2017-07-20
 23:34:00

Torsdag - Höga förväntingar i nedförsbacken

 
Tillbaka, som jag skrivit så många gånger tidigare. Kanske är det bara för stunden eller så är jag tillbaka igen om någon dag. Kan uppleva så mycket men det rinner inte alltid hela vägen ner i mina små fingrar för att kunnde dela med mig av det på de vis som jag önskar. Formulera sig som borde vara så enkelt för min del, hur som helst är det fantastiskt att se hur många som faktiskt kikar in även om ni sällan lämnar spår.
 
Jag vet inte varför men eftr 2016 skitår trodde jag verkligen att 2017 skulle bli mitt år, eller vårat år mitt och Lillys. Inte nog med branden blev jag efter några veckor utsatt för rån (eller kanske grov stöld) på jobbet där jag under mitt arbetspass blev plockad på både dagskassa & privata telefon. Några månader efter det blev vi nu bestulna på allt i vårat förråd där de tömt de hela på saker. Jag har öppnat mitt hjärta, blivit sårad och jag har samtidigt insett var det innebär att faktiskt ha riktiga vänner. Det första halvåret har mest varit skit, ett långt mörker men också glimtar av ljus. Jag har fått nya vänner och träffat folk jag förmodligen tidigare inte fått möjligheter till att lära känna om det inte vore för branden. Vi har ett nytt hem, vi har varandra och i har en vardag där vi är friska och kan leva.
 
Tacksam, jag tror jag har lärt mig känna mer tacksamhet och inser vad man har. Har lärt mig att inte bara ta saker förgivet utan fått känna hur det känns att ge tillbaka. Kanske är det inte för sent att detta kan bli mitt och Lillys år om man väljer att leva ut dagarna på ett annat sätt och känna uppskattning för det man har istället för att tänka på det man förlorat? 
 
Har bestämt mig för att ta tag i studierna i höst, att träna för att må bra och lägga tid på de människor som är värda att ödsla den på. Blev en lång djup roman av det hela men ja..
 
Slog i tån i marmorbordet idag efter att ha fastnat i datorsladden jag lagt längs golvet,slog i min lilltå och tappa datorn över fingret så ska försöka hitta någon trevlig anledning att se ljuset över det, tänkte samtidigt att jag ska dra täcket över huvudet.. Ett långt arbetspass på 11h imorgon men, hyran betalar knappast sig själv så bara bita ihop. Lilly är på semester med min mamma i Dalarna/Örebro i 14dagar så har lite ledighet att ladda igen mig på. Tror jag hade 7dagar ledigt senast 2013 efter en vecka i Turkiet så skulle ljuga om jag sa att detta inte är riktigt jäkla magiskt, ensamheten! Samtidigt insåg jag, va i hela friden skulle jag gjort utan Lilly? Inte ett smack!#


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P