2016-04-30
 23:43:03

Lördag 30april - Valborg

 
 
Ingen mer speciell dag för en annan kanske men oj vad skoj det var att Lilly fick träffa alla sina kompisar vid brasan och främst sin bästa kompis Isabelle. De är dem som ska ta över vår lägenhet när vi flyttar för att dra till Schweiz och även om Isabelle inte till en början ville flytta för Lilly skulle flytta känns det nu bra, kul att kunna hälsa på dem i vår gamla lya helt enkelt :) 
 
En fika på kvällen hos min moster och kusinerna innan det vid 21:00 bar av till brasan, kan tyckas sent för de minsta men det gick riktigt bra & alla var nöjda och glada. Blev kvar lite längre än väntat, myste ner mig med knoddas i sängen som somnade inom några minuter.. Skulle träffa Emil men båda blev så trötta och sega efter helgen så han och Lilly ska ut och åka fyrhjuling imorgon om det blir fint väder : )
 
Hoppas ni har en riktigt bra valborg och nu välkomnar vi våren, heja heja!
 
2016-04-29
 11:51:18

Fredag 29april - Förslitning och framsteg

 
 
Känslan av att inte kunna göra vissa rörelser efter graviditeten har varit surt men äntligen börjar vissa saker kunna gå framåt. Det är just knäböjen som varit/är mitt problem. Har en nerv eller något i benet som kan bränna till ner i låret samt att min höft kan låsa sig så det blir svårt att gå efteråt. Obehagligt när man går ner i knäböjen och detta händer men nu äntligen har det böjat släppa och nu blev det visserligen bara 45kg men bättre med en mjukstart. De flesta andra övningar så som benpress osv känns inte alls på samma vis konstigt nog...
 
Hur som helst är det mest vänster knä som kan jäklas med mig, antar att det är led/korsbandet som förslitits tiden som man var målvakt i innebandyn tyvärr.. Tänkte försöka med knäskydd då jag provade en kompis och det var enorm skillnad!  Hur som helst, magen kryper men denna vecka står det sjukt stilla då träning och kost hamnat i sista rummet av all stress men nu är jag på hugget igen!
 
Kämpa, blir att storhandla ikväll och på söndag fixa alla matlådor för att köra hårt med kost och träning till studenten 10juni. Sjukt hur snabbt tiden går men känns bra att jag är klar med typ 60% av kurserna..
 
Hoppas ni får en grym helg!
 
2016-04-28
 12:53:00

Torsdag 28april - Lilly-Lee`s utveckling!

 
Tänka sig att det inte längre är en bebis, tänk att det är en stor tjej på hela 5.5år! Ser tillbaka på bilder när knoddas var liten, tror inte jag förstod hur liten jag själv var när denna krabat sattes till världen.
 
Träffade mina kusinbarn igår och det senaste tillskottet på bara 3månader, jag smälte om det ens räcker till beskrivning. Höll på att börja gråta en skvätt, fy vad jag saknar den tiden. Ibland blir man så sugen på en till knodd och Lilly som tjatar efter syskon. Även om jag känner att det för stunden är helt perfekt med en fin och frisk liten tjej så är det klart att man ibland önskar att mini fick bli storasyster, men det kommer!
 
Jag vet att den dagen Lilly blir storasyster så kommer hon vara fantastisk, såg hur hon kollade på Aston, log och tog på hans små fingrar. Varsamt och så himla stolt att få sitta med honom i sitt knä, goa unge!
 
Känner att Lilly är i en perfekt ålder just nu för att vi ska kunna ge oss ut på de äventyr vi vill, vi är inte låsta till en fast punkt ännu men känner en trygghet att det är vi två tillsammans.
 
Lilly har börjat intressera sig allt mer för bokstäver och siffor, vi räknar och läser en hel del böcker hemma. Lilly fick ett block och penna så ibland sitter hon och skriver av ord på flingförpackningen, från böcker, reklam eller liknanade.. Från att bara rita sträck till att rita massa djur och grejer, blir en del att spara på.
 
Cykla, hoppa studsmatta, bada och få vara med & hjälpa till är det som händer mest här under våren. Lilly som blivit så stor hjälper gärna till med maten och har även sån tur att hon älskar att cykla vilket gör att jag kan springa samtidigt, inga undanflykter här inte..
 
Har lite svårt att förstå att hon inte längre är en bebis min Lilly, tänka sig att hon redan i höst börjar förskolan. Kliar mig i skallen och försöker förstå vart tiden tagit vägen, obegripligt fort har det gått.. Redo för äventyr och om 2månader knappt bär det av till Schweiz på obestämd tid! Kusinen ringde mig under morgonen och pratade lite om hur det kommer se ut när vi kommer osv. Ska få äran att passa mitt kusinbarn lite och Lilly ser sin möjlighet till att träna på hur man är storasyster.. Hoppas ni får en trevlig helg!
 
 
2016-04-27
 12:27:19

Onsdag 27april - Djupare samtal & nyttigare alternativ!

 
Denna vecka har enbart varit stressad och lite mer organiserad med kaos. Har valt att inte träna denna vecka förutom verdagsträning och lyfta möbler osv. Eftersom gymmet får vänta denna vecka får det bli liiite bättre mat, försöka tänka på vad man stoppar i sig även om det inte gått hela vägen.
 
Passade på att luncha med min mor igår, välbehövande och trevligt. Lite djupa samtal om det som varit och vad som kan bli bättre. Jag personligen har varit otroligt dålig att höra av mig till framförallt släkt/familj men vi ska bli bättre på detta. Har varit för mycket omkring oss och det är dags att ta igen förlorad tid om man säger så.. Ni är i tankarna i alla fall så helt bortglömda är ni inte om ni läser detta! ♥
 
Hur som helst gick jag med min mentor till Gott och reko idag för att luncha, blev en otroligt god indisk linssoppa med glutenfritt bröd i två olika sorter. Otroligt gott, rekomenderas varmt! Ett mysigt ställe att sitta på men även perfekt om man vill ta med sig! Kommer absolut bli detta fler tillfällen och kanske vågar man sig på någon annan typ av veggo soppa nästa gång. Kändes som ett bättre alternativ när kroppen inte får slita på samma vis hehe.
 
Nu ska jag fortsätta med min enkät, går segt fram och kan inte påstå att det är något som intresserar mig men göras ska det om inte annat. Skolan rullar på riktigt bra och det är inte många veckor kvar tills i är i mål.
Hoppas in får en mysig lillördag!
 
K R A M
2016-04-26
 09:23:51

Tisdag 26april - Glutenfria alternativ

 
Över förväntan denna morgon då jag var på väg till skolan och stöter på detta nyöppnade cafè som har ett helt glutenfritt sortiment! Det fanns allt fån bakverk till frallor, varma mackor och detox grejer..
Tror verkligen att detta kommer gå runt då utbudet av glutenfritt inte är det bästa(i alla fall i Falun).
Jag har börjat byta ut allt vetemjöl mot glutenfria produkter, inte för att det ska vara bättre utan för att min mage sväller och jag bör hitta en toalett ganska raskt efteråt om jag säger så..
Morgonfrallan var rätt god, skulle gissa på att den grillade varianten är godare men det var över förväntan då glutenfritt har en tendens till att vara otroligt tort ..
 
Känner mig stressad över ALLT just nu, inföt flytten, inför skolan och sist men inte minst att jag inte fixat ett skit inför studenten. Inte nog med det mitt JÄ*LA hår som jag lyssnade på en bekant och det har blivit skit! Håret kan omöjligen vara äkta då hårstråna delat sig åt olika håll och är som svinto.. Det tovar sig hela vägen upp till fästet, mindre skoj och kasta pengarna i sjön.. Bara bita i det sura äpplet och hoppas hitta någon bra och seriös sallong där jag kan sätta i nytt nailhair. TIPSA GÄRNA om ni vet någon kring Falun området!
 
Dags att plugga, får bli träning ikväll då jag är för stressad för det just nu, hålla nere kaloriintaget och kämpa!
2016-04-24
 20:09:00

Söndag 24april - Stockholms skärgård!

 
Godkväll på er där ute, kul att komma in nu efter helgen och se att statistiken visar att ni är ett 50tal minst om dagen som är inne och läser och upp mot det dubbla när det uppdateras, måste verkligen bli bättre på det och lämna gärna ett spår efter er i en kommentar nedan så man får se vad det är för trevliga människor! 
 
Hur som helst blev det en spontan resa ner till Stockholm igår morse, hörde med kusinen om de hade någon plan då en vän skulle till Stockholm över dagen för att arbeta. Sagt och gjort, 08:00 satt jag i bilen på väg till Stockholm. Hade pratat med det om mamma min kvällen innan så eftersom hon gav okej bar det av. Lilly fick denna gång stanna hemma men nästa gång är tanken helt klart att hon ska med för att ta en helg på Junibacken eller liknande.. Tanken var att jag skulle åka några timmar över dagen men då kusingen skulle åka till skärgården med sin sambo och två av hans vänner blev jag övertalad att stanna, det bästa jag kunde gjort.. 
 
En riktigt trevlig kväll blev det, från skitväder till skinande sol! 
Käkade grymt god mat och drack bubbel med en riktigt saknad kusin, väldigt trevligt och måste helt klart ske snart igen!  
 
Kom precis in till fastlandet innan det började haglade ner på oss, ett gäng slagna hjältar efter kusinens insatts till en sen men god lunch. Efter att ha tagit mig själv genom storstan med pendeln och tvärbanan är jag nu på tåget tillbaka till Falun.
 
 
Dags att slå på en film och luta sig tillbaka innan Emil hämtar mig på stationen ikväll..  Hoppas ni med haft en grym helg, kram! 
2016-04-20
 19:45:46

Onsdag 20april - Oh Calvin

 
Ni vet kanske inte känslan av att gå ner några pannor efter att ha känt sig lite som en korv över höfterna ett par månader men om ni gör det så vet ni förmodligen hur kul det är att köpa nya underkläder och se skillnad från tidigare ..
 
Köpte mig alltså idag lite materiell kärlek, nämligen Calvin Klein underkläder som jag så länge suktat över.
Lite mage som ska bort för att jag ska trivas med mig själv helt och hållet men så länge inte trosorna skär in så det blir ett väck så är jag nöjd.. Den som säger att kärlek inte kan köpas för pengarna, mjorååå! ♥
 
Nu ska jag lägga mig med migrän och jobba på mitt argumenterande tal tills imorgon.
Hoppas ni får en bra lillördag.
 
Love A
2016-04-20
 08:10:00

Onsdag 20april - Det jobbiga efter en graviditet..

 
Efter 2veckor in på deffen känner jag hur fläsket kring höfterna börjar försvinna och magen har börjat dra ihop sig. Min största rädsla efter graviditeten är att min mage ska bli som ett russin och inte ska dra ihop sig men det verkar bli något annat. Jag vet att detta kanske inte är hela världen men eftersom jag fick barn tidigt så har hoppet ändå funnits om att jag vill tillbaka till det som var innan..
 
Bristningarna har bleknat och om jag ska vara ärlig stör det mig inte alls, det är som en påminnelse efter det man gått igenom och vad jag fått för det! Jag vet dock att jag skulle vara mer ledsen om det blivit över hela magen vilket jag faktiskt slapp.. Man lär sig såklart leva med sin kropp och känna sig nöjd över sig själv. Sätt folk som har sina bristningar och "russin" mage och ändå fått grymma resultat så tummen upp för alla som kämpar!
 
Rumpan försvinner inte vilket är guld, inte mycket fett på varken ben, rumpa eller armar! Kämpar med det som är på magen och först ryker nog mina små lökar haha och sist men inte minst min mammamage.. Känner mig äntligen bekväm igen efter en period där jag faktiskt gick upp mer än jag tänkt och inte ens trivts med att se mig själv naken.. Hårt arbete lönar sig och med rutiner och matlådor med i väskan går det galant! Äter var tredje timme och har vägt upp det som ska ätas på morgonen, blir ryggbiff, små harrysar och potatis idag hehe.

Nu är det dags för 4h nationella i Svenska, laddade med att kliva upp 05.00 för en morgon PW på 5km!
Kör kör kör ...
2016-04-19
 10:51:02

Tisdag 19april - Tyngre

 
Tyngre kasein kladdkaka, havregrynsgröt, hallon och en matsked jordnötssmör..
Dags och köpa Vassleprotein som kan blandas i gröten.. Vet inte hur jag ska tänka om jag vill trycka i mig Kreatin om det gör att jag kommer lägga på mig vätska, någon som är bättre på detta än mig får gärna dela med sig av sin tanke och åsikt i detta så jag får en bättre översikt hur jag ska tänka...
 
Hur som helst, om man byter kreatin mot vassleprotin i morgonbröten så kan jag säga att det var en bit av himlen jag åt till frulle denna morgon.. MUMS!
 
Blev ett ryggpass denna morgon och passade på att kötta på magen ytterligare, så skakis efter att jag knappt kunde sminka mig haha.. Älskar träningsvärken, känns mer eller mindre lite som ett kvitto på bra arbete dagen innan eller vad man ska säga.  Ladda om inför svenska arbete och sedan ett litet pass i parken med mini i eftermiddag som jag lovade henne.. Hoppas att det blir uppehåll så vi slipper springa omkring i regnet
Samla motivation 1,2,3 ...
 
2016-04-18
 20:30:17

Måndag 18april - Träna med barn!

 
 
 
Idag var det Lilly som drog med mig ut på ett litet eftermiddagspass kan man säga..
Utanför dagis finns som en mindre hinderbana som vi tävlade mot varandra och körde, vi fick oss ett gott skratt och jag må säga att ungen är stark som tusan.. Hon lyckades hängandes ta sig över till andra sidan med armgång, whoop whooop!
 
Vissa kanske ser det som mitt ego att ta med mig dottern till gymmet men icke.. Inte nog med att Lilly faktiskt gillar att hänga med mig till gymmet för att heja på mig eller leka inne på barnpassningen så brukar hon små träna.. Försöka hoppa hopprep, härma mig i mina övningar med en liten hantel eller liknande, bästa träningssällskapet. Ibland har vi med paddan och när jag ska ut och springa har jag en nöjd tjej som gärna cyklar.. Hitils har hon utan gnäll och problem cyklat 5km(någon pinkpause bara). Fungerar grymt och mina bortförklaringar om träning är som bortblåsta.. Älskar att Lilly tycker det är skoj och gärna hänger med, enkelt att slänga med en vattenflaska och frukt och ta med henne om ni frågar mig..
 
Nu tag, hoppas regnet försvinner så vi kan leka i parken igen imorgon efter dagis.. Hej & hå
 
 
 
2016-04-18
 10:44:27

Måndag 18april - Gör saker tillsammans

 
Avslutade vår söndag med att äta tacos tillsammans med grannarna längst ner på gatan (Linn och co).
En trevlig middag och vi sa just det att varför gör man inte detta oftare? Så kul när barnen kan leka och man kan hjälpas åt att laga middag tillsammans.. Kommer absolut bli oftare :)
 
För er som är små poliser så behöver ni inte oroa er att hon får sitta utan bilstol utan vi kör denna provisoriska kortare vändor..
 
Hur som helst, en lyckad söndag och en bra start på månadagen! Inga krångel alls och jag lyckades slänga ihop min lunch innan vi åkte mot dagis. Lovat Lilly att vi ska leka i parken en sväng innan vi ska plocka upp mamma, riktigt smidigt att vi kan samåka på morgonen nu när vi börjar samma tid och jag har idrott som jag får spendera på gymmet 5dagar i veckan. Blev ett bra ben och magpass denna morgon, får jag inte träningsvärk nu så är det galet haha..
 
Dags att sätta igång med pluggandet, har nationella i Svenska på onsdag och uppgiften är totalt ointressant.. Hoppas jag kan finna motivation till att läsa detta 100gånger innan provet men vi får väll se..Längtar till lunchen efter morgonens pass, gröten smakade skit utan mina hallon som jag glömt köpa nya så fick svälja ner den med vatten och lite gordgubbar hehe..
 
Trevligt att se att antalet besökare ständigt ökar igen, kommer ju behöva blogga ännu mer nu när vi åker till Schweiz så morsan kan uppdatera sig hehe,  Hörs!
 
 
2016-04-15
 21:38:00

Fredag 15april - Välförtjänt firande!

 
Vad går inte upp mot att jag har min första ätardag denna fredag och det kommer firas extra mycket!
Blev idag klar med hela min mattebok efter mitt sista prov denna fredags morgon!! Från att ha lagt mattematiken på is till att fixa klart hela boken på knappt 4veckor, whoop whoop!
 
Känner mig förbannat stolt över mig själv och som en extra morot kom min fina mentor med glass för att fira detta på min ätardag och allt. Kändes välförtjänt om jag säger så, dags att ta tag i matte 2b på torsdag efter nationella i Svenskan..
 
Blir en glutenfri pizza och lite alkohol med Sandra ikväll, välförtjänt firande med en fin vän! :)
Blir pitchers och trevligheter, hoppas ni får en grym helg så hörs vi snart igen!
2016-04-13
 15:05:11

Onsdag - Äventyr med förskolan!

 
 
Mini har idag varit med förskolan på äventyr i skogen där de träffat på en massa djur idag.. Slutade tidigare och just som jag var på väg mot bilen mötte jag Lilly och barnen på resecentrum :) 
Självklart fick hon följa med mig direkt så vi fick till kiosken för en glass(ingen till mig tyvärr Hehe). Hon berätta vad de gjort och sätt samt att fåren fått små lamm .. 
 
Hur som helst ska vi nu vänta på morsan som ska åka med oss hem, börjar få världens migrän ungefär men hoppas det släpper så jag kan plugga och städa när vi kommer hem, *pust ... 
 
Blev ett grymt ben och magpass denna morgon för min del, fick bra kontakt med musklerna och jag skakade som ett löv efteråt. Fick bli gröt på gymmet efter innan jag vandrade vidare mot skolan.. Eftersom köttet i min matlåda blivit segt som sockor fick det bli att använda matkortet och hämta en sallad på subway istället .. Bästa Appen Som jag inte klarat mig utan just nu är FATSEACRET, allt eller i alla fall det mesta finns inlagt osv.. En sallad 143kcl , ost 39kcal och såsen får jag dessvärre chansa men eftersom jag bad om mindre dressing så låt säga 80kcal så har det inte blivit för lite .. ~265kcl till lunch och om det var gott att äta min första måltid med sås? J*äklar! Ja! När man inte ska äta saker o undvika det kan jag säga att det verkligen uppskattas när det väl händer! 
 
Mini kikar på film på min dator i bilen(dumma mej 2) och jag ska försöka vila lite tills vi ska hämta mor min.. Ha det gött 
 
 
2016-04-12
 19:02:00

Tisdag - No pain No Gain

 
Benhinnor känns bedrövliga men det kan inte stoppa mig till en vilodag! Efter att ha blivit klar med gymnasiearbetet, psykologikursen samt ännu ett matteprov + att jag gått ner 2kg en vecka på dieten får det firas med en promenad på 6km i solen! Whoop whoop 
 
Benen indragna i Linnex och tro det eller ej så gjorde det magiska under, jag kunde inte springa men benen klara av en långpromenad så får vara glad för det lilla! 
 
No pain No gain! 
2016-04-12
 09:55:23

Tisdag morgon - Valstund

 
 
 
Godmorgon på er! 
 
Sitter nere vid vattnet i stan och drar i mig min smoothie, ätit gröt en vecka i sträck så räknade kalorierna i lättfil, en banan och hallon som fick bli morgonens frukost :) skulle kunna blanda ner lite havregryn och ett ägg också men men.. 
 
Lämnade knoddas på dagis efter att hon varit hemma sjuk i en vecka, tog sovmorgon och hon var så glad när jag lämnade henne denna morgon. Hon visade sina framsteg i sin pärm och alla kompisar hon ritat.. Så skönt att kunna ha bra dagar att länna på där hon inte blir ledsen! :)  Gör mycket att hon fick ta det lugnt och äta frukost hemma på morgonen innan dagis.. 
 
Sitter nu vid vattnet och slänger i mig min frukost då jag lämnade Lilly till valstunden vid 09.00 så fick jag en timme över innan jag börjar.. Skulle ha gått en promenad om inte benhinnan gör så galet ont sedan igår ..Ladda inför matteprov 
 
Hejsvejs
 
 
2016-04-11
 20:46:00

Måndag 11april - Onda benhinnor - Tips!

 
Godkväll på er!
 
Just krupit ner i sängen med benet indraget i liniment(Linnex), för mycket som vanlig gissar jag..
Gjorde en tappe där jag inte kände något och drog på med FLERA lager.. När benet efter ca 20minuter kokade och var prickigt av värmen skulle jag lyckas göra det som man inte skulle göra.. skölja med kallvatten. Kändes som mitt ben bokstavligen brann haha!
 
Benhinnan på vänster ben gör så förbannat ont efter promenaden rönt sjön som jag tog med Sofia efter gymmet, nästan så det sticker i benet och jag får näst intill halta fram. Har fått lite bra övningar för att stärka benhinnorna samt vad man kan göra när det väl smärtar..
 
Tips ett för onda benhinnor är att skölja först med varmt och sedan med kallt vatten, spola växelvis några minuter. Försök även massera ut benhinnan försiktigt..
 
Ett annat tips är att ta typ en trasa/handuk och sätt under tårna/fotsulan framtill och dra handuken upp och rör foten upp och ner.. Svårt att förklara men hoppas ni förstår..
 
Linnex, ormsalva, voltaren kan fungera även det.. Jag kan personligen inte springa på hårt underlag utan max en två gånger innan mina benhinnor ger upp.. Motionsspår med mjukare underlag brukar gå men just nu fungerar ingenting så får byta ut löpning och promenader mot crosstrainer och rodd denna vecka.. Sen är ju detta indviduellt så hoppas du hittar ett sätt som är bra för dig om även du har problem med detta men dessa tips har jag fått via min PT )
 
En stärkande övning för benhinnornaa är att sätta sig på en bänk med hälen på en viktplatta och sedan lägga en lättare vikt på foten som du försöker lyfta genom att röra foten upp och ner.. Det viktigaste skulle jag säga är bra skor, kostade på mig ett par asics skor som jag älskar och gjorde under om jag säger så..
 
Förövrigt blev det bröst och triceps på gymmet idag och det kändes grymt bra! En vecka in på dieten och sedan jag skippat vetemjöl är magen inte alls svälld som tidigare och eftersom jag börjat dricka 2-3liter vatten om dagen ser jag stor skillnad på min kropp som levt på ca dl tidigare..Att väga maten har fungerat utmärkt denna vecka och jag fortsätter äta en valfri middag med de dryga 800kcal jag har kvar på kvällen, känns asbra!

Dags att plugga, Adios!
2016-04-11
 10:13:30

Måndag 11april - Mitt vanliga vardagskaos & lättande beslut!

 
 När man kliver upp i bra tid men ändå lyckas bli ovanligt sen..
 
Mamma var ledig idag och erbjöd sig låna Lilly så hon får en extra dag på sig att bli helt bra, hon är förkyld men förövrigt äntligen frisk.. Jag klev upp lite senare då jag bara skulle ha mig själv att tänka på men där blev allt kaos..Brukar fixa riset dagen innan till matlådan och steka kött/fisk/kyckling samma dag.. Nu var jag så trött igår så tänkte fixa riset medan jag tog en snabbdusch.. Smörjer in mig med brun utan sol efteråt och känner att det börja lukta bränt.. Tar en minut innan jag fattar att jag faktiskt har riset uppe på spisen som nu bränt fast och det luktar rök.. Tur nog börja det inte brinna och inte sprack spisen heller, puuuh!
 
Fick ett samtal idag som lättade en sten från ryggsäcken, känns som allt verkligen rullar på för mig och dottern, så mycket kul att se fram emot!
Inte nog med det har skolan reducerat mitt program vilket jag uppfattade som att jag ändå skulle få ett examens betyg men saknar 200poäng.. Idag sa dem att jag får öppna upp två program för att få dessa två poäng vilket betyder att jag ska läsa två terminskurser på 6 veckor.. Väldigt mycket jobb men jäklar vad taggad jag är!!
 
Skolan rullar på grymt bra och om 1,5månad är jag i mål, whooo!
Dags att trycka i mig gröten och sätta igång med matten, hoppas ni får en grym vecka! Kram
 
2016-04-10
 09:12:38

Söndag 10April - försäljning & deff!

 
Godmorgon på er! 
Sitter här i vanlig ordning för att trycka i mig min gröt och mitt ägg som jag stått och vägt.. Det är lite klurigt och tar någon minut extra att fixa men det är det värt! Rätt spännande och veta hur mycket kalorier ett ägg ex väger ..   Börja käka gulan som jag tyckt varit vedervärdig sedan jag var liten men smakade de igen här om dagen lite mer löst och det var faktiskt Gott! 
 
Gröten är aningen torr utan mjölk liksom maten utan sås, ja jag vet att jag kan dra på lättmjölk eller kvarg men det är extra kalorier som jag kan vara utan haha.. 
 
Avslutade kvällen igår med en 50minuters promenad med mamma och dottern. Lilly cyklade och det är så skönt att hon älskar att få cykla så jag kan springa/jogga bredvid. Tog cykelvägen igår så då slipper man riskera att hon blir överkörd då vägen ligger en bra vid från vägen närmare skogsbrynet. 
 
Nu ska vi snart bege oss ut på ännu en tur innan det blir att rota igenom alla kläder vi har för att sälja de. Är jätte många som nappat så hoppas kunna göra mig av med en större del inför flytten! Är någon intresserad av kläder storlek 52-58-110/116 och vuxen kläder S, M så hör av er, finns verkligen ALLT! 
 
Hoppas ni får en skön söndag i solen, kramar 
 
 
 
 
 
 
2016-04-09
 21:21:00

Lördag - 8pass på 6dagar!

 
Hej igen! 
Storstädat och fixat ordning alla kläder som lega hemma hos mamma i tvättstugan denna lördag, pysslat med att ta kort på kläder som ska säljas osv..  Jätte många som hört av sig på annonsen om kläderna jag ska sälja så ska ta tag i det imorgon och försöka organisera upp det lite..  
 
Avsluta kvällen med en promenad med mamma och dottern, blir en tidig kväll så jag slipper vakna upp seg imorgon och dessutom inte hinner bli hungrig haha! Maten fungerar asbra och har varit liiiite svårare hemma än i skolan men det har gått över förväntan! Hoppas ni har en skön helg, kram! 
 
2016-04-08
 16:28:00

Fredag 8april - Större förändringar

 
Hej på er!
 
Sitter här med min lilla jordklotsfavorit efter en jobbig dag som plötsligt vände till något bättre..
Från att försäkringbolaget meddelade mig att jag endast skulle få tillbaka 40% av min stulna mobils värde(Iphone 6plus) då den precis blivit 1år och 1månad ungefär vilket resulterade i att jag fick en ersättning på endast 1350kr.. Inte så man får en ny mobil för det precis och desutom måste jag betala av mitt abonemang på 4000kr då det inte kan användas... 4tusen i sjön men det fick bli en Ny Iphone 6plus rosè för mig med ett nytt bindande abonemang.. Riktigt nöjd och valde samma telefon som tidigare, eftersom Ica försäkringen var ett jä*la skämt så får jag vara glad att de på 3 i Falun var så tillmötagående och gav mig rabatter, en grym högtalare kostnadsfritt, en surfplatta gratis och 6GB extra gratis surf så känns det faktiskt riktigt bra..
 
Hur som helst fixade jag en ny telefon vilket kändes välförtjänt nu när jag lyckades med del 2 av kapitel 3 i matteboken, detta innebär att jag har jobbat halva matteboken på 2,5vecka! Känner mig så stolt över mig själv, lagt ner så mycket tid på skolan och jag ligger före i alla ämnen så fick sluta tidigare då jag gjort så br ifrån mig :)
 
Eftersom Lilly-Lee varit sjuk denna vecka med feber och ont i halsen har mamma varit så himla fantastisk och hjälpt mig med dottern så jag kunde vara med i skolan. Äntligen är Lilly piggare så efter skolan åkte jag hem till mamma för att hämta Lilly och köra mor min till jobbet.. Precis innan vi skulle åka ringer hyresvärden och jag får åka till kontoret för att skriva ifrån mig lägenheten till sista maj inför Schweiz resan!
 
Har tagit en extrem tid, oändliga samtal utan någon respons och nu ringde han så jag fick komma dit och skriva av mig min lägenhet.. Ser så mycket fram emot våra kommande resor och Lilly är så förväntansfull! Hon försöker lära sig allt mer engelska för att kunna göra sig förstodd och vi har tagit hem lite appar för att lära henne ännu mer. Hon kan säga sitt namn men det första orden var typ Mjölk, Godis, glass, vissa djur samt ja & nej.
 
Hur som helst åkte vi till Mcdonalds efter att vi lämnat mamma på jobbet, eftersom jag deffar blev det inte mer än vatten för mig men Lilly fick sitta och käka sina kycklingbitar och pommes. Känns bra, är inte alls sugen som jag trodde jag skulle vara. Inne på dag 5 utan godis, chips, läsk, såser, pasta osv och det går över förväntat. Redan fått resultat och även träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen!  Har 800kcl kvar idag så ska fira med Sushi till middag ikväll tillsammans med Jonna & barnen såklart!
 
Trevlig helg
 
 
2016-04-07
 09:47:00

Dietdag 4 - Raka riktlinjer

Godmorgon på er!
 
 
(bjuppar på en bild från december haha)
 
Sitter här i skolan och käkar gröt ur en matlåda värmd i micron, konstigt nog blev den godare än vanligt och kanske beror det på motivationen? jag vet inte men förbannat bra känns det!
 
Är inne på dag 4 och jag känner redan resultat, det är inte stora förändringar men jag kan ändå se hur jag förmodligen lagt om formen och kanske tappat vätska i kroppen, (lite oklart) men fettet på sidan av magen och kärlekshandtagen på sidan av magen har börjat minska.. Tror aldrig jag druckit så mycket vatten som jag gör just nu, de liter jag dricker/dag brukar jag vanligtvis dricka under en hel vecka om ens det..
 
 
Det här med att konstra med matlådorna går över förväntat, jag har fixat riset dagen innan eller på morgonen och gjort en portion över till kvällen/morgondagen men steker alltid kött, fisk eller fågel på morgonen. Har personligen svårt för uppvärmd mat men det mesta är rätt gott så får väll börja göra som tidigare och bunkra upp..
 
Har med mig min frukost denna morgon, mindre stressande att äta den i skolan.. Simpelt och inga som helst problem då jag vägde mängden innan ja åkte och nu kan slänga in det i micron.
 
Har mellanmål så jag kan äta var tredje timme beroende på vad jag är sugen att äta(Kvarg, tonfisk, keso, äpple).
Och sedan min vanliga matlåda med ris och varierande protein.. Klent med grönsaker just nu men det kommer..
 
Skolan rullar på grymt bra och nu när jag har rutinen att träna direkt på morgonen, dra till skolan och ha med mina måltider är det bara äta och göra det som behövs.. Har oftast 700kcl kvar på kvällen så överväger att äta en måltid tillsammans med dottern så vi slipper käka olika saker men vi får se :) Just nu rullar detta på bra och jag ligger kring 1500kcal/dag, får se om jag ska minska lite nästa vecka för variation och små chocka kroppen..
 
Hoppas ni får en bra vecka, dags att dra igång!
2016-04-04
 11:31:23

Motivation efter påsk - Måndag 4april

 
Det går segt framåt med en överrörlig kropp och ett knä som inte alls vill de som jag vill men framåt går det.
Smyga på med lättare vikter och hoppas det inte smäller till i nacken eller knät så man blir handlingsförlamad dagen efter. Det går framåt, hoppas kunna öka nu och bli bättre med maten.
Idag tog jag med alla mellanmål och slängde ihop matlådan på morgonen, börjar jag inte nu så kommer jag inte ens vara någorlunda nöjd till studenten om 12veckor.. Än finns det hopp, att klara sig utan alkohol är inga som helst problem men all god mat? mjaaa. 
Känns som ett pussel att väga maten för att hålla koll på vad som ska ätas och i vilken mängd men lättare det än att jag bara äter då jag har en förmåga att äta mig överdrivet mätt.
 
Bara kämpa på, nu har äntligen snön försvunnit och gruset ska väll snart sopas undan så det får bli springturer med en cyklande Lilly-Lee. Hon älskar det och orkar oftast dra iväg med mig på en tur kring 5km, kul när vi kan träna lite tillsammans. Hoppas mina benhinnor håller och att jag kommer på vad det var för bra gömmställe jag la mina nya löparskor jag köpte förra året..
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, kramar!
 
 
#