2017-01-09
 19:39:03

Måndag 9januari 2017 - Pulkaåkning i Sidsjön

 
En utflykt eller undanflykt? En supermysig dag i pulkabacken tillsammans med Ronja & våra knoddar i Sidsjön. Skulle ha dykt ner med huvudet i böckerna för att plugga men eftersom jag har veckan ut på mig så passade vi på att ha en mysig eftermiddag med barnen. Grilla korv & åka pulka, kan säga att det gick hem hos barnen som var mer än nöjda efter 2timmar ute i den friska luften. Kan ju inte påstå att vi är nå scouter, fick inte fyr på någonring så Ronja fick åka och köpa en engångsgrill haha, inte nog med det fick de äta kalla korvar ändå eftersom vi tydligen inte kunde handskas med den heller. Tur jag hade eget mellis, men måste ju medge att det såg rätt gott ut med korv när man är ute i kylan.
 
En vecka in på dieten och jag känner mig mer motiverad, det rullar på bra även om det är en utmaning att inte äta annat än det som står på kostschemat. Svåraste utmaningen är att laga en annan måltid till dottern eller under helgen men pepsimax och Läkerol Yup stillar begäret rätt bra.
 
En mysig dag med vänner, fick just ett mess från Elin att hon & Ronja tänkte dyka upp så ska väll röja undan lite. Hoppas ni fått en bra start på veckan!
2017-01-06
 23:14:53

2017 - Sex dagar in på nya året!

 
Tillbaka, för stunden och förhoppningsvis för att uppdatera familjen och er andra.. Kul att se att statistiken ändå visar att ni är ett gäng som hänger här dagligen, på tiden att vi uppdaterar!
 
Julen är över, nyårsafton har gått av stapeln och lite nya vanor har listas upp. Hade en riktigt grym nyårsafton med fantastiska vänner, kunde inte avslutat 2016 bättre. Känns som jag börjat leva ut livet igen, stormtrivs i Sundsvall och känns som jag äntligen är hemma. Vi som tidigare levt med livet packade i väskor flygande hit och dit har äntligen landat. Känns som 2017 kommer bli ett bra år, klev in i det nya året på bästa sätt och frossade med trevligt sällskap innan en rivstart med kost och träning.. 
 
Känns som jag fått tillbaka motivationen, känner mig gladare än på länge och att dessutom sådär oplanerat stöta på en människa som ger en lite extra motivation till att vilja komma någonstans kunde inte komma mer lägligt... Fem dagar in på kostschemat, är ju som en unge som vill äta allt men har följt det fullt ut och tycker det känns skönt att äta och träna börjar bli en rutin. Fixar jag dessa veckor kanske jag slipper ligga i vassen i år och känns mig som en säl och må dåligt över att jag ännu en gång släppte taget om det jag tyckte kändes viktigt för att trivas med mig själv.. 
 
Långledigt innan vardagen börjar rulla igen, försöka hålla rutiner & se saker från den ljusa sidan! Hoppas ni har en mysig helg med nära och kära. ♥
 
#