Flyttat ut till 50%Flyttat hem till mamma igen men bara till 50%.
Som ni kanske märkt har jag inte mått så bra på senaste tiden, kännt mig ensam och mått dåligt när jag måste åka tillbaka till lägenheten efter helgen.. Letar som ni vet lägenhet här ute omkring där mamma och de bekanta bor samt min moster osv. . Hur som helst ska vi lägga upp en plan som ska få detta att gå ihop så vi kan sova här när vi känner för det och sedan i lägenheten där emellan tills vi hittar någon ny.

Vi är hos mamma nu. Mamma åker kl 07.15 varje morgon till jobbet så då ska hon skjutsa mig & Lilly till dagiset som Lilly går på och ligger i stan, sedan går jag hem till lägenheten och pluggar tills jag ska hämta Lilly. Eftersom jag får mer gjort hemma så har jag bestämt mig för att plugga hemifrån och sedan åka in till skolan 1-2dagar i veckan.

Just nu känns det bra men det gäller att jag och mamma inte går varandra på närverna, jag måste lära mig knipa igen och hon sluta tjata så vi får väl se hur detta går ;)
Nu ska jag äta frukost innan jag ska fortsätta "inreda" övervåningen och få i ordning.(Vi ska bo på hela övervåningen, huset mamma bor i är på tre våningar, Anton i källaren, Mamma på mittenplanen & vi längst upp).

Ska hämta Lilly på dagis till 15.00 och sedan ska vi på möte i stan 16.00 ..
Hoppas ni får en bra dag, kramisar!