2017-08-01
 21:15:00

Måndag - Tältning, Lillåstjärn

 
 
 
Ni läste rätt, den mörrädda mamman tog sitt barn till skogen där det inte fanns någon service på telefonen för en natt i tält. Mental träning när man trotsade rädslan och släpade sig igenom skogen till bilen för att få någon knapp mottagning för att kontakta verkligheten.. Annars var vi i skogen i nästan 24h, ett bra dygn med härligt sällskap..
 
Trodde jag var den sista som slängde mig ut i skogen. rädd för björnar, ormar och mörker.. Hade tänkt mig att jag skulle campa med dottern på en camping med toalett och vatten i kranen, istället hamnade vi någon mil utanför stan rakt ut i skogen. Grillning, bad och tältning, vi hade riktigt trevligt och alla hade humöret på topp. Något gör även att allt man äter i skogen smakar så mycket bättre när man får kämpa för att tillaga det. Med rök i ögonen, snubblande över grenar och lite brända sidor så lyckades vi få ihop det vi hade med oss. Barnet suktade efter pannkakor men nöjde sig med lite pinnbröd, korv och nudlar ungefär.
 
Övervann någon typ av rädsla för mörker den natten, kan absolut tänka mig göra om detta fast kanske närmare samhället nästa gång. Köpte en billig utrustning för att testa på och se om detta kan tänkas vara något för oss, kostade inte många kronor och kan absolut tänka mig kosta på riktiga grejer till nästa år om vi är peppade på att ge oss ut igen..
 
En impulsiv måndagstripp, helt klart värt att göra om..#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P