2015-11-30
 23:20:06

Ett bättre alternativ!

Nu är inköpet på väg!
 
Som ni kanske vet fixade jag & My håret här för en 12veckor sedan om jag minns mig rätt om ens det...
Är otroligt besviken då vi tappat otroligt många slingor under denna period.. Jag har tappat kanske 17 av 100 slingor medan My har tappat nästan 2/4delar av sitt hår under denna korta period vilket inte alls känns okej. Eftersom vi skulle få betala för att sätta i dessa slingor som faller av var och varannan dag bestämde vi oss för att köpa en värmetång och tillbehör för att kunna fixa detta på egen hand och sätta i dem slingor vi tappar. Vi har en del jobb framför oss men kommer förmodligen bli toppen och vi slipper dessutom att betala för det varje gång..
 
Black Friday och bra med rabatt överallt så vi passade på att beställa detta kitt samt lite nya snygga ögonfransar, kändes som rena rånet med fransarna men det är äkta hår och 40% så var ju bara köra!
 
Vet inte hur det är med er men det känns mer och mer bekvämt att shoppa över internet så hoppas jag kan hitta även julklappar till Lilly på nätet i år.. Känner mig aningen fantasilös nu när hon just fyllt år och fick det som hon önskade sig så får nog sätta mig och fundera på det..
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
2015-11-21
 23:30:00

Lilly-Lee 5år!

 
Om jag kunde förklara vilka framsteg denna stora tjej gjort bara senaste året och hur stolt jag är att jag fick chansen att bli mamma till en sån fin och klyfit tjej!
 
Hon är verbal & envis, klipsk och omtänksam, är så stolt när jag ser hur långt denna tjej kommer att komma.
Svårt att tänka mig vart tiden tagit vägen, känns som hon nyss var ett litet knyte som låg och snuttade på nappen i mina armar, underligt hur bra saker rullar på så snabbt framåt och dåliga saker känns som en seg evighet.
Önskar jag kunde stanna tiden för att hinna ikapp, svårt att tänka mig hur stor hon faktiskt blivit även om hon fortfarande alltid kommer vara min lilla mini. 5år, tänk vad minnen en människa skapar under denna tid, hur mycket man hinner gå igenom, lära känna varandra och knyta dessa starka band till varandra.
 
Kan nog aldrig beskriva hur mycket jag älskar denna unge, hur glad jag är över att ha Lilly i mitt liv!
Något stort under 2015 var bland annat att Lilly lärde sig cykla utan stödhjul redan på första försöket som jag släppte pakethållaren. Hon lärde sig ta 5simtag och nu är det bara simskola som ska bokas in så hon lär sig simma helt och hållet på egenhand. : ) Mot nya framsteg helt enkelt.
2015-11-04
 10:58:42

Framsteg - äntligen!

 
 
Oj, vet inte vart jag ska börja. Kände mig ovanligt seg denna morgon, kylan som slog mig i ansiktet när jag klev utanför dörren för att man sedan ska behöva skrapa rutorna på bilen nu mera gjorde det inte lättare.
Jag kom dragandes med benen efter mig här i sista sekunden och just som jag startar upp datorn och mejlen väller in har det mejl ja väntat på äntligen droppat in.. Med en klump i magen visade sig det vara bättre än jag trodde, jag har fixat mitt första matteprov!
 
Tror inte jag kan beskriva de blod, svett och tårar jag lagt ner för att kämpa mig igenom detta när svagheten snarare ligger att varje prov jag gjort i mattematiken går åt skogen.. Stressen jag drar över mig och paniken över att faktist misslyckas med skiten än en gång är nu aningen mindre och jag är så himla glad!
Min plan har varit att välja bort båda mattekurserna men eftersom jag går sam är det nu något jag verkligen behöver. Bestämde mig för någon vecka sedan att försöka med Matte 1b och det har gått över förväntan så nu blåser vi på och hoppas det går hela vägen i mål, det måste det!
 
Förstår inte vart tiden tagit vägen sedan starten i augusti för 3år sedan och bara dessa 3månader i skolbänken har flygit iväg och snart är denna termin avklarad. Förutom att jag nu mera är ENSAM elev kvar i min klass så är det rätt skönt att kunna få hjälp och bra arbetsro med tanke på alla tusenlappar det kostar mig just nu(värt varje öre)!
 
Framsteg, sköönt!
 
#