångel och stök men det gick och vid 16.00 hade mina små fotbollstjejer sin sista fotbillsmatch inför sommaruppehållet. 
 
Efter matchen blev det grillat för min och Lillys del innan båtåkning ut till flotten där Lilly stojja omkring, glädjer mig verkligen att ha sådana vänner som är så gulliga och omtänksamma när det gäller Lilly som åter igen lyckades skoja till det och charma oss allla. 
 
En riktigt bra söndag, en glad dotter & en glad mamma. Bra söndag med härliga människor. 
 
2014-06-10
 16:26:00

Grattis faster Nathalie!

Glassmonstret Lilly hälsar grattis till sin faster som fyller år idag! 
 
Delat några ord med Lilly`s pappa & farmor här idag, kul att höras även om det inte är varje dag. 
Hade en lite förtvivlad LIlly när hennes farmor berättade att alla deras 5små kycklingar blivit uppätna av räven medan hon snabbt åkte till affärren på några minuter.. 
 
Lilly och jag var på stan igår, köpte lite kläder tilll mig själv som jag lagt undan och la undan en fin solhatt som ska köpas idag för presentkortet hennes faster skickade i Påskas på Polarn&Pyret. 
Lugn dag i den gassande värmen idag, Lilly är tyvärr inte helt frisk för att bada i sjön ännu så får kanske ta fram hennes stora balja att bada i ute..Dags att vi denna sommar köper oss en rolig bassäng att bada i... 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra dag i värmen, ha det gott! 
 
 
2014-06-07
 22:43:00

Akuten med Lilly-Lee!

 
 
Fick en mindre start på Lördagen, Lilly hade oerhört svårt att andas och väl inne på akuten denna morgon fick hon luftrörsvidgande. Dom vet inte om hon fått ett astmaanfall(någon typ av förkyldnings astma eller liknande) men medicinen hjälpte. Efter någon timmes väntan kom en läkare som lyssnade på henne, hon hörde inget mer konstigt ljud så vi har nu fått Astma medicin utskrivet. Jag har ju ansträngnings/förkylnings astma vilket kan vara ärftligt.. Vi får väll se, tror inte det blir värre än såhär och vem vet om besvären kanske växer bort.. 
 
Hur som helst så kom vi där ifrån med en Astma medicin och efterom mamma fyllde 50år igår kommer släkten idag från Örebro(de på mammas sida) och vi ska ut och äta på mitt jobb. Lilly mådde bättre och efter lunchen på berget gick vi runt och hälsade på djuren som finns där ikring restaurangen på sommaren, riktigt kul. 
 
Blev tårta & grillning med släkten på kvällen & jag somnade med Lilly aningen senare än vanligt då vi kikade på filmen Frost. Hoppas ni hade en bra lördag, ha det gott!
 
2014-06-06
 21:45:00

Grattis mamma på 50års dagen!

 
Här kommer en bild på mamma från hennes fördelsedag. (Niklas, mamma & grannen Peter)
Grattis underbara, fantastiska mamma på 50års dagen, jag älskar dig!
 
2014-06-06
 14:09:00

Falukalaset!

 
LÖRDAG!
 
Lilly fick köpa en ny ring eftersm den gamla var försvunnen.Kanske får börja behålla mina nu..
Hon fick åka karusell (Hon är som mig och vill åka den värsta men får dessvärre åka små karuseller ettag till hehe). Blev en tur i en barnkarusell innan vi köpte en liten klubba och sockervadd. 
 
Hade en glad Lilly med mig på stan inför kalasfixet inför mammas 50års fest!
 
#