2015-06-28
 21:50:05

En bättre helg & jobb!

 
 
Fredag - Öppna nere på cafét, jobba 10h pass med halvdåligt väder. Bra pengar men blir smått segt att stå en hel dag med knappt nå folk alls, tur man har galet bra arbetskamrater! :-)!
Pojkvännen hörde av sig & bad mig komma över efter jobbet, tror ni inte han varit gullig och gjort sig supergoda & omtalade köttgryta? Precis vad som behövdes efter en lång dag! 
Somnade som utslagna hjältar innan 23.00 haha.. 
 
Lördag - strålande sol & givetvis jobbade jag även idag ett långt pass, det var ett riktigt drag och många härliga kunder. Fick idag besök av Dennis, hans dotter & mamma som fikade, trevligt även fast jag bara kunde sitta och prata 5min då det var galet mycket denna dag! Blev en lugn lördagkväll, åkte hem till D efter jobbet och sen på kvällen tog jag en tur hem till en vän på Galgberget så Dennis kunde passa på att spela dator hehe... 
10h jobb & en trevlig kväll :-) 
 
Söndag - Eftersom mamma lånade med sig dottern till Örebro denna helg när jag bara jobbar unnade jag mig en sovmorgon. Jag & D tog en promenad i det grymt fina vädret, lite halv stressigt då jag givetvis tagit på mig ett extrapass denna söndag.  Hade extrapasset så blev bara 4h, skönt för mig då jag fick tid över att njuta av vädret desto mer :-) fortfarande varmt ute, verkligen längtat efter denna sommarvärme, kom inte en dag försent! Mamma & Lilly är på väg hem, ska försöka hinna göra frukost innan Lilly vaknar så vi kan äta vid vattnet om det är fint väder imorgon bitti :-) 
 
Hoppas ni haft en toppen helg, kramar! 
2015-06-23
 21:12:00

Tisdag - Fotboll

 
 
Det är tisdag, det har varit grått & små kallt men plötsligt smällde det till & solen började skina! 
 
Ledig så jag & Lilly åkte in till stan, tog vi en tripp till mitt jobb så Lilly fick käka lunch. Med strålande sol åkte vi hem till vippan för att umgås med alla grannar några timmar innan fobollsträningen, Lilly har blivit otroligt duktig på att cykla utan stödhjulen :-) så kul att se hur stolt hon är! 
 
Vid 17.00 gick vi tillsammans med vippan gänget till fotbollen, en trevlig stund & på kvällen grillade vi allihopa :-) En bättre tisdag helt enkelt, hoppas ni haft en bra dag, kramar!
2015-06-19
 20:52:00

Midsommar!

 
 
Trevlig midsommar på er! Kramar 
 
2015-06-15
 18:00:00

På det igen!

 
 Som jag skrev tidigare blev det en "liten" komplikation med vänster sida av överläppen sist jag fyllde läpparna och idag fick jag en ny tid för att gratis återgärda detta.
 
Hon spritade av flera gånger, bytte nål tre gånger trots att detta inte ens ska behöva göras men kändes väldigt bra att hon var extra noga med tanke på den blödning jag fick sist som kanske berodde på infektion eller endast blödning under huden. Hur som så gör det inte ont ännu och vid den här tidpunkten förra gången pulserade hela vänster sida så känner på mig att detta kommer bli toppen :)
 
Nu ska jag fortsätta vidare på mitt 10timmars pass, känns som ett under att jag ens orkar göra annat just nu efter tre dagar med dessa långa pass(det återstår 4st till).
Kommer om inte annat kännas mer än bra när pengarna rullar in efter allt slit som varit..
 
Hoppas ni har en bra start på veckan, kramar!!
 
2015-06-14
 19:09:00

För, det är så värt det!

 
Två år med slit, blod svett & förbannat mycket tårar.
Vet inte hur mycket jag missade i tvåan men som jag tog igen med raket fart, om resultaten kunde blivit bättre? absolut men just nu är jag bara extremt stolt att jag fixade det!
 
Som ni vet drog dem in mina hemstudier då dom ansåg att jag hade bättre resultat i skolan vilket jag hade då jag blev så sjukt bekväm och det är så lätt att fastna i annat så som tvätta, städa, laga mat, träna osv istället..
 
Resultaten blev bättre samtidigt som jag efter jul hade en stor frustration över hur sommaren skulle se ut eftersom dem drar in CSN lånet, detta innebär att jag behöver ett visst antal timmar för att tjäna MINST 10.000kr i månaden för att det ska räcka till mat, hyra, räkningar osv..
 
Tack och lov löste sig detta då jag både fått 100% på restaurangen samt att jag fick jobbet på bryggan. Lilly blir ledig ca 2veckor i sommar endast men tror inte det skadar oss allt för mycket då vi två åker utomlands en till två veckor i september/oktober(LÄNGTAR!!).
 
Frustrationen för detta är över & nu är alla uppgifter klara så mitt andra år på gymnasiet är nu över, känner mig grymt taggad inför mitt sista år, snart är jag och dottern i mål trots våra motgångar.. Känns som vi ger tillbaka en käftsmäll till dem som trodde vi skulle misslyckas, att det absolut inte skulle gå att plugga, jobba och ha barn som 16åring. Känner mig så stolt och framförallt över Lilly-Lee.
 
Nu blickar vi framåt!
2015-06-07
 20:38:00

En söndag!

 
 
Skön helg & en bättre söndag! 
Haft en riktigt mysig helg & kan säga att Lilly är mer än nöjd. 
Jag & Dennis lovade igår att ta med Lilly ut och fiska, problemet som kom var ju dock regnet men vi trotsade det & på med regnkläder för hela slanten! :-) 
 
Dennis kompis följde med oss & även om det inte blev jätte mycket fiske gick jag och Lilly omkring och samlade stenar vi hittade både längs med vattnet och på det torra(tror vi får försöka hitta på något pyssel med alla stenar hon samlat).:-)
 
Dennis skulle jobbat denna helg men fick ut semester & jag jobbade bara fredagen så var kul att ha en ledig helg ihop. Båda jobbar ca 100% i sommar så det är härligt med all ledig tid vi har gemensamt. 
 
Dennis började få ont i huvudet på eftermiddagen, tror ni inte stackarn somna med huvudet på mig och vaknar av att något i nacken hoppat fel? Nu ligger vi utslagna i soffan taggade för en ny vecka, ska försöka plugga lite .. ! :-) hoppas ni haft en bra helg! 
2015-06-07
 18:56:25

Söndag - S

 
 
2015-06-06
 08:58:00

Grattis fantastiska mamma!

 
Idag fyller min förebild & hjälte år, kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är som fått denna godhjärtade människa till mamma. Att Lilly har världens bästa mormor är det inga tvivel om, dem är så härliga tillsammans. Dom bakar, hoppar studsmatta, besöker leklandet, åker iväg på saker, precis som jag vuxit upp. Det är så himla kul att se att hon till skillnad från andra faktiskt inte sitter utan är med och busar med ungarna!
 
Mamma har ju som många av er redan vet varit min starka pelare igenom allt, både när pappa gick bort och när jag skulle få barn. Vet inte hur man kan tacka tillräckligt över allt hon gjort men kommer verkligen vara evigt tacksam.

 
 
#