2015-10-08
 10:11:00

Torsdag - Jakten på det perfekta

 
Tänk att det kan hjälpa att hela sig själv med saker, om så bara för en liten stund så hjälper det.
Det är Mysans födelsedag idag, gav henne frukost och tårta på sängen här på morgonen.  Efter att ha smällt i oss födelsedagsfrukosten var det dags att ta en shoppingtur på kupolen. Tänkte jag skulle passa på mig att unna mig lite nytt smink och det var ju perfekt tillfälle att fixa detta nu när My var med(hon är makeup artist). Det bästa köpen idag blev en sminkpolett från Smashbox & Anastasia ögonbrynsfärg.. Grymt nöjd och färgerna är otroligt snygga!
 
Det blev en lyckad dag måste jag säga, avslutade eftermiddagen med att ta med mig dottern på stan för lite fortsatt småshoppande..
 
Efter detta var det dags att leta på något till Mysan, vi skulle inte köpa något men någonting vill man ju ge bort så det blev inget bättre en ett Carolina Gynning glas. Var nog inte alls var hon förväntade sig så det var riktigt kul, bästa med dessa glas är att de är så roliga att få och kunna samla på om ni frågar mig..
 
Lyckad dag & perfekt avslut med knoddas hemma i soffan hos mamma. Hoppas ni haft en bra torsdag, kramar!
 
2015-10-02
 10:02:21

Fredag 2oktober - 16år vad är det?

 
 
Det må skillja knappt 16år på oss men jävlar va kul vi har! 
Det här med att vara ung och ha barn, en mamma har ingen ålder kan jag säga på en gång!
 
Även om det är som en karusell med mamma livet så är det så förbannat kul att vara 21år och snart ha en 5åring här hemma. Älskar att Lilly kan vara med på allt mer, att vi kan göra så mycket tillsammans och främst hur kul det kommer bli sen också när hon blir stor. När jag är 34 är min dotter 18! Har ingen som helst panik med att skaffa fler barn, Lilly följer med på resor, event, gymmet, you name it! 
 
Det finns även så klart stunder när man är fast, som man inte kan ta en spontantur sent på kvällen, kunna gå ut när man vill utan att skaffa barnvakt men samtidigt så ger det så mycket mer att ha något att se fram emot när dagen är slut och man kommer hem. Att se vad man kämpar för och finna livets mening är väll ändå det vi alla är ute efter?
Hoppas ni alla får en trevlig helg!
 
2015-10-01
 19:47:00

Torsdag 1oktober - Matmarknaden i Falun!

 
Tog med mig mamma & dottern på matmarknaden här ikväll som just nu är i Falun!
Mini tog så klart en av dessa enorma pannkakor fylld med nutella och jordgubbar, bra val!
Minns när jag var i bulgarien, måste ha varit 2007 ungefär.. Jag levde på dessa pannkakor som fanns utanför hotellet. Dem såg ut som små vikta paket liggande i en pappask, mums!
 
Riktigt bra avslut på fredagskvällen, My har nu flyttat(hon har bott hos oss i ca 2veckor) då hon nu fått en ny lägenhet inne i stan. Blir aningen tomt att inte ha det där sällskapet på kvällen när mini somnat men det går.
 
Hoppas ni haft en bra torsdag, nu är helgen nära!
#