2016-03-23
 22:05:39

En sammanfattning av senaste tiden - Mars månad

 
 
 
Mars månad, känns som den tuffaste månaden just nu men samtidigt en av de roligare också.
 
4mars, pappa skulle fylla år och eftersom mini var hos sin pappa passade jag, mamma och min bror på att gå ut tillsammans bara vi för en trevlig middag. Verkligen mysigt att det bara var vi även om jag saknade lillhjärtat, hon fick egen tid med sin pappa så hon kunde knappast ha det tryggare och bättre där uppe ♥
 
Här i mars månad har vi även
 
Hunnit spendera tid tillsammans med mini på öppna förskolan, pyssla, fika och sjungit! Väldigt uppskattat från båda håll! Kul att de känner igen oss sedan öppningen i januari 2011? om jag minns mig rätt...
 
 
19 mars - Barnens skidspel på lugnet, Lilly-Lee spurtade runt den längsta rundan på 1,5km för att sedan få ännu en guldmedalj i längdskidsåkning. Hejande fick vi små springa efter en snabb Lilly som stack iväg på skidorna :)
På kvällen blev det tacos hemma hos moster och kusinerna. Kusinen Alice följde sedan med hem till mamma så sov vi över här allihopa. Mys!
 
20 Mars - Öppet hus på brandstationen i Falun. Grannarna frågade om Lilly ville följa med till brandstationen på öppethus, väldigt uppskattat. Stolt mamma när min (lilla) stora 5åring vunnit tipspromenaden :-)
 
Pluggade här i tisdags ett helt kapitel i matten på 5h, hällde i mig kaffe för att hålla fokus men jäklar va bra det går, i denna fart kommer jag fixa matten på nolltid :)
Förövrigt är jag nu i april månad klar med 70% av kurserna vilket betyder att jag har nästan 2månader på mig att lägga fokus på de få ämnena som är kvar samt tiden att höja mig i vissa ämenen om jag känner för det.
 
Nu laddar vi inför påsklov och studentkryssning. Långledigt med Lilly så vi får se vad lovet har att bjuda på.
Dags att sova, pluggat matte och historia så jag är luddig i skallen. Sov gott & glad påsk på er!
 
 
2016-03-10
 21:30:00

Torsdag 10Mars - Vår långa resa

 
 
Tänka sig att personen folk trodde skulle misslyckas som förälder faktiskt står här idag starkare än någonsin.
För dem som sa att min skolgång skulle gå åt helvete och att mitt barn inte skulle få en framtid? Jag tar studenten om några veckor!
Till de som sa att min dotter inte skulle få vara med om kul saker för ja inte jobbat innan jag skaffa barn? Ja vi säger upp lägenheten och spenderar hela sommaren i Schweiz tillsammans innan våra äventyr fortsätter.
 
Känner bara hur glad jag är att jag lyckats även om jag liksom andra inte är världens bästa förälder alla gånger.
Om bara några veckor tar jag studenten från samhällsprogrammet och cirka 3veckor efter studenten ska vi spendera hela vår sommar lediga tillsammans i Schweiz. Vi ska Bo hemma hos min Kusin Linnea med hennes man och dotter : ) Jag och Lilly ser så mycket fram emot vår kommande resa, känns som 2016 helt klart kommer att bli vårat år!
 
Planerna för hösten vet jag ännu inte. Jag vill inte plugga vidare ännu då jag inte är säker på VAD jag vill plugga till men det kommer, det vet jag!
Vår plan nu är att kolla möjligheterna för utlandsstudier 6-12månader, håller på att kolla på länder samt skolor som är svensktalande och även hålls av Sverige i andra länder. Vem kunde gissa att möjligheterna är oändliga men dock är kostnaderna höga.. Vi får se och om det inte blir utlandsstudier direkt för oss blir det förhoppningsvis Sundsvall.
 
Följ oss här så får ni se, nu när det är många bollar i luften samt vår kommande resa lär jag ju blogga så familjen har lite koll på oss, kram
2016-03-08
 23:57:39

Tisdag 8mars - Närmare studenmålet

 
Så som jag har velat, designat, tagit bort, gjort om, somnat ifrån, lagt åt sidan & haft beslutsångest har jag nu idag 23.53 beställt min studentmössa!
Känner mig ännu ett steg närmare målet och med ca 50dagar kvar till mållinjen är det nu fullt ös och energi på skolan som gäller, heja heja!
 
2016-03-08
 22:47:00

Tisdag 8mars - Pappaveckan, en ljus framtid!

Efter några dagar i Sundsvall tillsammans med sin pappa med familj är mini nu hemma hos mig igen, äntligen! Känns alltid som om att hon vuxit som tusan när hon varit iväg och man inte träffats på några dagar. En överlycklig och stolt tjej som åkt skoter, grillat och hängt med sin pappa samt hans vänner och även sin faster såklart ♥
 
När jag ser och känner hur långt vi kommit bara sista året värmer det i hela kroppen, Lilly är så stolt och jag kan nog tala för oss alla tre att det bara kan bli bättre från där vi står idag. Att Lilly får biten med sin pappa som hon har idag var ingenting jag kunde föreställt mig för 5år sedan.. Mini har ju även världens bästa faster som hon hunnit spendera tid tillsammans med, en glad tjej som fått följa med faster på Leos lekland som är nyöppnat i Sundsvall, gick hem hela vägen som jag förstod på Lilly :)
 
Förutom att allt rullar på så kommer det smälla av en stor grej här på bloggen imorgon, en dröm smäller in i sommar och det är så galet mycket att se fram emot! Det roliga är förutom detta att ni kommer kunna uppdateras här på bloggen om kommande äventyr eftersom jag lär uppdatera familjen!
 
Hoppas ni får en kalasbra fortsatt vecka, kramar
2016-03-07
 18:31:00

Måndag 7mars - Stora beslut

 
 Efter 4dagar hos sin pappa kommer äntligen denna pärla hem imorgon. Eftersom jag veckan innan var borta 6dagar ensam i Sundsvall för att fixa saker och ta en mini tripp själv för att fatta beslut känns det lite som en evighet sedan vi var tillsammans(dock han vi ses 4dagar innan hon åkte men ändå). 
 
Det har varit mycket surr om hur jag ska göra, flytta upp eller ner, familjen neröver eller vännerna men även såklart Lillys familj som bor uppöver. Efter en massa velande senaste året har jag kommit fram till att vi ska prova vingarna i Sundsvall! Det som är ett svårt beslut nu är vad ska jag jobba med? vad vill jag jobba med? vad vill jag plugga? vart ska jag plugga? ska jag testa plugga utomland och ha Lilly på en svensk skola i ett annat land för att få uppleva och samtidigt stå på egna ben? Som ni förstår är det många bollar i luften men om det är något jag inte vill är det att ta lån för att plugga något som sedan inte kommer intressera mig att arbeta med..
 
Ca 50dagar kvar till studenten, känns som att tiden plötsligt sprungit iväg men är så glad att jag tog tag i min sista chans och fått bra resultat samt kommit ikapp i alla ämnen. Till sommaren väntar äventyr för mig och Lilly så just nu är det drivande att ha så mycket kul att se fram emot. Känns galet att jag slutar skolan(äntligen) och att min lilla tjej till hösten börjar skolan, var tog tiden vägen kan man fråga sig?
 
 
#